Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

23 51.11%
  • Berabere

2 4.44%
  • Fenerbahçe

20 44.44%
1 ile 30 arası toplam 196 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe [13.Hafta]

Hybrid View

Daha önce forumda çok bulunmadığım için eskiden olanları bilemiyorum o yüzden bu konuda bir şey diyemeyeceğim.

Maça gelirsek Beşiktaş'ım sonuna kadar haketti galibiyeti. 1.golde emre sakattı ondan yedik diyenleri de gördüm, hakem emreye sormadan devam ettirmedi ki o sırada vederson hazır olsaydı degisiklige izin verirdi. Yani fenerbahce degisiklik yapmak istedi de hakem izin vermedi gibi bir sey yok benim gordugum kadarıyla.

3.gol bariz ofsayt ama macın kaderini degil sadece skorunu degistirdigi icin cok uzerinde durulacagını sanmıyorum.

Keşke maçı kaybetme riski olmadığı zamanlarda, bobo-> nobre yerine bobo-> batuhan degisikligini gorseydik.

Fenerbahce'ye gelicek olursam da,
    alexsiz fenerbahce cok zorlanıyor buna kısa zamanda cozum bulmalılar sonucta alex hep olmayacak. fink onu savunma görevini iyi yaptı ve bir anlamda fenerbahce kitlendi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sergennnn View Post
    Daha önce forumda çok bulunmadığım için eskiden olanları bilemiyorum o yüzden bu konuda bir şey diyemeyeceğim.

Maça gelirsek Beşiktaş'ım sonuna kadar haketti galibiyeti. 1.golde emre sakattı ondan yedik diyenleri de gördüm, hakem emreye sormadan devam ettirmedi ki o sırada vederson hazır olsaydı degisiklige izin verirdi. Yani fenerbahce degisiklik yapmak istedi de hakem izin vermedi gibi bir sey yok benim gordugum kadarıyla.

3.gol bariz ofsayt ama macın kaderini degil sadece skorunu degistirdigi icin cok uzerinde durulacagını sanmıyorum.

Keşke maçı kaybetme riski olmadığı zamanlarda, bobo-> nobre yerine bobo-> batuhan degisikligini gorseydik.

Fenerbahce'ye gelicek olursam da,
    alexsiz fenerbahce cok zorlanıyor buna kısa zamanda cozum bulmalılar sonucta alex hep olmayacak. fink onu savunma görevini iyi yaptı ve bir anlamda fenerbahce kitlendi.
    Emre'den dolayı diyenlerden biriyim. Nedenini söylemişyim gözünden kaçmış olabilir. Oldu ya Emre sakat değild, Fink'in şut attığı bölge Emre'nin pozisyon alması gereken bölgeydi. O sakat olmasaydı belki gene gol olurdu ama en azından rahatsız edilirdi Fink. 116km hızla değilde 80 ile giderdi belki kaleye bunu demek istedim.

3. gol olmasaydı belki daha az dalga geçilirdi

Mesaj Yetkileri