Sayfa 404 / 492 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454 ... SonSon
12,091 ile 12,120 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tuncay a yazık ediyorLar. Tuncay da kendisine yazık ediyor. Umarım devre arasında Türkiye ye geri döner.

Ben Beşiktaş aLır diye tahmin ediyorum Tuncayı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tuncay zaten kendine en büyük hatayı Stoke City'e giderek yaptı. Avrupa, Premier lig sevdasına gitti, onu bırak hadi gitti süre bile alamıyor.

Ben şahsen Tuncay'ı Beşiktaş'ta görmek istemem ki zaten bence o da gelse gelse Türkiye'de Fenerbahçe'ye gelir diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

9-1 diye skormu olur ya.. Kesin şike vardır..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Luffy View Post
    Tuncay a yazık ediyorLar. Tuncay da kendisine yazık ediyor. Umarım devre arasında Türkiye ye geri döner.

Ben Beşiktaş aLır diye tahmin ediyorum Tuncayı.
    Tuncay defalarca Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynayacağını söyledi.Böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hayrettin abi kalecinin hareketleri değil sol bek oyuncusunun hareketlerine dikkat etmek lazım asıl. Adam havadan top geliyo hep ıska geçiyo. Defoe'yi kaçırıyo. Kesin birşey var bu maçta. Saçmalık bu kadar gol olması.

Del Piero_10 Misafir

Default United Hamsik ve Kjaer'in peşinde

Sir Alex Ferguson'un İtalya Serie A'dan takımına yeni isimler katmayı düşündüğü iddia edildi.

Manchester United'ın Napoli'nin orta saha oyuncusu Marek Hamsik ve Palermo'nun defans oyuncusu Simon Kjaer'in peşinde olduğu iddia edildi.

The Daily Telegraph'ın haberine göre Sir Alex Ferguson, kadrosuna genç isimler katmak istiyor. Serie A'daki oyuncu gözlemcilerinin veridkleri raporlara göre iki oyuncu ön plana çıkıyor.

Napoli'nin Hamsik için 25-30 milyon avro civarında bir ücret isteyebileceği belirtilirken oyuncunun kulübünde kalmak istediği biliniyor. Hamsik'i Paul Scholes'un varisi olarak gören Ferguson, bu transferde ısrar ediyor.

Hamsik'in ismi geçtiğimiz hafta Chelsea ile geçmişti. Ama kulüpten anında yalanlama gelmişti.

Sicilya ekibinde forma giyen Kjaer'in peşinde ise birçok kulüp bulunuyor. Kırmızı Şeytanlar, Danimarkalı oyuncu için en önemli aday olan Juventus ile mücadele etmek zorunda.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Şu kjaer de ne var anlamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    katılıyorum...Kjaer ne yaptı acaba büyük klüplerin bu kadar dikkatini çekecek ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yeni Scholes almaları gerekiyo artıkta Defans konusunda ne eksiklik var onu anlamadım. Ferdinand - Vidic onlar olmadımı Evans var O'shea var Brown var. Var oğlu var. Kjaer gereksiz olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamsik müthiş olur.ManU'da Scholes gidince Hamsik eksikliğini hissettirmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Rio Ferdinand 2 diyebiliriz en basitinden.
    Uzun boyuna rağmen son derece hızlı atletik bir defans. Sezgileri kuvvetli vs vs...

Hamsik Manu için çok iyi olur.Kjaer'e gerek yok bence ama Hamsik'i kesinlikle almalılar..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Hamsik harika bir oyuncu EPL de onu izlemek çok güzel olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hamsik gerçekten süper transfer olur .. Veloso da gündemdeydi Bi ara .. Ferguson takımın eksik bölgesini netleştirmiş kafasında

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hamsik çok yerinde transfer olur manuda oynayacak kapasitesi var

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Default Avram Grant Portsmouth'ta

Portsmouth'da Paul Hart'ın yerine Chelsea'nin eski çalıştırıcısı Avram Grant getirildi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin eski teknik direktörü Avram Grant, Portsmouth'un başına getirildi.

Premier Lig'de küme düşme hattından çıkmaya çalışan Portsmouth'da Salı günü işine son verilen Paul Hart'ın yerine, İsrailli teknik adam Grant başladı.
    Portsmouth Asbaşkanı Peter Storrie, Avram Grant'ın ''üst düzey takım çalıştıran, son derece deneyimli ve güvenilir bir çalıştırıcı olduğunu'' belirterek, ''Yönetim kurulumuz, Grant'ın, kulübü küme düşme hattından kurtaracağına inanıyor'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu adamın tek özelliği sıkıcı futbol oynatması.

