1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Yeter Ama Penaltılardan Bıktık

Default Yeter Ama Penaltılardan Bıktık

Her 2 maçta bir penaltı olması şart mıdır? Özellikle alakasız bir hava topundan?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha az önce 1 maçta 3 penaltı oldu

Rakibe haksızlık oldu burda da, bir de ben 10 kişi kalıyorum.

Bence çoğunda haksızlık yok, sonuçta bunun bi yapay zeka olduğunu düşünürsek. Bazı maçlarda, özellikle teknik direktörün bana karşı bir şeyler salladığı maçlarda kesin bana karşı penaltı olur. Adam yenebilmek için sert oynuyor sonucu da penaltı oluyor. Bunu ben de yaşıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Manuya 4-0 yenildim , 3 tanesini penaltıdan yedim.

Sinirden kaydetmedim ve tekrar oynadım.

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Manuya 4-0 yenildim , 3 tanesini penaltıdan yedim.

Sinirden kaydetmedim ve tekrar oynadım.
    valla senin yerinde olsam bende cok pis sinirlenirdim yaw ne o ole 3 pen6 yuh be.

Lig karşılaştırma istatistiklerine bir bakarsanız. SI'nin bir hatasının olmadığını görürsünüz.
    Bunlar bir oyuncu (CPS isimli) tarafından SI forumlarına verilmiş olan tatil testi sonuçlarıdır.

Diğer Rakamlar Gerçek Hayattan alınmıştır: (irl) gerçek hayat manasında

Penalties
    (İngiltere)

FM10 09-10 = 67
    2008-09 (irl) = 83
    2007-08 (irl) = 82
    2006-07 (irl) = 105

Penalties (fransa)

FM10 09-10 = 89
    2008-09 (irl) = 22
    2007-08 (irl) = 39

Penalties (almanya)

FM10 09-10 = 78
    2008-09 (irl) = 32
    2007-08 (irl) = 24

Penalties (italya)

FM10 09-10 = 71
    2008-09 (irl) = ?
    2007-08 (irl) = 95

Penalties (iskoçya)

FM10 09-10 = 47
    2008-09 (irl) = 55
    2007-08 (irl) = 55

Penalties (ispanya)

FM10 09-10 = 73
    2008-09 (irl) = ?
    2007-08 (irl) = ?

Dikkat ederseniz oyunda penaltı sayısı konusunda ingiltere ve italya ligleri baz alınarak bir değerlendirme yapılmış. Zaten oyun ingiltere kökenli olduğu için maç motoru İngiltereye yöneliktir.

ben gerçek hayatta hiç kornerden bu kadar penaltı verildiğini görmedim
    genelde korner pozisyonlarda gerçek maçlarda luganonun pozisoynlarında mesela adamı yaka paça indiriyor yere devam ettiriyor oyunu hakem, ikili itiş kakışlara hakemler hep göz yumar fakat bu oyunda kafa topunda adam dokunsa penaltı veriyorlar çok saçma geliyor. Birde işin ilginci, benim kazandığım penaltıları, penaltısı takımda en iyi olan futbolcunun penaltı atış puanı 17 fakat 5 penaltıdan 4 nü kaçırıyor bu nasıl oluyro anlamıyorum.

Quote Originally Posted by emrahozsahin View Post
    ben gerçek hayatta hiç kornerden bu kadar penaltı verildiğini görmedim
    genelde korner pozisyonlarda gerçek maçlarda luganonun pozisoynlarında mesela adamı yaka paça indiriyor yere devam ettiriyor oyunu hakem, ikili itiş kakışlara hakemler hep göz yumar fakat bu oyunda kafa topunda adam dokunsa penaltı veriyorlar çok saçma geliyor. Birde işin ilginci, benim kazandığım penaltıları, penaltısı takımda en iyi olan futbolcunun penaltı atış puanı 17 fakat 5 penaltıdan 4 nü kaçırıyor bu nasıl oluyro anlamıyorum.
    Composure özelliğine de dikkat et derim. Bende aynı sıkıntıdan muzdariptim ama sonrasında sadece "penalty taking"e değil composure a da bakarak seçtim penaltıcıyı, şimdi gayet mutluyum

stoperlere attırıyorum artık allah ne verdiyse vuruyor gol oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim maçlarımda bu kadar fazla penaltı olmuyor. Ayda bir ya ben yada rakip takım penaltı kullanıyor sadece.

bendede bukdar olmuyor nadıren yoksa sızler 10.0 kullanıyorsunuz

10.0.1 kullanıyorum ben

İtalya'da Milan Kariyerimde 2 Sezonda Toplam 100'ün Üstünde Oynadığım Maçda Attığım Penaltı Sayısı ''3''

Yeni taktik anlayışında Cover görevi verdiğiniz ve genelllikle limited defender oynayan oyuncular ceza alanı içinde oynuyorlar. Eğer o oyuncular biraz kazmaysa penaltı kaçınılılmaz oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Denizli/İstanbul

3. sezon Galatasaray'ı yönetiyorum ve Lugano neredeyse her maç Elano'ya hava topu mücadelesinde penaltı yapıyor ve bu şekilde kazanıyorum maçları.
    Elano nun çoğu Fb maçında 2 şer golü var penaltıdan.

Mesaj Yetkileri