Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?
- Voters
- 45. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş
-
Berabere
-
Fenerbahçe
-
Yazik oldu gercekten.GS macindaki mucadele,hirs ve kazanma arzusundan eser yoktu bugun.Ilk yarida Besiktas`tan daha iyiydik diyebilirim.Gokhan`in verilmeyen penaltisida var ilk yarida.O verilse farkli olabilirdi bugun.Ama bahane etmiyoruz tabii ki.
Ikinci yarida ise Besiktas 3 dakikada 2 gol(yanlis hatirlamiyorsam)buldu ve maci o anda kopardi.Ben tv basinda ne oldugunu anlamadim 2. golden sonra.Resmen dagildik.Zaten 3. gol ofsaytmis tekrarini izlemeden kapattim tv`yi.Neyse saglik olsun diyelim.Besiktasi`da tebrik ederim.Bu zor donemlerinde cok onemli bir galibiyet aldilar.
Kazim`a da diyecek bir sey bulamiyorum.Yeter artik !! Yonetimin iyi bir ceza vermesi gerekiyor artik Kazim`a.Bu ne sorumsuzluktur taca giden topa itiraz ediyor ve kirmizi kart goruyor.Olmaz boyle bir sey..
Arkadas`in dedigi gibi maca Semih ile baslasaydik mac daha farkli olabilirdi.Ama tabii neden Kazim ile basladi diye hesap sorulmaz.Herkes Kazim ile baslamasi daha iyi olur diye dusunuyordu cunku..
Bu arada Emre`de kotu oldu takim icin.Cok uzuldum gercekten.Umarim kisa sure icinde iyilesir ve takima doner..
Neyse tekrardan tebrik ederim Besiktas`i.Hak ettiler ve kazandilar.Bizimde artik ilk yarinin sonuna kadar puan kaybetmememiz gerekiyor.
Mesaj Yetkileri