-
Valla Arkadaslar Bu oyunu 98den berı oynuyorum ne yalan soylıyeyım genelde hep korsan alırdım hatta hep ve hıc bu sekılde bı hatayla karsılasmadım bu sene 10bın barajı ıcın bı katkım olsun ıstedım ve steamden orjınalı ındırdım oyuna basladım hersey gayet guzel gıderken 5. sezonda brezılya ıspanya macı bıtımınde bu hatayı verdı oyun kapandı defalarca denememe ragmen aynı hata hep tekrarladı dunden berı belkıde bınlerce forum sayfasında aradım cozum yolunu oyunun sıtesınden yetkılılere mesaj attım steam support a mesaj attım ama ne yazıkkı gercek su bunun bı cozumu yok denemedıgım sey kalmadı artık umudumda yok ınanın 10 yılın ustune oyundan sogudum ne yalan soylıyeyım ama sımdı dusunuyorum orjınalı almasaydım daha mı ıyı yapıcaktım aslında yetkılılerın oyun yonetıcılerıyle bu konuyu mutlaka gorusmelerı gerekıyor dunya genelınde bu kadar cok satan bır oyunda kı turkıyeye yapılan baskılarıda goz onunde bulundurursak dıger arkadaslarında dedıgı gıbı bu soruna bır cozum bulunmalı neyse ben sadece yasadıgımı anlattım ama bundan sonra asla orjınalını almam uzgumun
Mesaj Yetkileri