10.2 yamasını beklediğim için kariyer açmıyorum.
Göz gezdirdiğim zaman ise , kaleci transferleri dikkatimi çekti.
Şuana Kadar Arkadaşların Sözde Bahsettiği Türk Ama Kosta Rika Adına Oynayan Oyuncunun Görüntüsü Benden GelsinAdam Tam Bir Kosta Rika Hayranıymışki Gerçi Orda Doğmuş Normal Bir Durum
Ne Diyelim Güney Amerika Kıtasında da Bir Türkümüz Var Artık Umarım Çabuk Çoğalırızda Dünyada Arjantin ve Brezilya Hegomonyasını Çabuk Dağıtırız
Artık Güney Amerikadan İlerleyen Sezonlarda Süper Türkler Çıkarsa Şaşırmayın
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
bu eleman u-18 milli takimiyla 2 maca cikmi$ 9 ve 11 $ubat 2009 tarihlerinde. ayrica TFF'nin sitesinde dogum yeri Kosta Rika olmasina ragme uyruk T.C. gozukuyor yani oyundaki verilerin tam tersi olmasi gerekiyor kanimca.
Kosta Rika'da kalsaydi kendisi icin cok daha iyi olurdu bence. Turkiye'ye donmesi kotu olmu$.
kaleci müthiş bir gol attı, kendi yarı sahamızdan serbest atış oldu direk kaleye vurdu ve gol oldu)
bu da videosu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WQklScTnTZU[/youtube]
Last edited by emrahozsahin : 26.Kasım.2009 at 05:38
Pasaportu olup olmasına bağlı değil mi ki ? :S Kendimi düşündüm bu konuda ama kafam karıştı. Ben sadece Türkiye pasaportuna sahibim ama doğum yerim başka bir ülke hatta babamın ülkeside başka bir ülke. Böyle bir durumda nasıl olur ki :S
Bu arada Türkçe FM çıktı mı yahu :O ?
Oyun oynarken Avrupa Kupalarında ki ön eleme turlarında yaşanan farklı sonuçlar. 9-0 ve 11-0 olarak iki galibiyet mevcut.Böylesini gerçek hayatta daha görmedim, sonuçda bu skorları alan takımlarında güçleri bir yere kadar
![]()
![]()
evet batuhan kesinlikle katiliyorum.
bu olay bende de oluyor. yani baktigimiz vakit $ampiyonlar ligi'nde olsun ya da avrupa ligi'nde olsun ilk turlarda takimlar genelde e$it seviyede olurlar ama oyunda inanilmaz bir $ekilde maclar farkli olabiliyor.
5-0, 6-0, 7-0 ile ba$layip 9-4 gordugum maclar olmu$tu ama 11-0'i ilk sende goruyorum.![]()
Bu daha hiçbirşey değil. Luxemburg takımı Şampiyonlar Ligi grup kalmak için olan son elemeye kadar geldi. Aynı şekilde Avrupa Liginde de süpriz sonuçlar var. Hani 11-0 gibi bir skoru Partizan değilde, Liverpool alsa tamam derimde hani sonuçda Partizan. =)) Bir yere kadar, süpriz sonuçlara tamam güzel oluyor ama; durmadan olmasıda bir anlam kazandırmıyor. Sonuçta o takımın bütün oyuncuları gözükmüyor oyunda.![]()
Bence reankarnasyon'a inanın.Juninho'nun ruhu FM'nin içine hapsoldu boş bulduğu regenin içine giriyor
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
arkadaşlar oyun saçmalamaya başladı.print screene basmayı akıl etsem koyardım buraya.fenerbahçeyi deplasmanda tam 6-0 yendim.gerçi durun şimdi fikstürü koyarım kanıt olur![]()
Eee ne var bende istemeye istemeyede olsa Fenerbahçe'yi 7-2 yendim (:
Büyük takımlar kolay yeniliyo TSL'de.
O maçtaki kadroyuda koyarmısın.
nasıl koyulacağını bilmiyorum eski maç.ama söyleyeyim.galatasaray:leo franco,balta,servet,zan,sabri,m.sarp,kewell,keita, elano,arda,oscar cardozo.4-3-2-1 oynuyorum.fenerbahçeninde kadrosu aynı sayılır.ilk sezonum daha..
Efendim pek oyun içerisinde geçen bir olay olmasa da neşe katması açısından sizlerle paylaşmak istiyorum. Football Manager 2010'un yaşı yoktur.
Oturan tam bir taktiksel deha , yaşlı kurt Barcelona takımını yönetiyor İspanya Kral Kupası maçı; Rakip, Real Madrid İlk yarı Sonucu 0-0 ikinci yarıda bütün futbolcularına komutlarını veriyor ve maçı 3-0 kazanıyor.
Ayakta olan ise yardımcısı o da yaşlı kurt oldukça bilgili derlerya Reijkaard ve Neeskens gibi onlardan bile daha iyi aralarından su sızmıyor ast üst kavramı olmadan 4 yıldır barcelona takımını yönetiyorlar![]()
Yabancı sınırı olmayan amatör ligimde tamamen amatör sözleşmeyle takımıma kazandırdığım bu arkadaşın yaşına göre (38) özelliklerini görünce şok geçirdim... Bedava geldi ama başarılı olursa bedava da gidecek tabi ama umarım erken gitmez... Bu arada orta sahadaki diğer oyuncum da Hollanda Amatör Kümesinden geldi birbirlerini tamamlayacaklarına inanıyorum.
vay be teyzelere bak![]()