Sayfa 7 / 43 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 1272 sonuç

Konu: FM 2010 Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    FM 08'den sonra kaldırılmıştı.
    bazen cevap vermemeyi bu yuzden seviyorum.

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    FM 08'den sonra kaldırılmıştı.

Suudi Arabistan Ligi ve Kar Yağışı ===> SI forumunda rancer890's FM10 Small Club to Big Club Asian Challenge 'den alınmıştır
    Küresel ısınmanın sonuçları galiba

Nesil
    2009
    Yer
    Monotonluk Maratonu

10.2 yamasını beklediğim için kariyer açmıyorum.

Göz gezdirdiğim zaman ise , kaleci transferleri dikkatimi çekti.

Şuana Kadar Arkadaşların Sözde Bahsettiği Türk Ama Kosta Rika Adına Oynayan Oyuncunun Görüntüsü Benden Gelsin Adam Tam Bir Kosta Rika Hayranıymışki Gerçi Orda Doğmuş Normal Bir Durum Ne Diyelim Güney Amerika Kıtasında da Bir Türkümüz Var Artık Umarım Çabuk Çoğalırızda Dünyada Arjantin ve Brezilya Hegomonyasını Çabuk Dağıtırız Artık Güney Amerikadan İlerleyen Sezonlarda Süper Türkler Çıkarsa Şaşırmayın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bu eleman u-18 milli takimiyla 2 maca cikmi$ 9 ve 11 $ubat 2009 tarihlerinde. ayrica TFF'nin sitesinde dogum yeri Kosta Rika olmasina ragme uyruk T.C. gozukuyor yani oyundaki verilerin tam tersi olmasi gerekiyor kanimca.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    bu eleman u-18 milli takimiyla 2 maca cikmi$ 9 ve 11 $ubat 2009 tarihlerinde. ayrica TFF'nin sitesinde dogum yeri Kosta Rika olmasina ragme uyruk T.C. gozukuyor yani oyundaki verilerin tam tersi olmasi gerekiyor kanimca.
    Benim bildigim kadariyla hangi ulkede dogulduysa uyruk odur. Futbol bazinda konusursak da milli takim secimine kadar da kendisi Kosta Rikali olarak kalmali. Yani oyuncu Turk asilli bir Kosta Rikali..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Kosta Rika'da kalsaydi kendisi icin cok daha iyi olurdu bence. Turkiye'ye donmesi kotu olmu$.

kaleci müthiş bir gol attı, kendi yarı sahamızdan serbest atış oldu direk kaleye vurdu ve gol oldu )

bu da videosu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WQklScTnTZU[/youtube]
    Last edited by emrahozsahin : 26.Kasım.2009 at 05:38

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Benim bildigim kadariyla hangi ulkede dogulduysa uyruk odur. Futbol bazinda konusursak da milli takim secimine kadar da kendisi Kosta Rikali olarak kalmali. Yani oyuncu Turk asilli bir Kosta Rikali..
    Pasaportu olup olmasına bağlı değil mi ki ? :S Kendimi düşündüm bu konuda ama kafam karıştı. Ben sadece Türkiye pasaportuna sahibim ama doğum yerim başka bir ülke hatta babamın ülkeside başka bir ülke. Böyle bir durumda nasıl olur ki :S

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post

Bu arada Türkçe FM çıktı mı yahu :O ?

Nesil
    2006

Oyun oynarken Avrupa Kupalarında ki ön eleme turlarında yaşanan farklı sonuçlar. 9-0 ve 11-0 olarak iki galibiyet mevcut. Böylesini gerçek hayatta daha görmedim, sonuçda bu skorları alan takımlarında güçleri bir yere kadar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

09 a oranla sanki saçmalıklar azalmış gibi

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    kardeşim taaa 01/02 den beri olan özellik sen daha yenisin bu oyunda heralde
    Sen yenisin ahahah Söylenecek en son adama dedin bunu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

evet batuhan kesinlikle katiliyorum.

bu olay bende de oluyor. yani baktigimiz vakit $ampiyonlar ligi'nde olsun ya da avrupa ligi'nde olsun ilk turlarda takimlar genelde e$it seviyede olurlar ama oyunda inanilmaz bir $ekilde maclar farkli olabiliyor.

5-0, 6-0, 7-0 ile ba$layip 9-4 gordugum maclar olmu$tu ama 11-0'i ilk sende goruyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sen yenisin ahahah Söylenecek en son adama dedin bunu
    farkindaysan o yuzden cevap vermedim

Nesil
    2006

evet batuhan kesinlikle katiliyorum.

bu olay bende de oluyor. yani baktigimiz vakit $ampiyonlar ligi'nde olsun ya da avrupa ligi'nde olsun ilk turlarda takimlar genelde e$it seviyede olurlar ama oyunda inanilmaz bir $ekilde maclar farkli olabiliyor.

