-
Yılbaşında hallederler unutmazlarsa, bir nevi yazılım hatası. Reputasyona bağlı oyuncuların gelip gelmeme ya da istenip istenmeme olayları ortadan kalkmış gibi sadece .Düzeltilir tabi ciddiyetle üzerinde dururlarsa, öncelikle sağa sola bakacaklarına oyunu nasıl yaptıklarına bakmaları sonra hesap sormaları gerekir. Neyse, diğer konuya gelincede cm atılım yaptı, işi ciddileştirdiler de ama şu anki konumuyla o buglu haliyle fmin bu buglu haline gelmeleri için daha önlerinde uzun bir yol var, ama inat ederlerse ve fm de bu yolda inat ederse yetişir geçerler bi gün,gerçek bu. Ama her firmada olduğu gibi eğer akıllı yönetiliyorsa şayet, ben cm fm'e yaklaştığı zaman ben fm'i yapanların bi şey olmaz diyeceğini sanmıyorum,şapkalarını önlerine koyarlar düşünürler nerde hata yapıyoruz derler ve yaptıkları ürüne karşı daha profesyonelce davranırlar,şu andaki durumları sadece piyasada tekel olmalarının verdiği bir rahatlık. Biz böylede çıkarsak şöylede çıkarsak bize yaklaşan yok düşüncesindeler,bu da bir gerçek.
İşin komik kısmına gelelim.Fm'de GS kariyerindeyim.
Serkan Kurtuluş du galiba oyuncum.Oynatmak istemiyordum. Almak isteyen alsın diyecektim baktım özellikleri iç açıcı alan alsın kiralayan kiralasın dedim.
3 takımdan teklif geldi, Napoli direkt almak istedi ,Lazio 500.000 euro para vererek 1 senelik kiralamayı sonra begenise sezon sonu almayı istedi , Kartalspor ise direkt kiralama yolunu tercih etti.
Serkan Kurtuluş hangisini mi seçti? Tabi ki ona herhalde diğer transfer teklifleri Lazio ve Napoli benimle dalga geçiyor olarak algıladı çünkü GS'de bile oynayamıyorum dedi,direkt Kartalspor'un yolunu tuttu

Mesaj Yetkileri