Eskişehirspor
Berabere
Ankaragücü
Bir Dost
Hellbells
Eskişehir sahasında bir adım önde bana göre...
Eskişehire verdik iddaa da. Hadi bir gol atsın bari.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Maç harici konuşmalarınızı gidin holiganlık yaptığınız sitelerde yazın, bu yaşananları kimse tasvip edemez, normalmiş gibi gösteremez, sen yaptın bende yapacağım diyemez. Derbi konusunda maç hakkında yorum yok diyoruz, burada hiç yok, en azından maçı izleyenler futbol hakkında yorum yapsa, derbiden, büyük takımlardan herkesin bir şekilde haberi oluyor, bu tür ulaşacağı kitle düşük olan maçlar hakkında, oynana futbolla ilgili bilgilendirilsek çok iyi olur.
Gerisi beni ilgilendirmiyor, grupların sidik yarışı yapmasından bana ne? Bu isimler belli değil mi, yaparsın savcılığa şikayet, bu tirbün terörü değil ki, sokakta adam bıçaklama, hadi tribünler konusunda yasalarda eksiklik var diyelim, adam bıçaklamanın cezası belli, yaptırımı belli.
Siz yaptınız, gelin size göstereceğiz demekle ya da bize de yapmıştınız, o nedenle yaptık demekle, yapılan olayın ne farkı var?
"YÜCE ATATÜRK"
Tamamda Serkan bütün mesajları silmeyi gerektirmezki bu. Sonuçta bu maçta olaylar olmuş ve o olayların haberleride vardı. Ve Ankaragücü taraftar grubunun açıklamasını koydum. Ki onda yanlış anlaşılacak en ufak bir söz bile yoktu. Herkes anlamak istediği gibi anladı.
Futbol hakkında yorum yok. Çünkü olaylar maçı önüne geçti. Antonio De Nigris için pankart açtı Ankaragücü taraftarları veya Ölen efsane için. Ama onlar basında yer almazken bu kötü haberler yer aldı.
Maçta söylenecek birşey yok. Hakem çok etkiliydi 2 taraf içinde. Brabec 2. sarı kart komediydi. O atıldıktan sonra zaten 3 forvetten Vassell çıkarmak zorunda kaldı hoca.
Konuyu buraya taşıyanlardan birisiyim. Ancak İsmail'in yaptığı yakışıksız hareketlere sessiz kalamazdım. Olayların yanlış olduğunu zaten dile getirdim. İsmail bana nasıl mesaj yazdıysa bende ona o iğnelemeleri yaptım. O bize adam değilsiniz dedi bende aynısını ona dedim. Suçum buysa herşeye katlanırım. Ben yapılanları normal göstermedim. Zaten bizim taraftarda normal görmüyor. Ama ben x grubun y grubun açıklamasını koymuyorum. Ben gördüklerimi yazıyorum. Duyduklarımı değil...
Saygılar...
I'm back...
Uzatmanın gereği yok bence.
Bunun dengesini hiç kimse sağLayamaz. Ben bir Beşiktaş taraftarıyım atıyorum ben Bizans keLimesinden nem kapmam, 8taş yazıLdığında da nem kapmam, Jimnastik yazınca kıLLanırım beLki, ama bir diğer taraftar da Jimanstikden nem kapmaz diğer şeyLeri umursan feLan. Bu bütün takım taraftarLarının takıLdıkLarı bütün cümLeLer için geçerLidir.
Biz bunLarın dengesini eLimizden geLdiğince sağLamaya çaLışıyoruz, ama ısrarLa farkLı şeyLer aranmaya çaLışıyorsa da bizde işte o zaman farkLı şeyLer düşünürüz.
Ricam konunun burada kapanmasıdır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kural 6- Argo, Küfür ve Hakaret
Mesajlarınızda seviye düşürücü, sokak ağzı, argo, küfür, hakaret edici mesajlar yazılamaz.
- Herhangi bir kişi, toplum veya kuruşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.
Artık maç hakkında mesajlar gelse iyi olur diyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
O değil de bu maçın sonucu ne oldu?Çünkü bir tek o konuşulmamış.
0-0 bitti![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...