1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Taktik ve Antrenman Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Korner ve frikiklerle ilgili fm britain sitesinde güzel bir çalışma vardı bakabilirsin. Luffy'nin önerisi de tam olur daha öte yapacak birşey yok. Uzun ve hava hakimiyeti olan oyunculara (forvet bile olsa) adam markajı vermek gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Luffy View Post
    Korner diziLişini şöyLe yapın.

SoL ve sağ bekLer direkLeri aLsın.. StoperLerinize Man Marking verin. Defansif orta saha oyuncunuz da Man marking yapsın. İki tane hızLı oyuncunuza stay forward komutu verin. Geriye kaLan bütün oyuncuLarınıza geride dur komutunu verin. BöyLece kornerLerden yiyeceğiniz goL sayısı düşecektir. İLeride iki adam bırakmak sizin için handikap oLmaz, tam tersi avantajdır. Siz iLeride iki adam bırakınca rakipte otomatik oLarak en az 2 yada 3 oyuncusunu geride tutmak zorunda kaLıyor ve bu şekiLde sizin ceza sahanızda ki rakip oyuncu sayısı azaLıyor.

İLeri de hiç adam bırakmamak demek, kendi sahanız içerisinde bir o kadar fazLa rakip oyuncu demektir.
    zaten ben de sadece kanatlardaki hızlı adamları ilerde bırakıyorum özellikle forvetinizin kafa vuruşu falan iyiyse mutlaka geride dursun Ben fazla korner golü yemiyorum açıkcası...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri