Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

23 51.11%
  • Berabere

2 4.44%
  • Fenerbahçe

20 44.44%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 196 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe [13.Hafta]

Daha önce forumda çok bulunmadığım için eskiden olanları bilemiyorum o yüzden bu konuda bir şey diyemeyeceğim.

Maça gelirsek Beşiktaş'ım sonuna kadar haketti galibiyeti. 1.golde emre sakattı ondan yedik diyenleri de gördüm, hakem emreye sormadan devam ettirmedi ki o sırada vederson hazır olsaydı degisiklige izin verirdi. Yani fenerbahce degisiklik yapmak istedi de hakem izin vermedi gibi bir sey yok benim gordugum kadarıyla.

3.gol bariz ofsayt ama macın kaderini degil sadece skorunu degistirdigi icin cok uzerinde durulacagını sanmıyorum.

Keşke maçı kaybetme riski olmadığı zamanlarda, bobo-> nobre yerine bobo-> batuhan degisikligini gorseydik.

Fenerbahce'ye gelicek olursam da,
    alexsiz fenerbahce cok zorlanıyor buna kısa zamanda cozum bulmalılar sonucta alex hep olmayacak. fink onu savunma görevini iyi yaptı ve bir anlamda fenerbahce kitlendi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sergennnn View Post
    Daha önce forumda çok bulunmadığım için eskiden olanları bilemiyorum o yüzden bu konuda bir şey diyemeyeceğim.

Maça gelirsek Beşiktaş'ım sonuna kadar haketti galibiyeti. 1.golde emre sakattı ondan yedik diyenleri de gördüm, hakem emreye sormadan devam ettirmedi ki o sırada vederson hazır olsaydı degisiklige izin verirdi. Yani fenerbahce degisiklik yapmak istedi de hakem izin vermedi gibi bir sey yok benim gordugum kadarıyla.

3.gol bariz ofsayt ama macın kaderini degil sadece skorunu degistirdigi icin cok uzerinde durulacagını sanmıyorum.

Keşke maçı kaybetme riski olmadığı zamanlarda, bobo-> nobre yerine bobo-> batuhan degisikligini gorseydik.

Fenerbahce'ye gelicek olursam da,
    alexsiz fenerbahce cok zorlanıyor buna kısa zamanda cozum bulmalılar sonucta alex hep olmayacak. fink onu savunma görevini iyi yaptı ve bir anlamda fenerbahce kitlendi.
    Emre'den dolayı diyenlerden biriyim. Nedenini söylemişyim gözünden kaçmış olabilir. Oldu ya Emre sakat değild, Fink'in şut attığı bölge Emre'nin pozisyon alması gereken bölgeydi. O sakat olmasaydı belki gene gol olurdu ama en azından rahatsız edilirdi Fink. 116km hızla değilde 80 ile giderdi belki kaleye bunu demek istedim.

3. gol olmasaydı belki daha az dalga geçilirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maç : Beşiktaş oldukça güzel bir futbol sergiledi.
    Skor : Net; 3-0

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Herkes Alex diyor ama bu takımın en önemli oyuncusu Emre'dir. Emre sakatlandıktan sonra orta sahanın ne kadar aciz duruma düştüğünü gördük, tabi herkes Emre'nin çıkmak istiyorum dediğinde Özer girecek diye düşünmesine rağmen Daum'un Vederson'u alması maçın en büyük hatasıydı.

Zaten Emre çıktıktan sonra düşen orta saha, ve 2 dakikada yenilen 2 gol, Kazım'ın saçma sebeple atılması, maçın dönmeyeceğini gösteriyordu.

3. gol çok net ofsayt, eğer 2'li averajlık bir durum olursa, bu golün hesabını hakem mi verecek? 2'li averajla şampiyonluk giderse ne olacak?

Emre'nin yokluğunda umarım Özer oynar. Takımın ve bazı taraftarın ayaklarının yere basması açısından bu mağlubiyet iyi oldu, fazla havalanmamak gerekir. Tebrik ediyorum Beşiktaş'ı, daha çok tebrik ediyorum Galatasaray'ı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kötü maçtı yani zaten çok bakamadım maça arkadaşlarla takılıyoduk ama kötüydü yani fenerbahceli olarak zevk almadım kazımı attıran yan hakemi sevmedim ufak seylerden bahsediyorum ama mesela gökhan gönul net olarak faulsüz top calmısken faul verdirmesi falan yoksa bizim kazım hak etmiştir %90 orda atılmayı...besiktaslı arkadaslara tebrikler beklemedigim bi maglubiyet oldu en yakın arklarımdan biri inönüdeydi 3ten beri bagırıyoruz dedi yada ben öyle anladım cok belli olmuyodu sesi o kadar cok kısılmış ki
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İlk yarısı ortada, 2. yarısı ise tamamen Beşiktaş'ımın üstünlüğüyle geçen bir maçtı. Gerçekten müthiş bir galibiyet aldık. Hem skor açısından hem de gollerin yapılışı ve bitirilişi açısından. Tebrikler Karakartal'ım.

ya onu bunu bırakın da, Fenerbahçede Wederson diye bir futbolcunun ne işi var :S
    her önüne gelen yabancının Türk vatandaşlığı var diye onu Fenerbahçe'ye veya başka büyük bir takıma almak mı gerekir?
    Üstelik oyuna kurtarıcı olarak giriyor. Hay Allahım ya, Daum da bazen uyudu mu tam uyuyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Beşiktaş, Fenerbahçe'yi ezdi ama; sadece ikinci yarı. Fenerbahçe'de top sürmeyen Baroni defansdan topu alıp hücuma kadar gitti bir Beşiktaş'lı durdurmadı. Fenerbahçe'nin ilk yarıda kaçırdığı gollerin haddi hesabı yok. Özellikle son dakikada Beşiktaş'tan direkten döndü ve maçın kaderi oldu. Fenerbahçe ilk yarı bir gol atsa Beşiktaş o maçı kazanamzdı. Ama tabii ki olmamışları değil, olmuşları konuşmak gerek. Beşiktaş, Fenerbahçe'den fazla birşey yaptı ikinci yarı maça inandı.
    Abi şu kelimeyi hakketten içinden gelerek söylüyosan Helal olsun. Ben Gökhan gönül ün 1 vurusundan başka tehlikeli atak görmedim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Abi şu kelimeyi hakketten içinden gelerek söylüyosan Helal olsun. Ben Gökhan gönül ün 1 vurusundan başka tehlikeli atak görmedim.
    Varya birde ilk yarı sonunda direkten döndü top alexin. Bir de o . Etti 2 pozisyon. TAbi herkesin pozisyon anlayışı ne bilemiycem , Carlos'ta vurdu bizim sahaya girer girmez hep , onlarda pozisyon olabilir tabii.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Beşiktaş, Fenerbahçe'yi ezdi ama; sadece ikinci yarı. Fenerbahçe'de top sürmeyen Baroni defansdan topu alıp hücuma kadar gitti bir Beşiktaş'lı durdurmadı. Fenerbahçe'nin ilk yarıda kaçırdığı gollerin haddi hesabı yok. Özellikle son dakikada Beşiktaş'tan direkten döndü ve maçın kaderi oldu. Fenerbahçe ilk yarı bir gol atsa Beşiktaş o maçı kazanamzdı. Ama tabii ki olmamışları değil, olmuşları konuşmak gerek. Beşiktaş, Fenerbahçe'den fazla birşey yaptı ikinci yarı maça inandı.
    harbiden batuhan ilk yarida gokhan gonulun caprazdan vurdugu ve alexin frikigi disinda ne pozisyonunuz var ? fenerbahce ilk yari gol atsa , soyle olsa diye bir mantik var mi? o zaman macin en basinda serdar ozkan 100 de yuz pozisyonda 7 metrelik kalede koseyi bulamadi ve auta atti, o gol olsa bana gore 5-6 olabilirdi bu mac.

Ayrica sadece ikinci yari ezdi demissin ben sana macin kisa ozetini geciyim, mac basladi 15. dakikaya kadar top hep bizdeydi, 1-2 tehlikeli atagimiz oldu hatta, 15 45 arasi iki takimda pek etkili olamadi mac ortadaydi.2. yari basladigindan itibaren ekremle baslayan ataklarimiz vardi,macin basinda pozisyon oldu, sonra zaten erkenden golu attik ardindan ikinci gol geldi. 2. yari tek kale gecti mac.

Baroninin tek basina hucuma gitmesi ve top surmesini bir besiktaslinin durdurmamasi fenerin daha iyi oynadigini gostermez.O pozisyonlari dikkatli izle baroni pas atacak adam bulamiyor,ernst emre ile fink alex ile adam adama oynuyor zaten ileride kazim yok olmus durumda, baroni de mecbur gidip kaleye vuruyor yada baska birsey yapiyor.R.Carlosda keza ayni.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beşiktaş hakketi aldı ama birazda şu gerçekleride görelim. Gökhan'a yapılan hareket kesinlikle penaltının büyükbabası. 3. gol bariz ama bariz çok net ofsayt. Yani görmemek için kör olmak gerekir. 3-0 çok net ama bu unsurlarıda görmek gerekir. Görmeden geçersek hata ederiz. Biz nasıl dedik Carlos'un Gs ye attığı golde ofsayt var diye, yani 3-1 yendik ama ilk golümüz ofsayttı sizde diyebilmelisiniz. Gökhan ın pozisyon penaltı, 3. gol ofsayt Yendiğinize hakettiğinize kimsenin lafı olmaz. Ama sadece lehte yapılan hatalarımızıda söylersek belki internet siteleri arasında bir farkımız olabilir bu konuda.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama yok,hala devam ediyorsunuz...

Tamam,kabul G.Gönül'ün pozisyonu penaltı.O gol olsa çok şey değişirdi diyorsunuz...

Ama şunu atlıyorsunuz ya da işnize gelmiyor;

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qOGAj_hvDpw&feature=related[/youtube]

İzleyin bakalım,videonun 14. saniyesinde Lugano'nun Bobo'ya yaptığı neymiş.Zaten G.Gönül'ün pozisyonuna penaltı deyip,buna yok diyen birisi çıkarsa hiç konuşmanın bile manası yok...

Emre'nin en az 2 kere kırmızı görmesi gereken hareketleri cabası.İki kere düdükten sonra topa vurması(biri direk taraftarın üzerine),iki kere kontraya çıkarken arkadan indirmesi(Cisse'nin Saracoğlu'nda nasıl atıldığını biliyoruz),en ufak pozisyonda kendini paralarcasına itiraz etmesi ve takım arkadaşıyla kavga etmesi.En az 2 kırmızı çıkar buradan...

He sizde biliyorsunuz bunları ama.Bir şekilde takımınızın sürklase olmasını yediremiyorsunuz.Uzay futbolu oynadığınızı sandığınız takım nasıl olurda Anadolu! takımından fark yer bunu konduramıyorsunuz...

Süper Kupa maçında biz Bilica kırmızı görmedi,penaltımız verilmedi derken;"maçın sonucu belli,daha fazla konuşmaya gerek yok" demeyi biliyordunuz...

Herşey net ve açık Beşiktaş 3 - 0 F.Bahçe...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ya bırak anilton senin gösterdiğin pozisyonda Lugano yıkıyor anında top Serdar ın önünde kalıyor avantaj oluyor. Birde pozisyon penaltı değilmi diyorsunuz. Değil avantaj uygulamış hakem. Serdar atamamış dibinden.. Eğerki Serdar olmasa top uzaklatırılsa penaltı olur. Ama gol olsa hakem penaltı çalsa neden penaltı orda golü attı adam denir. Bizim pozisyonla bu pozisyonun alakası yok, bir kere bizimklisi giderken arkadan çelme takılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İşine gelmeyince bırak dersin tabi.Penaltının avantajı mı olur?Lugano indiriyor,top Bobo'yu geçiyor,Serdar'a geliyor,Serdar dönüyor,vuruyor.Düdük soyunma odasında değil heralde.Beş kere penaltı çalınır...

Bu pozisyon penaltı,G.Gönül'ün pozisyonuda penaltı.Bu kadar basit...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Penaltı değil demedimki. Avantajı olur tabi. Ceza sahasında nasıl kasıtlı olarak ele çarpınca gol olduğunda penaltı verilmiyor, buda onun gibi Tamamen Beşiktaşlı Serdar a bağlı. İsterse penaltı çalardı kimse birşey diyemez. Ama devamda ettirebilir sonuçta Serdar atamıyor hakemin suçu yok. Biim Gökhan ın pozisyonunda kimse yok arkadan gelip çelmeyle indiriyor.

