Ya çok fazla maçın tahminini bildim, aynı kupona koymadım... =)))
Ya çok fazla maçın tahminini bildim, aynı kupona koymadım... =)))
Son dakika da kazanan, kazanana.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aynen dün gece müthiş ve çok ilginç skorlar yaşandı...
Takımına galibiyeti getiren golü atmış Gökdeniz.Bravo..![]()
So what?
Saike
Star'ın yaptığı rezillik ne olacak? Neredeyse 20 senelik geleneği değiştirip sonunda maç saatine dizi koymaya da başladılar. Beşiktaş olmasa ikinci günde muhtemelen başka bir dizi seyredeceğiz.
O değilde yazıklar olsun bu ülkeye. Gökdeniz adam ŞAmpiyonlar Ligi nde oynuyor yok maçı, Ne kadar rezil birşey ya. Rusyada oynuyor diye mi değer verilmiyor. Bari Cl maçlarını verseler Sinanın, Gökdeniz in. 90 dakika olarak..
Star'da şaşırdı ne yapacağını...Belkide bir çok kişinin hayranlıkla izlediği Prison Break'ı başta 24.00'a aldılar.Bazıları İş,okul vs... gibi nedenlerle izleyemez oldu.Dünkü bahaneleri neydi?Maç demişler sitelerinde peki hani maç?Star iyice napacağını şaşırdı.Gerçekten Beşiktaş olmasa maç filanda izleyemeyiz...
Rubin inanılmazı başardı gerçekten.Star bugün 2 maç mı gösterecek?Bunu mu bahane ettiler yoksa merak ettim.
Geçen haftada da maçı vermemişlerdi, sadece Beşiktaş maçını vermişlerdi. Spor Paketi satabilmek için uğraşıyorlar, Euro Futbol kanalı sanırım ŞL maçı verdi. UEFA'ya aslında sormak gerekiyor ya da bilgilendmek gerekiyor bu maç yayının kuralları nedir, gerçi mutlaka bir kılıfa uydurmuşlardır. Özgür'ün dediği gibi yıllar sonra ŞL maçı olmayan bir salı günü geçirdik, ayıp biz izleyiciler için cidden.
"YÜCE ATATÜRK"
Milan deplasmanda Real Madrid'i 3-2 yendi. Bana göre gecenin en büyük sürprizi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Pirlo muhteşem bir gol attı![]()
Milan'ın deplasmanda Real Madrid'i yenmesi gerçekten sürpriz bir sonuç oldu.Adamların kanında var Şampiyonlar Ligi..![]()
So what?
Saike
Milan Ş.lde bir başka![]()
Milan'ın kazanmasına neden bu kadar şaşırdınız anlamadım.Gören de Milan'ı 2.sınıf takım zanneder.Bu gazla Ş.L'yi alırız artık![]()
Milan, Zurich yenilgisini iyi unutturdu valla. İçerde de en az 1 puan alırlarsa kalan 2 maçtan istediklerini çıkarıp Real Madridle birlikte çıkarlar bu gruptan. Manunun, CSKA'yı son dakikalarda attığı golle yenmesi de CSKA'nın ipini çekti bence. İngiltere'de de kaybederlerse tamamen atarlar havluyu.
Rubin Kazan Barcelona karşısında 11 kişi defans yapıyor. Barcelona'nın baskısından ben ekran başında bunaldım.
Edit: Şu dakikalarda Rubin'den iyi kontralar geliyor.
Last edited by TR.CaPTaiN : 04.Kasım.2009 at 22:05
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Valla kuponda yattı Rubin 11 kişi defans yaptı futbol oynatmadılar Barça'yı..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
ŞAMPİYONLAR LİGİ 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR:
1.maç günü (03 Kasım 2009)
A GRUBU:
FC B.Münih 0-2 Bordeaux
Maccabi Haifa 0-1 Juventus
B GRUBU:
Manchester Utd 3-3 CSKA Moskova
Besiktaş 0-3 VfL Wolfsburg
C GRUBU:
Milan 1-1 Real Madrid
Marseille 6-1 Zurich
D GRUBU:
APOEL 0-1 Porto
Atletico Madrid 2-2 Chelsea
2.maç günü (04 Kasım 2009)
E GRUBU:
Lyon 1-1 Liverpool
Fiorentina 5-2 Debrecen
F GRUBU:
Rubin Kazan 0-0 Barcelona
Dynamo Kiev 1-2 Inter
G GRUBU:
Unirea Urziceni 1-1 G.Rangers
Sevilla 1-1 VfB Stuttgart
H GRUBU:
Arsenal 4-1 AZ Alkmaar
S.Liege 2-0 Olympiakos
bana göre Rubin daha net fırsatları harcadı. Barcelona savunmayı açamadı. Özellikle boş kaleye kaçırdıkları gol inanılmazdı Puyol attı kornere. İbrahimovic te teke tekte atsaydı maçı kazanabilirlerdi.
Kazandı ama: 0-1
Liverpool'un vedası! Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (E) Grubu'nda oynanan mücadelede, İngiliz devi Liverpool, Macaristan'ın Debrecen takımına konuk oldu ve maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.
İlk yarısı da Liverpool'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanan maçta, Kırmızılar'ın sayısını 4. dakikada N'gog kaydetti.
Bu sonucun ardından Liverpool grupta 7 puana yükseldi ancak Fiorentina'nın sahasında Lyon'u yenmesiyle birlikte Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkma umudunu kaybetti. Liverpool, Avrupa'da yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek.Grupta 0 puanda bulunan Debrecen ise 5. maçını da kaybetti ve puansız kaldı.
Liverpool'da İspanyol file bekçisi Pep Reina, 50. Şampiyonlar Ligi maçına çıkarken; savunmanın önemli ismi Jamie Carragher de 80. kez bu arenada forma giydi.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yazık çok yazık...
Barca da İnter i 2-0 yenerek İnter i ateşe attı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Inter'e Rubin karşısında 1-1 yetiyor bildiğim kadarıyla.
Bayern'de Uefa'ya kalıcak çok çok büyük bir sürpriz olmaz ise. Liverpool,Bayern belkide İnter ohoooo Avrupa Ligi şenlendi vallahi![]()
İnter bu futboL iLe biraz zor puan aLır gibi geLiyor bana Rubin karşısında. Ama Rubin in artık Ligde ki maçLarının bitmiş oLmasının bir avantaj mı yoksa, dezavataj mı getireceğini göreceğiz.
En son bunu CSKA moskova UEFA kupasında çok iyi kuLLanmış ve sonuna kadar gitmişti.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...