Sayfa 286 / 367 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336 ... SonSon
8,551 ile 8,580 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guti yetenekli oyuncu Inter'i pek bilmedigimden işlerine yarar mı bilemem ama guti iyidir ya
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Jose Mourinho çalıştığı 3 takımla -Porto,Chelsea, Inter- ligde 150 maçtır kendi sahasında yenilmiyormuş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Wijnaldum Milan'ın Radarında

İtalyan devi AC Milan, Feyenoord forması giyen Georginio Wijnaldum'un peşinde...

Tuttosport'un haberine göre, İtalya'nın dev ekiplerinden AC Milan, Feyenoord'un genç yeteneği Georginio Wijnaldum'u takibe aldı.

Kırmızı siyahlı ekibin, yaşlı oyuncularının yerine yeni isimler aradığı biliniyordu. Görünen o ki, Wijnaldum da Milan'ın yeni oluşumu içinde yer alabilecek isimler arasında...

Hollanda temsilcisiyle ilk kez 16 yaşında maça çıkan orta saha oyuncusu, bugüne kadar 50'den fazla lig maçında Feyenoord forması giydi.

Milan'ın Wijnaldum için 4 milyon avro önermeye hazırlandığı belirtilirken, Hollanda ekibinin bu miktara sıcak bakmayacağı da gelen haberler arasında.

Öte yandan, Wijnaldum, en az iki yıl daha Feyenoord forması giydikten sonra takımdan ayrılmayı düşünebileceğini ifade etmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Milan almaz Wijnaaldum'u : ) daha önünde 15 yıl var almak için : p

Şaka bir yana Milan kadroyu gençleştirmeye çalışıyo. Önce Adiyiah şimdide Wijnaaldum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi bir transfer olabilir eğer uyum saglarsa
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Del Piero_10 Misafir

Default Prandelli nikâh tazeliyor

Fiorentina yönetiminin teknik direktör Cesare Prandelli ile sözleşme yenilemeye hazırlandığı ifade edildi.

Fiorentina Teknik Direktörü Cesare Prandelli’nin, İtalya Milli Takımı’nın başına geçeceği haberleri, Mor Menekşeleri harekete geçirdi. Prandelli’nin takımdan ayrılmasını istemeyen Fiorentina yönetiminin, 52 yaşındaki teknik adamın sözleşmesini uzatmak istediği ifade edildi.

Sportsmediaset’in haberine göre, 2011 yılında sözleşmesi bitecek olan İtalyan teknik adamın, 3 yıllık bir uzatma teklifi aldığı ifade edildi. Prandelli senede 1,8 milyon avro kazanıyor.

Prandelli’nin sözleşme yenileme konusunda bir sorun yaratmayacağı ve yönetimin tavrından memnun olduğu söyleniyor.

Del Piero_10 Misafir

Default Simon Kjaer'in fiyatı belli oldu

Palermo Başkanı Maurizio Zamparini, olası taliplileri için Danimarkalı oyuncunun bonservis bedelini belirledi.

Palermo Başkanı Maurizio Zamparini, defans oyuncuları Simon Kjaer'in kulüpten ayrılacağı söylentilerini açıklığa kavuşturdu.

20 yaşındaki oyuncu için Manchester United'ın yanı sıra, Milan ve Juventus'un da devrede olduğu belirtildi.

Başkan'ın, Sky'ya yaptığı açıklamada, "Kjaer için, ne Manchester United ne de başka bir Avrupa kulübü teklifte bulunmadı. Gideceği hakkındaki söylentiler, daha fazla para kazanmak isteyen menajeri tarafından çıkartılıyor" dedi.

Danimarkalı milli oyuncunun Sicilya'dan ayrılmayacağını dile getiren Zamparini, "Bonservis bedeli olarak 12 milyon euroyu uygun gördük fakat oyuncumuz hiçbir yere gitmeyecek" şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben bu adamın ekstra özelliğini göremedim daha. Manchester'da Vidic var mesela oda Kjaer gibi fizikli falan ama çok savaşçı ve psikopat. Kjaer uzun boylu ayakları yavaş oyuncu görünümünde.

Eğer Juve alacaksa Cannavaro varken yanında sorun yaşamaz ama Legro - Kjaer sorun yaşatır.

Del Piero_10 Misafir

Default Fabio Simplicio Roma'ya gidebilir

Palermo'nun Brezilyalı oyuncusu Simplicio ocak ayında başkent ekibine gidebilir.

Palermo Başkanı Maurizio Zamparini, Brezilyalı oyuncuları Fabio Simplicio'ya üç yıllık bir kontrat önerdiklerini ancak henüz bir anlaşmanın sağlanmadığını açıkladı.

Simplicio'nun menajeri Gilmar Rinaldi ise oyuncunun Ocak ayı için bazı kulüplerle görüştüğünü doğrulasa da, Romagiallorossa.com'a yaptığı açıklamada, "Roma'ya gitmesi mi? Bu benim için tamamen yeni bir durum" diye konuştu.

Sözlerine devam eden menajer, "Fabio her gün yeni kulüplerle görüşüyor. Önceki gün de Lazio kendisini istedi. Palermo'dan ayrılma ihtimalini ocakta konuşmalıyız çünkü şimdi zamanı değil" dedi.

Rinaldi, "Fabio'nun Roma'ya gitmesi ile ilgili bir gelişme yok. Ocak ayı geldiğinde her ihtimali değerlendireceğiz" diyerek sözlerine son verdi.

Del Piero_10 Misafir

Default Galliani: “Şartlar kötü”

Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, dengeli bir ekonomik politika izlemeleri gerektiğini ifade etti.

Kaka’nın Real Madrid’e gönderilmesinden sonra transfer yapmadığı için büyük tepki çeken Milan, kulübün ekonomik dengelerini sağlamak istiyor.

Büyük kulüplerin bu ekonomik politikaları izlediğini hatırlatan Adriano Galliani, “Ekonomik anlamda bir denge kurmak zorundayız. Silvio Berlusconi 23 yıldır bu takımın başında. Ondan gelen para yerine, kulübün gelirleriyle ayakta kalmayı öğrenmeliyiz. İtalya’da birçok başkan, takımı ayakta tutmak için büyük paralar harcıyor” dedi.

Ekonomik gelişim için altyapıya ve statlara yatırım yapılması gerektiğini belirten Galliani, “Statlarımızı yenilemeli ve gelirlerimizi arttırmanın yollarını aramalıyız. İngilizler ve Almanlar bu sorunu çözmüş. Son dönemde yaşadığımız sportif başarısızlığın nedenlerinden biri de ekonomik problemlerdir” diyerek sözlerini noktaladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Roma'nın ortasahadaki bolluğu varken niye Simplicio'yla ilgilenir anlamam. Önce uzun adam alsalar Forvete daha iyi olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default Altın Bidon Adayları

'Altın Bidon' adayları!

Yaz transfer döneminde hem Beşiktaş’ın hem de Fenerbahçe’nin uzun süre peşinden koştuğu Ricardo Quaresma ve Christian Paulsen, İtalya Seri A Ligi’nde en kötü performans sergileyen oyunculara verilen “Altın Bidon” ödüllüne aday gösterildi.

Ronaldinho listede

İtalyan radyosu Catersport’a göre, Inter’de sergilediği performans ile geçen yıl bu ödüle layık görülen ve Beşiktaş’ın transfer etmek için bir süre peşinden koştuğu Portekizli oyuncu, bu sezonun da “Altın Bidon”u oldu.

Sarı lacivertlilerin kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Danimarkalı oyuncu ise listede ikinci oldu. Listede ayrıca Milan’ın Brezilyalı süper starı Ronaldinho ve Hollandalı golcüsü Huntelaar, Roma’nın sambacısı Baptista da bulunuyor.

“Altın Bidon” nedir?

İtalya Ligi’nde her yıl en kötü performansı sergileyen oyunculara verilen ödülün ismidir. İtalyancası “Bidone d’oro” olan ödül, 2003’ten bu yana verilmektedir.

Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hepsi hak ediyor Oylayanların işi zor

Del Piero_10 Misafir

Default Lippi, Cassano'yu düşünmüyorsa, Del Piero ya da Totti'yi düşünür mü?

Biri milli takımı bıraktığını açıkladı, diğeri 35 yaşında. Ancak yine de, Goal.com yazarlarından Gil Gillespie, Alessandro Del Piero ve Francesco Totti'den en az birinin Dünya Kupası'nda yer alacağını düşünüyor...

Kamuoyunda oluşan baskıya, hatta sahaya Cassano'yu İtalya Milli Takımı'nda görmek için giren protestocu taraftarlara rağmen, Marcello Lippi, Sampdoria'nın yıldızını Güney Afrika'ya götürmeyecek gibi gözüküyor. Eğer Lippi bir süper yıldızın taleplerine direnebiliyorsa, ne kadar yoğun olursa olsun, medyanın baskısına da direnecektir.

Peki, Cassano'nun gelecek yaz Dünya Kupası'nda yer almayacağını varsayarsak; veteran yıldızlar Alessandro Del Piero veya Francesco Totti'nin Azzurri formasını Güney Afrika'da giyme şansı olur mu? Lippi eğer ikisini birden kadroya çağırmazsa, İtalya'nın yaratıcı gücünü oluşturacak olan nedir? Ya da kurt hoca, iki tecrübeli futbolcuyu birden yanında götürmeyi düşünüyor mudur? Eğer böyle yaparsa, ileri doğru bir adım atmaya çalışırken, büyük bir geri adım atmış olmayacak mıdır?

Şu anki duruma bakılırsa, ne Totti ne de Del Piero, Dünya Kupası kadrosunda yer alamayacaklar.

Juventus'un kaptanı 35 yaşında ve bu sezon şu ana kadar sadece 10 dakika futbol oynadı. Ancak yine de, Güney Afrika'da yer almak istediğini belirten açıklamalar yapıyor.

Görünüşe bakılırsa, İtalya kampında da destekçileri bulunuyor. Del Piero'nun takım arkadaşı Gianluigi Buffon, "Ale, kendini en iyi şekilde hazırlayarak, hâlâ üst düzey performans gösterebiliyorken son bir kez daha Dünya Kupası'nda yer almak istiyor. Bize çok faydası olacağı kesin. Ancak son karar tabii ki Lippi'nin; İtalya için en iyi olan tercihi o yapacaktır" ifadelerini kullanıyor.

Del Piero hâlâ İtalyan futbolunun en popüler isimlerinden biri ve takım arkadaşları arasında da ayrı bir yerde duruyor. Fakat iki aylık sakatlık sürecinden sonra, Lippi'nin kendisini kadroya davet edeceği düzeye gelebilir mi? Aslında, bunu başarırsa, böylesine ölü bir dönemden ilk kez sürpriz bir dönüş yapmış olmaz. Euro 2000 finalinde, Del Piero, çok kötü bir performans göstermişti. Öyle ki, İtalyan yıldızın kariyerinin sonuna gelip gelmediği tartışılıyordu. Fakat sonra kendisini toparladı ve 90'lardaki harika formuna geri dönmeyi başardı.

Alessandro'nun artık 27 yaşında olmadığı bir gerçek. Ancak geçen sezonun başlarında yaptığı gibi, maç kazandıran oyuncu karakterine geri dönmeyi başarırsa, özel bir ilgiyi herkesten çok hak edecektir. Bu büyük yıldızı hemen silip atmayalım.

Roma kaptanı Francesco Totti'yi kadroya çağırmak ise, çok daha farklı bir teklif olacaktır.

Del Piero'dan farklı olarak, Totti, 2006 Dünya Kupası şampiyonluğundan sonra milli takım kariyerini noktaladığını açıklamıştı. Böylece, arkadaşları çok zorlu bir maratondan geçerek 2010'a katılma şansını elde ederken, Totti bu iki yıllık mücadelenin içinde yer almıyordu. Bu kadar uzun bir tatilden sonra, onun tekrar İtalya kampında görülmesinin bir kızgınlığa yol açmaması sürpriz olur. Ancak Juventus'un 10 numarası gibi, onun adının üstünü de hemen çizmeyelim.