Penaltınında avantajı olabilir.. Burdada çok güzel avantaj uygulanmış.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Penaltı değil demedimki. Avantajı olur tabi. Ceza sahasında nasıl kasıtlı olarak ele çarpınca gol olduğunda penaltı verilmiyor, buda onun gibi Tamamen Beşiktaşlı Serdar a bağlı. İsterse penaltı çalardı kimse birşey diyemez. Ama devamda ettirebilir sonuçta Serdar atamıyor hakemin suçu yok. Biim Gökhan ın pozisyonunda kimse yok arkadan gelip çelmeyle indiriyor.
    Bak sen belirtmişsin.Penaltının sadece gol olduğunda avantajı olur.Aksi taktirde penaltıdır...

Hatta hatırlıyorum yakın zamanda böyle bir pozisyon.Ceza sahasında bir oyuncu elle oynadı,top hücum eden takımın önünde kaldı,vurdu auta gitti.Ondan sonra penaltıyı çaldı hakem...

Gol dışında penaltının avantajı olmaz.En büyük avantaj zaten penaltıdır.Topun Serdar'a gelmesi daha mı avantajlı penaltıdan?Hayır.Penaltıdan avantajlı tek birşey vardır.Oda gol.Sadece gol olduğu zaman avantaj uygulanır...

Bu pozisyon net bir penaltı...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Benimde bildiğim kadarıyla penaltı varsa ve pozisyon devam ettirildiğinde gol olmazsa hakem penaltıyı çalar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Penaltıymış, oymuş, buymuş ben bunalara hiç takılmadım, tek takıldığım nokta ofsayt golü. Zaten 2-0'dı ne olacak demesin kimse, eğer sezon sonu 2'li averajlık bir durum olursa ve Kadıköy'de Fenerbahçe 2 farkla kazanmış olursa, bu ofsayt golü nedeniyle Beşiktaş avantaj sağlamış olacak.

O nedenle maç 0-0 iken atılan ofsayt golü ile maç 2-0 iken atılan ofsayt golü arasında, önem açısından bir fark yok. Carlos'un ofsayt olduğu gol vardı, o ilk gol diye kabul edilmez, bu son gol diye kabul edilebilir olduğunu düşünmüyorum.

Fenerbahçe'nin ezildiğine de şöyle katılmıyorum, Emre çıkana kadar olan bölüm. Emre çıktı, zaten o arada maç 2-0 olmuş, moralman çökmüştü takım. Orta sahanın yükünü çeken Emre'nin de olmaması, orta sahayı aciz durumda bıraktı, Beşiktaş o dakikadan sonra istediği gibi oynadı, 10 kişiden sonra da zaten film kopmuştu.

İlk devre Beşiktaş iyi başladı, sonra oyun dengelendi, ilk yarının sonlarında Fenerbahçe öne çıkmaya başladı, Carlos'un çizgiye inip yaptığı 2 orta var, birinde kaleciye attı, diğerinde Alex'in olması gereken yere attı ama Alex yine ön direğe atar diye oraya koşmuştu, o arada 1-2 pozisyon daha oldu, mutlaka onlardan birini atıp devreye önde girmeliydik, olmadı.

Ama mantalite burada devreye giriyor, Emre çıkarken Vederson'un girmesi en son tercih olmalıydı, hadi maç daha 0-0'dı ama o arada golü yedik, vederson'u çağır geri, başka birisini al, Semih'i al, Kazım sağa Topuz ortaya geçer.Ayrıca Topuz'u çıkarmak yerine Kazım'ı çıkarmış olsa, 10 kişi de kalmayabilirdik, maç 2-0'dı, dönmeyeceği belliydi ama yine de atılacak 1 gol, son dakikaların heyecanlı geçmesini sağlardı.

Zico döneminde başlayan derbi üstünlüğümüz artık diğer takımlarla eşit seviyeye inecek gibi. Daum geçmişte daha cesurdu, bu sezon bu cesurluğu göremedik kendisinden, özüne dön Daum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ofsayt golünde şöyle bir durum var. Kahinlik üzerinden değil olasılıklar üzerinden konuşuyorum. Beşiktaş 3. golü atmasa bile maçın dönme olasılığı düşüktü. Ama ilk gol ofsayttan gelseydi bu durumun Beşiktaş ve Fenerbahçe üzerindeki etkisi farklı olurdu. Yoksa hakemin hata yaptığı ortada. Gerçi golün aynısı daha öncede yaşandı ama Uğur topa vuramamıştı. İkinci kez aynısından gol yenmesi çöküntüyü gösteriyor.

