Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Bursaspor Kazanır.

12 80.00%
  • Galatasaray Kazanır.

1 6.67%
  • Berabere Biter.

2 13.33%
1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: Bursaspor - Galatasaray [14.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Böyle kadere lanet olsun!

Nedir bu hastalık ve sakatlıklardan çektiğimiz ya.2 sene önceyi hatırlayın. Kalli,Almanya'dan Türkiye'ye gelmiyordu.Şimdide Rijkaard maç günü Hollanda'ya gitti.

Çok kötü oynadık.Dağınık,sorumsuz ve forvetsizdik.Bu sene de bizim için kötü geçecek gibime geliyor şu saatten sonra.

Anadolu klüplerinin de maşallah'ı var.Hepsi bize gelince aslan kesiliyor.Nedir bu Şampiyonlar Ligi sevdası anlamadım gitti.Daha 3 büyük takımımız Avrupanın en üst klasman 32 takımı ile boy ölçüşemezken Anadolu klüplerinin bu isteği garip ama değil mi?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Nedir bu hastalık ve sakatlıklardan çektiğimiz ya.2 sene önceyi hatırlayın. Kalli,Almanya'dan Türkiye'ye gelmiyordu.Şimdide Rijkaard maç günü Hollanda'ya gitti.[/B]
    Adam gitmekte tamamen haklı. Benimde eşim hamile olsa ve çok önemli hastalık geçirse, dünya yıkılacağını bilsem genede giderim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Adam gitmekte tamamen haklı. Benimde eşim hamile olsa ve çok önemli hastalık geçirse, dünya yıkılacağını bilsem genede giderim...
    Rijkaard bencede tamamen haklı.Buna hiçbirşey demedim.Bu şanssızlıklara kızdım ben.Neden hep biz?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Rijkaard bencede tamamen haklı.Buna hiçbirşey demedim.Bu şanssızlıklara kızdım ben.Neden hep biz?
    Şansızlık işte, hani bunun nedeni hiç bilmiyorum, başa geldi mi çekilir. Yapacak bişi yok. Sonuçta biz insanız, robot değil o nedenle hemen iyileşemiyoruz. =))

Mesaj Yetkileri