Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

23 51.11%
  • Berabere

2 4.44%
  • Fenerbahçe

20 44.44%
1 ile 30 arası toplam 196 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe [13.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lanet olsun başka bişi demiyorum.
    3. gol ofsayt konuşmaya gerek yok, doğruluğu meçhul bir kırmızı kart. Orda at abi boş ver at ne demek ya?

Gökhan'a yapılan harekete penaltı verme, benzer pozisyonu Lugano yapınca sabıkalı ya hemen sarı ver. Kazım'ı kenarda İbrahim ve Serdar sıkıştırsın İbrahim tekme atsın kart verme.

ilk 2 gol'de de Emre'nin sakatlığının büyük etkisi var. Fink'in vurduğu nokta Emre'nin kapatması gereken yerdi sakat olduğu için boşta kaldı attı. 2. golde Volkan dışarı çıkıyor diye bıraktı gol oldu.

Bizde hiç mi hata yok, 21 saat yol gelmiş Lugano'yu oynat, yerinde müdahaleler yapma ondan sonra yenmeyi bekle. 2-0'dan sonra sanki öndeymişsin gibi müdahaleler yap falan filan. Takım geneli isteksizdi müstahak hepsine akılları başlarına gelir belki...

Tebrikler Beşiktaşa, taraftarda güzeldi. oleylerden sonra gol yememiz ise felaketti.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Orda at abi boş ver at ne demek ya?

benzer pozisyonu Lugano yapınca sabıkalı ya hemen sarı ver. Kazım'ı kenarda İbrahim ve Serdar sıkıştırsın İbrahim tekme atsın kart verme.

ilk 2 gol'de de Emre'nin sakatlığının büyük etkisi var. Fink'in vurduğu nokta Emre'nin kapatması gereken yerdi sakat olduğu için boşta kaldı attı.
    Bu kısım hakkında biraz daha düşünsen iyi oLur hocam,bu kısmda pek objektifLik göremedim.
    Kazandık,ama maçtan önceki kararsızLığım devam ediyor.Yine üstü örtüLdü her şeyin.Y1d1 seçime şampiyonLuk kozuyLa girecek.Kaybetseydik farkLı mı oLurdu?Şu ana kadar çok maç kaybettik ama hiç birinde istifini biLe bozmayarak,hatta suç bastırarak yüzsüzLüğünü ortaya çıkardı.Yine biLmiyorum,iyi mi oLdu bu gaLibiyet???
    TebrikLer takımım...

Mesaj Yetkileri