Fenerbahçe Kazanır.
Kasımpaşa Kazanır.
Berabere Biter.
Sıkıntılı maç, yarın eski Salı Pazar'ın orada unifebliler ile destek vermeye gidebilirim. Fenerbahçe umarım bu maçı kazanır. Kasımpaşa ciddi bir yükselişte.
Seyircili olsaydı maç hiç şüphe duymazdım, gerçi Kasımpaşa Trabzon'u yendiği için baya havalarda, bunu atlatabildilerse sıkıntı olur ama atlatamadılarsa kendilerine sıkıntı olur.
Bilica, Kazım ve Emre yok. Emre yerine Özer, Kazım yerine de Semih oynayacak muhtemelen. Eğer şampiyonluk istiyorsak içeride Kasımpaşa'ya puan kaybetmemeliyiz, Galatasaray'ın kaybettiği haftada kazanarak farkı en azından ileride 1 mağlubiyetlik avantaj sağlayacak şekilde açmak gerek.
"YÜCE ATATÜRK"
Yılmaz Vural ilk defa dikiş tutturmuş gibi, umarım ilmekleri yanlış atmıştırda kazanırız. 1-0 olsun bizim olsun diyorum...
Özer'in kendini muhakkak göstermesi gereken bir maç. Bunun bilincinde oynar ise sazı eline alabilir.
kazımın olmaması buyuk avantaj emre nin olmaması dezavantaj umarım paşaları yeneriz ki yenmeliyiz kadrosunu hiç beğenmiorm kanaryamın FM nnin etkisindemi kaldım bilmiorm amaoyuncularımız kalitesiz brezilya ekolüden vazgeçmeliyiz artık
Bu maç bugünden sonra daha da anlam ve değer kazandı.. Umarım Yeneriz ve yolumuza devam ederiz..
Artık bu maç çok önemli oldu. Kazanmak zorundayız. Kazanırsak büyük bir avantaj yakalayacağız. Kaybettiklerimizi toplayacağız. Haydi Kanarya'm yen Paşa Paşa...
Yeneriz yener.. 4-1 diyorum..
amacımız şampiyon olmaksa, bu seneki en büyük rakibimizin puan kaybında kazanmaktan başka şansımız yok..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Büyük hedeflerimiz için bu maçı mutlaka almalıyız.Alırız da...
Yeneceğimizi düşünüyorum fakat çok zevksiz bir maç olacak.Seyirci olmaması çok kötü bir durum. Kazım'ın yerine Ali Bilgin oynar herhalde santraforda![]()
Duran toptan Fener 2-3 gol atar , Vural'ın ofsayt taktigi işe yaramaz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Muhtemelen Volkan, Carlos - Önder - Lugano - Gökhan, Andre Santos - Özer - Cristian - Mehmet, Alex, Semih şeklinde çıkacağız.
Özer şansı iyi kullanırsa pek eksik hissetmeyiz, kazanırız ama alt biter, kapanan Kasımpaşa gol kalelerinde bulana kadar beraberliği zorlar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Stadın içine ceza nedeni ile giremeyen taraftarlar, stad çevresinde takımı destekliceklermiş. bu doğru mu![]()
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Önder, Roberto Carlos, Mehmet Topuz, Selçuk, Alex, Özer, Güiza, Semih
Özer yok..
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan
Lugano
Önder
Roberto Carlos
Mehmet
Selçuk
Cristian
Alex
Semih
Güiza
4-3-1-2 umarım tutar bu taktik. en azından anadolu takımlarına karşı çift forvet oynarız... haa mehmet topuz'u sola kaydırır semih'i ise sağ kanat oynatırsa, buna diyecek lafım olmaz...
Aslında normal Daum hareketi. Ama bu sezon pek göremiyorduk. Böyle daha önce oynatmadığı şekilde takımı oynatıyordu eskiden, bakalım şimdi nasıl olacak? Gerçekten 4-3-1-2 mi olacak yoksa oyuncular farklı yerlerde oynayıp 4-4-1-1 gibi mi olacak merak ediyorum.
Özer'i hep sol kanatta denemiş ama ilk 11'de yok. İnşallah Güiza ya da Semih kanada kaymaz da çift forvet izleriz takımı.
"YÜCE ATATÜRK"
eger 4-3-1-2 taktigi ile oynatirsa cok sacma olacak, ne yapmayi planliyor bu daum? selcuku soldami oynatacak yada cristiani
gol oldu 1-0 Volkanın hatası büyükmüş golde..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
5.dk 1-1 Guzia![]()
Last edited by Lucas Neill : 28.Kasım.2009 at 21:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güiza gol attı, ben daha da bu maçı izlemem. Kanal D'de Maskeli Beşler var onu izleyecem.![]()
Saldır Kasımpaşa..(:
takımda sağ kanat yokbu ne biçim taktik. hem güiza hem semih hem de alex oynuıyor. mehmet topuz solda alex nerde oynuyor belli değil :S ilk yarı 1-1 bitti de kasımpaşa tarihi fark kaçırdı
cenk işler. 2-1 oldu.
maç dönmez artık tebrikler kasımpaşa
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şu maçı kazanıp puan farkını açacağımıza öyle izliyoruz. Ben bu kadar sıkıcı maç görmedim. Tebrikler Kasımpaşa, Fenerbahçe 3'üde yer.
3'de yer dedim yedi.