Tribünde olay çıkaranlarıda kamera ile tespit edip hemen müdahale etmişler. 2. yarıyı izleyememişler. Uygulama oturtulursa güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ofsayt golünde şöyle bir durum var. Kahinlik üzerinden değil olasılıklar üzerinden konuşuyorum. Beşiktaş 3. golü atmasa bile maçın dönme olasılığı düşüktü. Ama ilk gol ofsayttan gelseydi bu durumun Beşiktaş ve Fenerbahçe üzerindeki etkisi farklı olurdu. Yoksa hakemin hata yaptığı ortada. Gerçi golün aynısı daha öncede yaşandı ama Uğur topa vuramamıştı. İkinci kez aynısından gol yenmesi çöküntüyü gösteriyor.

Tribünde olay çıkaranlarıda kamera ile tespit edip hemen müdahale etmişler. 2. yarıyı izleyememişler. Uygulama oturtulursa güzel olur.
    İşte bende senin gibi yorum yapanlar yanlış düşünüyor diyorum, ofsayttan gol atıldıysa, etkisi aynıdır, ilk ya da son olması önemli değil. Olasılıklar diyorsun ya, bilemezsin, ofsayttan golü yiyen takım bir anda uyuşukluğu üzerinden atar, korkaklığı üzerinden atar ve saldırmaya başlar, bu da bir olasılık.

O nedenle yazdım, yoksa hata hatadır, ilk de olsa son da olsa, ofsayt golü varsa etkisi aynıdır, biri kısa vadede olur, biri uzun vadede ama olmamalıdır ikiside.

Yapacak da başka bir şey yok, eldeki malzeme böyle, bu hakemlerle bu lig devam edecek ve bu tür golleri, pozisyonları görmeye ve her maçtan sonra, kendimize göre yorumlamaya devam edeceğiz. Bir maçta savunduğumuz şeyi, diğer maçta tu-kaka edeceğiz, huyumuz bu, napalım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Futbolda yorum olarak aslında ilgisiz noktaları bir arada kullanıyoruz.

Hata vardır. Bunun tartışılacak yönü yok. Birde hatanın oyun üzerindeki etkisine bakılır. Yalnız bu etkiye bakılırken %kaç olduğuda yorumlanır. 0-0 giderken verilen bir hatalı karar ile 5-0'ken verilen bir yanlış kararın maç sonucuna etkisi aynı değildir.

Bariz bir gol atarsın veya bariz bir gol pozisyonun top ağlara gitmeden kesilir. İkisinde de hakem hatalı karar vermiştir. Ama biri meyveyi vermiş diğerinde ise meyve olasılığı %50'dir. Gol olunca yada gol olmadan kesilen karşı karşıya bir pozisyon arasındaki fark bu kadar büyüktür. Tabi buda benim yukarda yazdığım görüşün açılımı. Herkes katılmayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Katılmıyorum diyorum bende. Sen hep kısa vadede bakıyorsun, düşünüyorsun, ben uzun vadede. Sen atılan gol maça etki eder diyorsun ben şampiyonluğa. Böyle düşününce hangisi büyük hata oluyor?

Bana göre hepsi hata, hepsinin etkisi aynı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu maça gelene kadar Fenerbahçe'yi belki haksız şampiyon yapacak belki haklı şampiyonluğunu elinden alacak maçlar var. 3. gole bağlamamak lazım şampiyonluğu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam işte, bende yapılan her hata aynıdır diyorum. Fenerbahçe'ye karşı olunca daha az etkili, diğerinde daha çok gibi bir iddiam yok ki, her hata yanlıştır, ofsayttan atılan her gol aynı derecede hatadır bence. İlk veya son olmasının etkisi yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serkancım bende sana katılıyorum neticede Fenerbahçe 3 puan geride girse diğer Beşiktaş maçına ve dediğin gibi 2-0 kazansa belkide şampiyonluğu kaybedecek o verilsede verilmesede bir şey olmaz denen gol yüzünden.

