Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 284 sonuç

Konu: FM 2007 'den beklentileriniz? 2007 En iyileri Kimler Olabilir?

bidahakıne abrahamoviç yacpam.tamm abarttım galıba yiğit sarda da ıyı

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

movic zırt pırt yıdız adam istiyo onunla uğraşılmıyo

tamam ben yenı ısmı buldm Zırt Pırt

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

movic yazmışım abramovic olacak pardon

çok haklısın menejerlerinde artık belli edilmesi lazım sanki oyuncuya taktik weriyormuş gibi yapılabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

menejerlerinde maaşları olsun kulp bütçeleri gerçekçi olsun gerekli kişilerin değer ve özellikleri artsın mevkiler gerçekçi olsun oyuncu ısınmaları vs. olsun kulüp kongreleri fln olsun(2024 e geldim başkan hala demirören herif öldü ölcek)vs vs

bnce yapay zeka daha iyi olsn bu oyunda gereksz bir zorlk war bnce

ronaldinho dehşet yapılmalı ve en iyisi ronaldinho olur zati

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

2007 'de şöyle bişey olsa süper olur tabi çok zor
    Mesela maçlar oynanmadan önce , oynanacak maçlar hakkında tahmin yapsak ve para yatırsak , kazandığımız transfer bütçesine eklensiz puhahahah
    Çok deli bir fikir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

insallah oyucularla konusma kısmını gelistirirler

Quote Originally Posted by slayer34
    oncelıkle saha ıcı atmosferının daha ıyı yansıtılması lazım
    ufak seyırcı tıplerı yagmurlu hava ve karlı havada mac
    oyuncuların gercek bır ınsanmıs gıbı hareket etmelerını ısterım
    mesela bı futbolcunun ozel hayatı yuzunden formsuz olması
    daha akıcı mac motoru 3d ye karsıyım
    hızlı oyuncuların cm03/04 de kı daha belırgın olması
    ve en onemlısı oyuna turkce dılının konması!!!

SLAYER34'E AYNEN KATILIYORUM VE FM2007 DE MESSİ EN İYİ OYUNCU OLACAK TABİ RONALDİNHO YU GEÇEBİLİRSE

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    Juventus 1 NUMARA olsun!

KATILMIYORUM ÇÜNKÜ DUYDUKLARIMA GÖRE JUVENTUS KÜME DÜŞECEKMİŞ??? VE OYUNCULARINDAN BAZILARININ DA KLÜBÜ TERK ETME İHTİMALİ DE VARMIŞ.FM2007 DE OLAMAZ BENCE HEM BARCELONA DURURKEN

profildeki taktik barı değişmeli hep 4-4-2 olmamalı çok saçma ikincisi
    sponsorluk bunu bizim yapmamız lazım

3d isteyenler total club menejer oynayabilirler ama iğrenç deiyebilirm çok abartılı 3d olmasın ama antrenmanları izleyelim
    maç kaseti olsun

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sherryy
    bence bizimde favorite personal bölümümüz olsun sevdiğimiz kişileri favorite personalimizi ekleyebilelim
    bide favori clubumuzun sayısını arttırsalar ii olur
    favori personel bölümü aslında eski oyunlarda zamanla oluşuyordu ama bu uygulamayı neden kaldırmışlar anlayamadım inşallah yeni oyunda olur.

ewet 3d olmasın fakat antrenmanları izleme imkani olsun sponsorluk olsun tabiki türkçe olsun ama korsan olayı var sanmıyorum yama olarakl türkçe olur.oyunculardan da bjkde muhammet var manyak bişe olmalı takım arasında konuşma olsun sadece oyuncularla değil diğer teknik heyetle de olsun mesela baş antronerle tartışma kadro hazırlığı yapma oyuncuyla birebir konuşma olsun bide tribünlerde gercekci sesler olsun sadece uğultu değil

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Birde Nobre 'yi ve Necati 'yi daha iyi yapmalılar ..
    Türkiye Ligi 'ndeki oyuncularda özen gösterilmiyor galiba ..!?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by cngnsry
    Birde Nobre 'yi ve Necati 'yi daha iyi yapmalılar ..
    Türkiye Ligi 'ndeki oyuncularda özen gösterilmiyor galiba ..!?
    şaşırdın mı necati ile ilgili söyleyebileceğim tek şey consistencysini düşük yapsınlar şu anki oyunda nedir bilmiyorum ama.

17. Default

bence juventus un düsmesi karalastıısınserbest kalanları da tepe tepe kullanırız

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by CEMINHO
    bence juventus un düsmesi karalastıısınserbest kalanları da tepe tepe kullanırız
    yapma be ciddimisin?

ewet haberin yok mu adamların coğu serbest kalcak bana kalırsa juventus devri bitti ayrıca arkadaşlar konuyla ilgisi kusura bakmayın duramadım

20. Default

benc 2007nin en iyi oyunculari ronaldinho,henry en iyi genc oyuncular ise messi,nuri sahin, podolski, olacak

Muhammet,Ferhat,Aydın,Gökhan Güleç,Nuri Şahin,Messi ve Ronaldinho'nun çok iyi yapılması
    Reklam Panolarının yapılması
    Ve yuvarlak futbolcuların olmaması
    Tuncay'ın özelliklerinin biraz düşürülmesi

bi kere ronaldinho'yu daha ii yapmaları lazım çünkü bu sene çok vasattı.2.si nuri şahin'i ve messi'yi çok çok ii yapmaları lazım çünkü gelecekteki 10 yıla damgasını vuracak 2 isim bence.bi de bu sene zlatan'ı çok ii yapmşlar ama bu seneki performansından da gördüümüz gibi o kadr özellk ona çok

tuncaya verilen potansiyel 185 uğurun 175-180 ferhatın ise 190 potansiyeli olması lazım. (Bu BeNiM FiKrİmDir.)

taraftarlar olsun ve yedek külübesin yanında bizde olsak süper olur

Quote Originally Posted by korray87
    bnce yapay zeka daha iyi olsn bu oyunda gereksz bir zorlk war bnce
    bencede zeka daha iyi olsun arsenal defoe yi 76 million dolara aldı 1hafta sonra teklif yaptım 37 million dolara bana vermeye kalkıştı ... çok saçma bi şey

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by deli_kadir
    bende gorkemyılmazkarasunun dedıgı gıbı muhammedın super olmasını beklıyorum
    bu dediğin malesef olmıcak çünkü 14 yaşından küçükleri oyuna alıyorlar

Quote Originally Posted by cngnsry
    2007 'de şöyle bişey olsa süper olur tabi çok zor
    Mesela maçlar oynanmadan önce , oynanacak maçlar hakkında tahmin yapsak ve para yatırsak , kazandığımız transfer bütçesine eklensiz puhahahah
    Çok deli bir fikir
    oldu ver kendi maçına parayı götür paraları hayatta böyle şeyler yapmazlar

ronaldinho yu oyunda dünyanın en iyi oyuncusu yapmaları lazım sonra nuri sahin messi eto'o juninho bunları daha ii yapmalrı lazım
    So what?
    Saike

Default ArkadaŞlar Ben AÇikcasi Bu Konuda Daha Yaratici Olmanizi Beklerdİm

1-Oyunun 3D olmasını isteyen arkadaşlar var Fm zaten yavaş bir oyun bide 3D eklenirse vay halimize
    2-Ronaldinho çok iyi bir oyuncu olabilir ama abartmayalım çok eleştirilebilirim ama bence Robben ayağı kırılmadan önce hatta şu haliyle bile ayak hızı için söylüyorum Ronaldinho'dan daha iyidir.
    3-Oyuncuların dışında birşeyler eklenmesini istersek bir kaç tane fikir var aramızda mesela bir arkadaş finans konusunda daha yetkili olmamızı istemiş.Ben oturup oyuncuların maaşını hesaplıyorum haftalık aldığı maaşı 120,000 € yılda 6,240,000 € eder.
    Bu sadece bir oyuncunun yıllık maaşı bir takımda en az 25 oyuncu var ortalama 3,500,000 € alsalar 87,500,000 € eder.Buna yedek takım ve
    18 yaş altı takımı eklersek etti size 95,000,000 € .Bunun daha imza ücretleri(bir oyuncuya 5,000,000 € ya kadar imza ücreti verebiliyoruz) antrenör masrafları gibi ıvır zıvırlarıda var rahat 130,000,000 € buluyor.kemal derviş olsak bu işten çıkamayız ki o da çıkamadı zaten .Daha da ayrıntıya girersek takımın maç için kullandığı uçaklar, oteller,otobüsler aklıma gelmeyen bir sürü gider.Gelirlerle bunları karşılayıp özellikle üstüne birde transfer bütçesi ayırmamız çok zor.(GS'li olduğumu çok mu belli ediyorum )
    4-Ses konusunda kendilerini geliştirebilirler mesela takım marşlarını abartıya kaçmadan maçlarda çalabilirler ayrıca arkadaşların da yazdığı gibi sponsor reklamları olabilir kendilerinede güzel bir gelir sağlamış da olurlar hatta iki boyutlu ekranımızın kenarına dönen reklam panoları koyabilirler bilinen reklamlar olursa daha profesyonel olur.Gidip sadece kendi ülkelerinden kimsenin adını duymadığı reklamları koyarlarsa çok amatör olur düşüncesindeyim.Hakem eleştirilebilir maç sonu basın toplantısı yapılabilir.Bizim teknik direktörlük yeteneklerimizin başlangıçta 10 olması benim hoşuma gitmiyor.Oyuna başlamadan önce Futbol Akademisinden çıkmış yeni T.Direktör gibi başlayabiliriz bunun için de oyundan önce deneme oyunu oynayabiliriz yeteneklerimizi ona göre değerlendirirler hepsi 10 olmaz.
    Daha başka... aslında bu konu da kendi kendime düşündüğüm zaman çok fikir geliyor aklıma ama şimdi ancak bu kadarını toplayabildim.

aklıma birşey daha geldi mesela şampiyonlar ligi maçı öncesi ş.l marşı kısa bir biçimde çalınabilir benim çok hoşuma gidiyor doğrusu

Nesil
    2006
    Yer
    sağ açık tan [ bazen de sağ bek olabilir ]

podolski , messi , rooney süper olcak

gol olunca yedekler de sevinsin

sponsor anlaşmasını yaparken bize de sorsalar ii olur.

vs. vs. vs. vs.

Quote Originally Posted by robben.16
    1-Oyunun 3D olmasını isteyen arkadaşlar var Fm zaten yavaş bir oyun bide 3D eklenirse vay halimize
    2-Ronaldinho çok iyi bir oyuncu olabilir ama abartmayalım çok eleştirilebilirim ama bence Robben ayağı kırılmadan önce hatta şu haliyle bile ayak hızı için söylüyorum Ronaldinho'dan daha iyidir.
    3-Oyuncuların dışında birşeyler eklenmesini istersek bir kaç tane fikir var aramızda mesela bir arkadaş finans konusunda daha yetkili olmamızı istemiş.Ben oturup oyuncuların maaşını hesaplıyorum haftalık aldığı maaşı 120,000 € yılda 6,240,000 € eder.
    Bu sadece bir oyuncunun yıllık maaşı bir takımda en az 25 oyuncu var ortalama 3,500,000 € alsalar 87,500,000 € eder.Buna yedek takım ve
    18 yaş altı takımı eklersek etti size 95,000,000 € .Bunun daha imza ücretleri(bir oyuncuya 5,000,000 € ya kadar imza ücreti verebiliyoruz) antrenör masrafları gibi ıvır zıvırlarıda var rahat 130,000,000 € buluyor.kemal derviş olsak bu işten çıkamayız ki o da çıkamadı zaten .Daha da ayrıntıya girersek takımın maç için kullandığı uçaklar, oteller,otobüsler aklıma gelmeyen bir sürü gider.Gelirlerle bunları karşılayıp özellikle üstüne birde transfer bütçesi ayırmamız çok zor.(GS'li olduğumu çok mu belli ediyorum )
    4-Ses konusunda kendilerini geliştirebilirler mesela takım marşlarını abartıya kaçmadan maçlarda çalabilirler ayrıca arkadaşların da yazdığı gibi sponsor reklamları olabilir kendilerinede güzel bir gelir sağlamış da olurlar hatta iki boyutlu ekranımızın kenarına dönen reklam panoları koyabilirler bilinen reklamlar olursa daha profesyonel olur.Gidip sadece kendi ülkelerinden kimsenin adını duymadığı reklamları koyarlarsa çok amatör olur düşüncesindeyim.Hakem eleştirilebilir maç sonu basın toplantısı yapılabilir.Bizim teknik direktörlük yeteneklerimizin başlangıçta 10 olması benim hoşuma gitmiyor.Oyuna başlamadan önce Futbol Akademisinden çıkmış yeni T.Direktör gibi başlayabiliriz bunun için de oyundan önce deneme oyunu oynayabiliriz yeteneklerimizi ona göre değerlendirirler hepsi 10 olmaz.
    Daha başka... aslında bu konu da kendi kendime düşündüğüm zaman çok fikir geliyor aklıma ama şimdi ancak bu kadarını toplayabildim.

aklıma birşey daha geldi mesela şampiyonlar ligi maçı öncesi ş.l marşı kısa bir biçimde çalınabilir benim çok hoşuma gidiyor doğrusu
    fikirlerinin çoğuna ben de katılıyorum ama ronaldinhonun ayak hızı ile robbeninkini kıyaslaman doğru değil.bari c.ronaldoyu yada brezilyalı bi adamı söyleseydin

Ya uğur herşey brezilya değil ya adamlar futbolcu üretiyor kabul hemde en iyisini üretiyor gene kabul ama avrupayıda hiçe saymamak lazım zidane gibi lampard gibi rooney gibi robben gibi yıldızlarda avrupadan çıkıyor Robben çok iyi adam geçiyor ama oyun kurucu özelliği yok ben Robbenin adam geçme özelliği açısından Ronaldinho'dan iyi dedim.
    Futbolcu sadece adam geçmez gole gidecek pasları etkili gol vuruşları için tabiki Ronaldinho.

Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri