Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

23 51.11%
  • Berabere

2 4.44%
  • Fenerbahçe

20 44.44%
1 ile 30 arası toplam 196 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe [13.Hafta]

Hybrid View

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Biraz futbola dönsek beyler

Forumda okuduklarımdan sonra ortada oynanmış bir maç bekliyordum. Özetlerde ise çok farklı bir durum söz konusu. Beşiktaş çok net bir galibiyet almış bana göre.

Fenerbahçe'nin Kazım'dan kurtulması gerekli bana göre. Çok agresif, çok kart görüyor, ayrıca gereksiz yere ortamı geriyor, çok disiplinsiz, ve büyük takım kalitesinde bir oyuncu da değil bana göre. Fenerbahçe bugün Kazım yerine Semih'le (duyduğuma göre iyileşmiş olmasına rağmen sahaya sürmemiş Daum, yanlış da biliyor olabilirim) başlamış olsaydı sonuç farklı olabilirdi.

Beşiktaş'a gelince, yıllardır eleştirilen Üzülmez şahane bir maç çıkarmış. Gol atamıyor bilmemne diye eleştirilirken sessiz sedasız zirve yarışına katılıyor Beşiktaş, 7 haftadır ligde kazanıyorlar, bakalım bu seriyi sürdürebilecekler mi...

İki tarafı da tebrik ediyoruz, kazanan Beşiktaş'ı biraz daha tebrik ediyoruz
    Semih tam hazır değildi bide Kazım'ın Galatasaray maçındaki iyi futbolundan sonra burda oynaması aslında en doğru olanıydı.Bugün daum'un hatası emre sakatlandıktan sonra oyuna özeri almaması ve onun akabinde oyunu iyi okuyamamsıydı.

Yazik oldu gercekten.GS macindaki mucadele,hirs ve kazanma arzusundan eser yoktu bugun.Ilk yarida Besiktas`tan daha iyiydik diyebilirim.Gokhan`in verilmeyen penaltisida var ilk yarida.O verilse farkli olabilirdi bugun.Ama bahane etmiyoruz tabii ki.

Ikinci yarida ise Besiktas 3 dakikada 2 gol(yanlis hatirlamiyorsam)buldu ve maci o anda kopardi.Ben tv basinda ne oldugunu anlamadim 2. golden sonra.Resmen dagildik.Zaten 3. gol ofsaytmis tekrarini izlemeden kapattim tv`yi.Neyse saglik olsun diyelim.Besiktasi`da tebrik ederim.Bu zor donemlerinde cok onemli bir galibiyet aldilar.

Kazim`a da diyecek bir sey bulamiyorum.Yeter artik !! Yonetimin iyi bir ceza vermesi gerekiyor artik Kazim`a.Bu ne sorumsuzluktur taca giden topa itiraz ediyor ve kirmizi kart goruyor.Olmaz boyle bir sey..

Arkadas`in dedigi gibi maca Semih ile baslasaydik mac daha farkli olabilirdi.Ama tabii neden Kazim ile basladi diye hesap sorulmaz.Herkes Kazim ile baslamasi daha iyi olur diye dusunuyordu cunku..

Bu arada Emre`de kotu oldu takim icin.Cok uzuldum gercekten.Umarim kisa sure icinde iyilesir ve takima doner..

Neyse tekrardan tebrik ederim Besiktas`i.Hak ettiler ve kazandilar.Bizimde artik ilk yarinin sonuna kadar puan kaybetmememiz gerekiyor.

Mesaj Yetkileri