Lippi'nin Güney Afrika'da Antonio Cassano'ya yer vermeme kararı, tecrübeli teknik adamın hücumdaki opsiyonlarını önemli ölçüde azaltıyor. Hollanda ve İsveç'le yapılan hazırlık maçlarındaki kadrosuyla Güney Afrika'ya gittiği takdirde, Lippi'nin elinde maç kazanabilecek bir hücumcuya en yakın isim Andrea Pirlo olacak. Bu da, özellikle son 20 dakikada dahi direnebilen savunmalar karşısında, pek de istenen bir durum olmayacaktır.

Yaş olarak 30 sayısının yanlış tarafında olabilirler, ancak hem Totti hem de Del Piero'nun Güney Afrika uçağına binmeleri, bu şartlarda şaşırtıcı olmayacaktır.

Maçlara ilk onbirde başlamayacaklarını düşünürsek, şu soru sorulabilir: Hangi diğer takımın kulübesinde bu kadar önemli futbolcular oturuyor?

Gil Gillespie, Goal.com

Del Piero_10 Misafir

Adaylar : Carrizo, Dida, Felipe Melo, Huntelaar, Baptista, Mancini, Poulsen, Quaresma, Ronaldinho, Tiago

Melo ne alaka onu anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ROni alır gider

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ayrıca Huntelaar'ın geleli kaç ay oldu.

Del Piero_10 Misafir

Default Beckham: "Milan'da uzun kalmayacağım"

İngiliz yıldız, Milan'da kiralık olarak forma giydikten sonra yeniden Amerika'daki futbol hayatına döneceğini söyledi.

David Beckham, Milan'da bir dönem kiralık olarak forma giydikten sonra yeniden LA Galaxy'e döneceğini belirterek Amerikan taraftarlarını rahatlattı.

Geçtiğimiz sene ara transferde Milan'a transfer olan ve daha sonra Amerika'ya dönen yıldız futbolcu, bu seneyi de aynı şekilde geçirmeyi planlıyor.

2010 Dünya Kupası'nda bulunmak isteyen Beckham, İngiltere Milli Takım Teknik Direktörü Fabio Capello'nun gözüne girebilmek için Avrupa'da bir takımda forma giymek istediğini daha önce de ifade etmişti.

Sportmediaset adlı internet sitesinde haberinde Beckham'ın şu sözlerine yer verildi: "Hiçbir zaman Amerika'dan ayrılıp, kalıcı olarak Avrupa'ya yerleşmeyi düşünmedim. Sonuçta Galaxy Başkanı Tim Leiweke ile olan bir anlaşmam var ve buna sadık kalacağım"

Bu haftasonu MLS Kupası finalinde Real Salt Lake takımı karşısında forma giyecek olan İngiliz yıldız, önümüzdeki senenin ilk günlerinde de Milan'a katılacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hobaa Yalama oldu Beckham ha

Del Piero_10 Misafir

Default Zenga Palermo'dan kovuldu

Palermo, teknik direktör Zenga'nın görevine son verdi.

Palermo Kulübü, yaptığı resmi açıklamayla teknik direktör Walter Zenga'nın görevine son verildiğini açıkladı. Lazio'nun eski teknik direktörü Delio Rossi'nin takımın başına geçmesi bekleniyor.

Sicilya derbisinde Catania karşısında alınan 1-1 beraberliğin, artık bardağı taşıran son damla olduğu belirtildi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "U.S. Citta di Palermo Kulübü olarak, Walter Zenga'nın görevden alındığını belirtmek isteriz. Zenga'ya bu zamana kadar yaptığı her şey için çok teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Sky Sport Italya'nın haberinde başkan Maurizio Zamparini'nin, bu sabah erken saatlerde Zenga ile görüştüğü ve kararını tecrübeli teknik adama açıkladığına değinildi.

Bu arada Il Corriere Dello Sport gazetesinde çıkan haberlere göre ise, Palermo teknik direktörlüğü için Delio Rossi ile Mario Barretta'nın isimleri ağır basıyor.

Del Piero_10 Misafir

Default Lippi: "Cassano, Güney Afrika'ya gelmeyecek"

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Marcello Lippi, tartışmalara son noktayı koyarak, Cassano'yu Dünya Kupası'nda milli takıma almaycağını söyledi.

İtalya Teknik Direktörü Marcello Lippi, Çizme'de son haftalarda gündemden bir türlü düşmeyen Antonio Cassano'nun milli takıma alınıp alınmayacağı konusuna açıklık getirdi.

Tecrübeli teknik adam, Sampdorialı yıldızı kadroya almayışının sebebini söylemekten kaçınırken, Cassano'ya milli takım kapılarının kapalı olduğunu belirtti.

L'Espresso'ya konuşan Lippi, "Cassano için üzgünüm. O, iyi bir adam; fakat benim kendi prensiplerim var. Herkes benim dikkafalı olduğumu söyleyip eleştiriyor. Medya ve taraftar bu tip olayları politik hâle getirmeyi çok seviyor" dedi.

Lippi, "Kadro seçimlerim hakkında herhangi bir sebep belirtmek istemiyorum. Çünkü bu, daha sonra başka sorunlara yol açıyor. Benim kendi prensiplerim var, ona göre hareket ediyorum" şeklinde konuşarak Cassano'yu kadroya almama sebebini söylemekten kaçındı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

cassano o takıma her türlü girerde bakma işte
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün hakem Inter'e verdi resmen maçı. Fiorentina'nın emeğine yazık etti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

2sinden bence en az biri normal şartlarda sakat ve cok formsuz olmadıkları sürece 2side kadroda olmalı diye düşünüyorum yinede del piero olsa yeter bana
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben olsam 2 sinide götürürüm.
    So what?
    Saike

Sheriff Misafir

Büyük bir ihtimalle ikiside gitmiycek. Gönül isterki ikiside gitsin ama sanmıyorum, çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ikisinide götürür, ilk 11de oynatırdım. üstüne cassano'yuda götürür sol açık senin derdim.

Lippi neler yapıyor, ne yapmaya çalışıyor. bir türlü anlamıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İtalya'nın tatsız tuzsuz futboluna Totti gibi özel bir oyuncu renk ve seyir zevki katacaktır..Gerçi 2006'daki "tükürük" hadisesinden sonra milli takım kariyeri büyük yara almıştı..Ama İtalya'nın Totti'ye ihtiyacı olduğu muhakkak..

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Takımın en büyük sorunu yaratıcılık ve genç oyunculara olan güvensizlik iken hala ısrarla düz oyuncuları oynatmaya devam ediyor. İtalya'nın düşüşte olması doğaldır bu kafayla giderlerse daha da düşerler.

Del Piero_10 Misafir

Default Morimoto, Man Utd'ın takibinde olduğunun farkında

Genç futbolcu, İngiliz devi tarafından takip edilse de, Catania'dan ayrılmayı düşünmüyor.

Manchester United'ın kendisiniyle ilgilendiğinin farkında olan Catanialı golcü Takayuki Morimoto, şu an için Sicilya'dan ayrılmayı düşünmüyor.

21 yaşında olmasına rağmen Japonya Milli Takımı'nın da formasını giyen golcü, henüz resmi bir teklif gelmemiş olsa da bir süredir İngiliz gözlemciler tarafından takip ediliyor.

News of the World'e konuşan Morimoto, "Manchester United'ın benimli ilgilendiği yönündeki haberleri okudum. Daha sonra menajerimi aradım. O da bana İngiliz ekibiyle herhangi bir temasının olmadığını söyledi. Televizyondan izlediğim kadarıyla Premier Ligi seviyorum. Aynı şekilde La Liga ve Serie A da ilgi çekici. Ancak, şu an için transferle ilgili herhangi bir düşüncem yok" ifadelerinde bulundu.

Mesaj Yetkileri