Surata bak nuru gitmiş yüzünün.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu adam isi biliyor Teknik direktorlugunu begeniyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Portsmouth'u toparlayacaktır...

sakary Ali Misafir

Tamam artık zaten kötü başlamıştı Portsmouth artık bence hiç şansı kalmadılar.

İsmail'e katılıyorum hiç beğenmedim şu adamın teknik direktörlüğünü.

Portsmouth için son çare Grant'ın işine bir an önce son vermektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bu adamın tek özelliği sıkıcı futbol oynatması.

Surata bak nuru gitmiş yüzünün.
    Chelsea'yi CL'de final oynattımı ? Oynattı.. Hatta Anelka o penaltıyı lakayıt kullanmasa CL'yi almıştı. Ne teknik direktörler çıkamadı finale Chelseayle. Bence iyi bir teknik direktör toparlayabilir Pompeyleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Anelka'ya gelmeden, Terry'nin ayağı kaymasa almıştı kupayı.. Bence toparlar yeni takımını..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Bu adam isi biliyor Teknik direktorlugunu begeniyorum
    Altına imzamı atıyorum. Adam Chelsea'de o kadar sevilmedi herkes ne zaman gönderilecek diye bekledi ona rağmen çok başarılı oldu. Takdir ediyorum bu adamı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Zaten genel menejer gibi bi pozisyonda değil miydi orda? sezon başında öyle bi haber okudum sanki

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Altına imzamı atıyorum. Adam Chelsea'de o kadar sevilmedi herkes ne zaman gönderilecek diye bekledi ona rağmen çok başarılı oldu. Takdir ediyorum bu adamı.
    Gökay abi Azcıkta suratı gülse Bafraspor'u bile 2.lige çıkartır

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Zaten genel menejer gibi bi pozisyonda değil miydi orda? sezon başında öyle bi haber okudum sanki
    Aynen öyleydi

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Gökay abi Azcıkta suratı gülse Bafraspor'u bile 2.lige çıkartır
    Ahaha çıkartır valla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

porstmouth küme düşecektir devre arasında cok iyi transferler yapmazlarsa
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu adam banada itici gelsede Hiddink ve Mourinho gibi üst düzey hocaların yapamadığı işi yapıp Chelsea'yi finale çıkarmıştı.Saygı duymak lazım..
    So what?
    Saike

sakary Ali Misafir

Chelsea Emirates'ten harika bir galibiyet aldı.Zirve yolunda çok rahatladılar.

Aslında Arsenal daha iyi top oynadı gibi gözüktü.Chelsea ama kazanmak için gerekli hamleleri yapınca 3-0 gibi rahat bir skorla maçtan ayrıldılar.

Maça Arsenal iyi başladı.İlk 15 dakika falan oyun Arsenal'in kontrölünde ama pek önemli bir pozisyonları yoktu.Arsenal için Van Persie'nin sakatlanması çok büyük kayıprı üstüne Bendter'inde sakat olması Arsenali yıktı.

15 dakikadan sonra bir Chelsea bir Arsenal 5'er dakikalık bölümlerle kontrölü eline aldı.Ancak Chelsea ilk yarının sonlarına doğtu Drogba'nın klas golüyle 1-0 öne geçti hemen ardından Vermealaen kendi kalesine golü atınca Arsenal soyunma odasına moralsiz gitti.

İkinci yarıya Arsenal beklendiği gibi saldırarak başladı ama bunda etken Chelsea'nin oyunu iyicce geride kabullenmesi.Böyle olunca Terry,Carvalho,Essien gibi yapılı oyuncularla kaleyi kapatınca Arsenal incecik oyuncularıyla gol pozisyonuna girmekte zorlandı.

Son noktayı ise Drogra frikik golüyle koydu.Chelsea böylece zirvede çok rahatlamış oldu.

Arsenal'de ise van Persie'nin sahalardan uzun süre uzak kalacak olması büyük kayıp.Diğer maçlarındada forvet hatlarında çok zorlanacaklardır zaten Adebayor'un yerinide dolduramadılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Drogba tek başına Arsenal'i dağıttı diyebiliriz. Maç 0-0 iken bir pozisyon oldu Chelsea soldan geliyor biri orta açtı ama çizgiye inmeden dışardan açtı. Çok ters geldi top Drogba kafayı vurdu ama auta gitti top. Drogba ortayı açana sanki neden çizgiye bırakmadın oradan orta yapın gibi bir şeyler anlattı. Sonra Cole Drogba'nın dediği gibi bir orta yaptı Drogba golü attı, benzer bir pozisyonda Arsenal savunması kendi kalesine attı ve 2. yarı harika bir frikik golü attı Drogba. Helal olsun.

Mesaj Yetkileri