5-0, 6-0, 7-0 ile ba$layip 9-4 gordugum maclar olmu$tu ama 11-0'i ilk sende goruyorum.
    Bu daha hiçbirşey değil. Luxemburg takımı Şampiyonlar Ligi grup kalmak için olan son elemeye kadar geldi. Aynı şekilde Avrupa Liginde de süpriz sonuçlar var. Hani 11-0 gibi bir skoru Partizan değilde, Liverpool alsa tamam derimde hani sonuçda Partizan. =)) Bir yere kadar, süpriz sonuçlara tamam güzel oluyor ama; durmadan olmasıda bir anlam kazandırmıyor. Sonuçta o takımın bütün oyuncuları gözükmüyor oyunda.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bu daha hiçbirşey değil. Luxemburg takımı Şampiyonlar Ligi grup kalmak için olan son elemeye kadar geldi. Aynı şekilde Avrupa Liginde de süpriz sonuçlar var. Hani 11-0 gibi bir skoru Partizan değilde, Liverpool alsa tamam derimde hani sonuçda Partizan. =)) Bir yere kadar, süpriz sonuçlara tamam güzel oluyor ama; durmadan olmasıda bir anlam kazandırmıyor. Sonuçta o takımın bütün oyuncuları gözükmüyor oyunda.
    ben $unu farkettim;

kar$i takim hangi ulkeden olursa olsun (balkan ulkelerinden) eger takim san marino, luksemburg, andorra gibi cok alt seviyedeki ulkelerin takimiysa kendi evlerinde bu balkan ulkeleri cogunlukla en az 5 gol atabiliyor.

Nesil
    2006

ben $unu farkettim;

kar$i takim hangi ulkeden olursa olsun (balkan ulkelerinden) eger takim san marino, luksemburg, andorra gibi cok alt seviyedeki ulkelerin takimiysa kendi evlerinde bu balkan ulkeleri cogunlukla en az 5 gol atabiliyor.
    Sanırsam milli bir duygu içinde çıkıyorlar maça, yoksa hiçbir anlamı olmaz.

vedat1987 Misafir

ben $unu farkettim;

Bu takımlar san marino,lüksemburg,andorra takımlarınada fark atamıycaksa neden profesyonel futbol ligleri var

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bence reankarnasyon'a inanın .Juninho'nun ruhu FM'nin içine hapsoldu boş bulduğu regenin içine giriyor .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Matias DeLgado...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

arkadaşlar oyun saçmalamaya başladı.print screene basmayı akıl etsem koyardım buraya.fenerbahçeyi deplasmanda tam 6-0 yendim.gerçi durun şimdi fikstürü koyarım kanıt olur

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Eee ne var bende istemeye istemeyede olsa Fenerbahçe'yi 7-2 yendim (:

Büyük takımlar kolay yeniliyo TSL'de.

deplasmanda...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

O maçtaki kadroyuda koyarmısın.

nasıl koyulacağını bilmiyorum eski maç.ama söyleyeyim.galatasaray:leo franco,balta,servet,zan,sabri,m.sarp,kewell,keita, elano,arda,oscar cardozo.4-3-2-1 oynuyorum.fenerbahçeninde kadrosu aynı sayılır.ilk sezonum daha..

Quote Originally Posted by Luffy View Post

Matias DeLgado...

adam türk olduktan sonra milli takımda oynıyabilir tabi eski ülkesinin milli takımında oymadıysa. örneğin ;aurelio gibi

Efendim pek oyun içerisinde geçen bir olay olmasa da neşe katması açısından sizlerle paylaşmak istiyorum. Football Manager 2010'un yaşı yoktur.

Oturan tam bir taktiksel deha , yaşlı kurt Barcelona takımını yönetiyor İspanya Kral Kupası maçı; Rakip, Real Madrid İlk yarı Sonucu 0-0 ikinci yarıda bütün futbolcularına komutlarını veriyor ve maçı 3-0 kazanıyor.

Ayakta olan ise yardımcısı o da yaşlı kurt oldukça bilgili derlerya Reijkaard ve Neeskens gibi onlardan bile daha iyi aralarından su sızmıyor ast üst kavramı olmadan 4 yıldır barcelona takımını yönetiyorlar

Yabancı sınırı olmayan amatör ligimde tamamen amatör sözleşmeyle takımıma kazandırdığım bu arkadaşın yaşına göre (38) özelliklerini görünce şok geçirdim... Bedava geldi ama başarılı olursa bedava da gidecek tabi ama umarım erken gitmez... Bu arada orta sahadaki diğer oyuncum da Hollanda Amatör Kümesinden geldi birbirlerini tamamlayacaklarına inanıyorum.

sakary Ali Misafir

vay be teyzelere bak

Sayfa 7 / 43 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri