bidahakıne abrahamoviç yacpam.tamm abarttım galıba yiğit sarda da ıyı
![]()
bidahakıne abrahamoviç yacpam.tamm abarttım galıba yiğit sarda da ıyı
![]()
movic zırt pırt yıdız adam istiyo onunla uğraşılmıyo![]()
![]()
![]()
tamam ben yenı ısmı buldm Zırt Pırt![]()
movic yazmışım abramovic olacak pardon
çok haklısın menejerlerinde artık belli edilmesi lazım sanki oyuncuya taktik weriyormuş gibi yapılabilir
menejerlerinde maaşları olsun kulp bütçeleri gerçekçi olsun gerekli kişilerin değer ve özellikleri artsın mevkiler gerçekçi olsun oyuncu ısınmaları vs. olsun kulüp kongreleri fln olsun(2024 e geldim başkan hala demirören herif öldü ölcek)vs vs
bnce yapay zeka daha iyi olsn bu oyunda gereksz bir zorlk war bnce
ronaldinho dehşet yapılmalı ve en iyisi ronaldinho olur zati
2007 'de şöyle bişey olsa süper olur tabi çok zor
Mesela maçlar oynanmadan önce , oynanacak maçlar hakkında tahmin yapsak ve para yatırsak , kazandığımız transfer bütçesine eklensiz puhahahah
Çok deli bir fikir![]()
insallah oyucularla konusma kısmını gelistirirler
Originally Posted by slayer34
SLAYER34'E AYNEN KATILIYORUM VE FM2007 DE MESSİ EN İYİ OYUNCU OLACAK TABİ RONALDİNHO YU GEÇEBİLİRSE
Originally Posted by Del Piero_10
KATILMIYORUM ÇÜNKÜ DUYDUKLARIMA GÖRE JUVENTUS KÜME DÜŞECEKMİŞ??? VE OYUNCULARINDAN BAZILARININ DA KLÜBÜ TERK ETME İHTİMALİ DE VARMIŞ.FM2007 DE OLAMAZ BENCE HEM BARCELONA DURURKEN
profildeki taktik barı değişmeli hep 4-4-2 olmamalı çok saçma ikincisi
sponsorluk bunu bizim yapmamız lazım
3d isteyenler total club menejer oynayabilirler ama iğrenç deiyebilirm çok abartılı 3d olmasın ama antrenmanları izleyelim
maç kaseti olsun
favori personel bölümü aslında eski oyunlarda zamanla oluşuyordu ama bu uygulamayı neden kaldırmışlar anlayamadım inşallah yeni oyunda olur.Originally Posted by sherryy
ewet 3d olmasın fakat antrenmanları izleme imkani olsun sponsorluk olsun tabiki türkçe olsun ama korsan olayı var sanmıyorum yama olarakl türkçe olur.oyunculardan da bjkde muhammet var manyak bişe olmalı takım arasında konuşma olsun sadece oyuncularla değil diğer teknik heyetle de olsun mesela baş antronerle tartışma kadro hazırlığı yapma oyuncuyla birebir konuşma olsun bide tribünlerde gercekci sesler olsun sadece uğultu değil
Birde Nobre 'yi ve Necati 'yi daha iyi yapmalılar ..
Türkiye Ligi 'ndeki oyuncularda özen gösterilmiyor galiba ..!?
şaşırdın mı necati ile ilgili söyleyebileceğim tek şey consistencysini düşük yapsınlar şu anki oyunda nedir bilmiyorum ama.Originally Posted by cngnsry
bence juventus un düsmesi karalastıısınserbest kalanları da tepe tepe kullanırız
yapma be ciddimisin?Originally Posted by CEMINHO
ewet haberin yok mu adamların coğu serbest kalcak bana kalırsa juventus devri bitti ayrıca arkadaşlar konuyla ilgisi kusura bakmayın duramadım
benc 2007nin en iyi oyunculari ronaldinho,henry en iyi genc oyuncular ise messi,nuri sahin, podolski, olacak
Muhammet,Ferhat,Aydın,Gökhan Güleç,Nuri Şahin,Messi ve Ronaldinho'nun çok iyi yapılması
Reklam Panolarının yapılması
Ve yuvarlak futbolcuların olmaması
Tuncay'ın özelliklerinin biraz düşürülmesi
bi kere ronaldinho'yu daha ii yapmaları lazım çünkü bu sene çok vasattı.2.si nuri şahin'i ve messi'yi çok çok ii yapmaları lazım çünkü gelecekteki 10 yıla damgasını vuracak 2 isim bence.bi de bu sene zlatan'ı çok ii yapmşlar ama bu seneki performansından da gördüümüz gibi o kadr özellk ona çok
tuncaya verilen potansiyel 185uğurun 175-180 ferhatın ise 190 potansiyeli olması lazım. (Bu BeNiM FiKrİmDir.)
taraftarlar olsun ve yedek külübesin yanında bizde olsak süper olur
bencede zeka daha iyi olsun arsenal defoe yi 76 million dolara aldı 1hafta sonra teklif yaptım 37 million dolara bana vermeye kalkıştı ... çok saçma bi şeyOriginally Posted by korray87
![]()
bu dediğin malesef olmıcak çünkü 14 yaşından küçükleri oyuna alıyorlarOriginally Posted by deli_kadir
oldu ver kendi maçına parayı götür paraları hayatta böyle şeyler yapmazlarOriginally Posted by cngnsry
ronaldinho yu oyunda dünyanın en iyi oyuncusu yapmaları lazım sonra nuri sahin messi eto'o juninho bunları daha ii yapmalrı lazım
So what?
Saike
1-Oyunun 3D olmasını isteyen arkadaşlar var Fm zaten yavaş bir oyun bide 3D eklenirse vay halimize
2-Ronaldinho çok iyi bir oyuncu olabilir ama abartmayalım çok eleştirilebilirim ama bence Robben ayağı kırılmadan önce hatta şu haliyle bile ayak hızı için söylüyorum Ronaldinho'dan daha iyidir.
3-Oyuncuların dışında birşeyler eklenmesini istersek bir kaç tane fikir var aramızda mesela bir arkadaş finans konusunda daha yetkili olmamızı istemiş.Ben oturup oyuncuların maaşını hesaplıyorum haftalık aldığı maaşı 120,000 € yılda 6,240,000 € eder.
Bu sadece bir oyuncunun yıllık maaşı bir takımda en az 25 oyuncu var ortalama 3,500,000 € alsalar 87,500,000 € eder.Buna yedek takım ve
18 yaş altı takımı eklersek etti size 95,000,000 € .Bunun daha imza ücretleri(bir oyuncuya 5,000,000 € ya kadar imza ücreti verebiliyoruz) antrenör masrafları gibi ıvır zıvırlarıda var rahat 130,000,000 € buluyor.kemal derviş olsak bu işten çıkamayız ki o da çıkamadı zaten .Daha da ayrıntıya girersek takımın maç için kullandığı uçaklar, oteller,otobüsler aklıma gelmeyen bir sürü gider.Gelirlerle bunları karşılayıp özellikle üstüne birde transfer bütçesi ayırmamız çok zor.(GS'li olduğumu çok mu belli ediyorum)
4-Ses konusunda kendilerini geliştirebilirler mesela takım marşlarını abartıya kaçmadan maçlarda çalabilirler ayrıca arkadaşların da yazdığı gibi sponsor reklamları olabilir kendilerinede güzel bir gelir sağlamış da olurlar hatta iki boyutlu ekranımızın kenarına dönen reklam panoları koyabilirler bilinen reklamlar olursa daha profesyonel olur.Gidip sadece kendi ülkelerinden kimsenin adını duymadığı reklamları koyarlarsa çok amatör olur düşüncesindeyim.Hakem eleştirilebilir maç sonu basın toplantısı yapılabilir.Bizim teknik direktörlük yeteneklerimizin başlangıçta 10 olması benim hoşuma gitmiyor.Oyuna başlamadan önce Futbol Akademisinden çıkmış yeni T.Direktör gibi başlayabiliriz bunun için de oyundan önce deneme oyunu oynayabiliriz yeteneklerimizi ona göre değerlendirirler hepsi 10 olmaz.
Daha başka... aslında bu konu da kendi kendime düşündüğüm zaman çok fikir geliyor aklıma ama şimdi ancak bu kadarını toplayabildim.
aklıma birşey daha geldi mesela şampiyonlar ligi maçı öncesi ş.l marşı kısa bir biçimde çalınabilir benim çok hoşuma gidiyor doğrusu
podolski , messi , rooney süper olcak
gol olunca yedekler de sevinsin
sponsor anlaşmasını yaparken bize de sorsalar ii olur.
vs. vs. vs. vs.
fikirlerinin çoğuna ben de katılıyorum ama ronaldinhonun ayak hızı ile robbeninkini kıyaslaman doğru değil.bari c.ronaldoyu yada brezilyalı bi adamı söyleseydinOriginally Posted by robben.16
![]()
Ya uğur herşey brezilya değil ya adamlar futbolcu üretiyor kabul hemde en iyisini üretiyor gene kabul ama avrupayıda hiçe saymamak lazım zidane gibi lampard gibi rooney gibi robben gibi yıldızlarda avrupadan çıkıyor Robben çok iyi adam geçiyor ama oyun kurucu özelliği yok ben Robbenin adam geçme özelliği açısından Ronaldinho'dan iyi dedim.
Futbolcu sadece adam geçmez gole gidecek pasları etkili gol vuruşları için tabiki Ronaldinho.