Madalyonun diğer yüzünde ise olayların süregelme ihtimali etkisi vardır. Onu da biraz Disco açıklamış ona da katılıyorum o konuda. Çünkü maç 0-0'ken atıyorum Fenerbahçe penaltıdan gol atsa maç 3-1 bitmez hiç bir zaman,belki de Fener 2-0 falan kazanacak çünkü Fener'e gol attıktan sonra gol atmak zor. (Beşiktaşlı arkadaşlar kızmasınlar ilk pozisyonuda izledim , avantaj verilir eğer avantaj sonuçlandırılamazsa düdük çalınır,avantaj verilmesinin nedeni de penaltının kesin olmamasından kaynaklanır,gol olmazsa şansı penaltı ile mağdur durumdaki takıma sağlarlar)

bir diğer yandan da bunu bazen belirtiyorum hakem maça dışarıdan etki etmez hakemin etkisi maçın içindedir. Bunu böyle kabul ettiler ve o yüzden insanlarla maç yönetiliyor hala. O yüzden İrlanda Fransa sonuçsuz kaldı. Anca fair play adına olabilirdi ama Fransa federasyonu sessiz kalınca o ihtimal ortadan kalktı.

Hakem kararları maçın içindedir bu yüzden maça tesir etmiştir denilemez fakat burda önemli olan kararları en keskin olabilecek hakemlerle maç yönetmektir ki bu tür hatalar hiç bir taraftarın gözüne batmasın. Tutarlı,bilinçli ve tam eğitimli hakemlere sahip olduğumuz zaman taraftarın bakış açısıda değişir.

Örnek veriyorum İskoç bir hakem vardı ismini unuttum, taraftar onun için der ki bu adam böyle mücadeleye penaltı çalmaz,bu pozisyona faul çalmaz, birisi kasıtlı hareket etmediği sürece oynatır.O zaman örnek veriyorum sahaya bu tür bir hakem çıksa tam donanımlı her konuda, taraftar der ki penaltı pozisyonu olduğunda,penaltı bile demez hatta,bu adam bu pozisyonlara çalmaz,kendini atacağına kalksana der. Zaten sorun hakemlerimize olan güvensizlik, çünkü güvenilecek bir şey yapmadılar. Artık sözde tam profesyonellik değil de direkt tam profesyonellik mi getirirler hakemler için tam olarak meslek olur bu çözüm olur onu bilemem, ama en azından eğitimlerine sürekli bir şekilde ,seminerlerede sürekli bir şekilde kendilerini kanıtlamış yabancı hakemlerin getirilmesi gerekiyor. Çünkü yeni yetişen hakemlerede eğitimi bu hakemler veriyor o yüzden sonuçta hiç bir şey farketmiyor.Sıfıra sıfır elde var sıfır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herşey bir yana Eğer İbrahim ÜzüLmez 28 yaşLarı civarında bu futboLunu yıLda 10-12 kez tekrarLayabiLecek gibi gösterebiLseydi şimdi BarceLona da feLan oynardı.

Bir oyuncuya 9 yıL sonra orta yapmayı öğretebiLmiş Teknik heyeti ben kutLarım arkadaş, kim ne derse desin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Abi bence orta açmayı öğretmiş falan dememek lazım. Zira kendi açıklamasıdır;

"Uzun zamandır asist yapamıyordum. Sol ayağımla kestiklerim yine bir şey olmadı. Sağ ile salladım gol oldu."

Biraz şans işin içinde. ve ben Fink'in attığı golde İbrahim Üzülmez'in Fink'i gördüğü için oraya attığını da düşünmüyorum topu. Kendi dediği gibi salladı ve top iyi bir yere gitti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geçen senede İbrahim önüne bakmayı öğrenmişti abisi, senelerdir ayağına bakarak koşuyordu, hatta ilk senelerinde cizgiyi geçeceğini zor farkediyordu

Bunlar bizim futbol eğitimimizin ne kadar iyi olduğuna işaret. Hep İbrahim'den yakındık ama acaba İbrahim o eğitimi aldı mı ki senelerce ondan bu kadar çok şey bekledik.

Belkide ne Messiler ve CRlar ne Cafular ne Carloslar geldi geçti bizim futbolumuzdan ama bizim hic haberimiz bile olmadı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yok son oynadığı bir kaç maçtır dikkatimi çekiyor. ÖyLe karavana ortaLar açmıyor artık İbo. Tamam sağ iLe attığı ve Fink in vurduğu tamamen şans bir durum ama ciddi anLamda İbo artık orta yapabiLiyor bazı zamanLarda. Eskisi gibi bütün hepsi karavana oLmuyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şaka maka bu Fink in attığı gol son haftalarda izlediğim en muhteşem goldü. Keşke yediğimiz goller hep böyle güzel olsa

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri