Oralet: 2 lira
simit: 50 Kuruş
Simiti Memur abimiz Mehmet Öcal dan alıyoruz o nedenle çok ucuz.. Hani memurun yemeği simitya o bakımdan..
Oralet: 2 lira
simit: 50 Kuruş
Simiti Memur abimiz Mehmet Öcal dan alıyoruz o nedenle çok ucuz.. Hani memurun yemeği simitya o bakımdan..
Selam beyler![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Herkese selam Griptik atlattık gribi![]()
Stada gelemiyor.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Adam Beşiktaş a burun kıvırıyordu. Şimdi Ankaragücü ne geLiyor. Enteresan![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ben açayım bari burayıda
---------------------------------------
LOGİ
Türkün aklini seveyim;
Güney'de bir turistik lokanta, yemek listesine yemeklerin Türkçe adlarini, karsısına da Ingilizcelerini koymus. Mantı'nin ingilizcesi olarak da "Logi" geçiyormus.
ingilizcede böyle bir sözcük mevcut degil. Peki nasil icad edilmis?
Arastirmis ve bulmuslar: "Logic" ingilizcede "mantık" demek. Son harfini atmislar, olmus "mantı" !
Selam vereyim, alan çıkar nasılsa.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Çıkmışlar galiba Abi![]()
Selamlar...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
SeLam..![]()
Tatil güzel şey yaBu saate kadar oturabilmek falan
![]()
Futbolcu Bilgileri
Selamlar...
Futbolcu Bilgileri
Ne huysuz bir koça denk geldik yahu mahvetti sabahtan beri beni.![]()
bayram nasıl gidiyor ahali,yedik etleri oturduk pc başına![]()
oh be işte özlediğim bayramlar..annem artık dayanamadı saklamıyor çikolataları falan oh rahat rahat yiyorum![]()
Fazla yeme bozarsın motoru![]()
Valla bayram boyunca ev benim dünden başladıP.tesi ye kadar ev boş ve sadece ben varım
![]()
Futbolcu Bilgileri
Bugün acayip yordu beni şu kurban telaşesi.
So what?
Saike
Google Earth ta Londra sokaklarında cirit atarkene bunu buldum. ARt arda dizilmiş futbol sahaları
![]()
Futbollarını geliştirmek için ellerinden ne gelen varsa yapıyorlar, biz de antrenman yapacak saha bulamıyoruz.
(/s)
Bu araLar Kafe çok durgun![]()
Kafe Açıl![]()
28 inden sonra açılmamış gece kuşları.nerede bu kafenin sahibi :@neyse bugün ben açimde yatim.iyi geceler herkese
Kafe kapan![]()
Kafe ıı şey![]()
kafe açılllllllll
Futbolcu Bilgileri
Selamlar..Bu akşam geliyorum bi aksilik olmazsa özledim valla burayı![]()
Gelme.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !