Quote Originally Posted by licentia View Post
tamam da long shots ozelligi oyuncunun uzaktan ne kadar siklikda sut cektigi degil ne kadar isabetli sut cekebildigi ile ilgili. Isabetli sut cekmek sadece gol atmak da degil ayrica zira uzaktan cekilen sutlar zaman zaman direkte patlayabilir, kaleci tarafindan muthis bir kurtarilis ile durdurulabilinir, yanlios zamanda yanlis yerden tercih edilebilinir. Senin o bahsetigim icin"Shoots Long" ppm'i var. Ayrica long shots ozeligi de tek basina cok fazla bisey ifade etmiyor yani oyuncunun baska teknik ve zihinsel ozellikleri de bu konudaki basarisinda rol aliyor...
ben sik sik cekmesiyle ilgili bir yorum yapmadim sadece arkadaslarin mesajlari arasindaki celiskiyi gosterdim.

Tabiki teknik ve bazi zihinsel ozelliklerin etkisi var ama zaten kazimin teknik ozellikleri iyi sayilabilir. Long shotsuda 15 16 olursa abarti bir bicimde goller atar.

Yine dedigim gibi direkten patlamasi veya kalecinin kurtarmasini gecin, Kazim 2-3 senedir Turkiyede oynuyor kac tane uzaktan golu var? Ben hic hatirlamiyorum.