Evet yarı sahatek kale yapmışlardır
![]()
Evet yarı sahatek kale yapmışlardır
![]()
SI forumlarında bu soru Miles Jacobson'a sorulmuş. Cevabı bu konuyu oyun koduna yansıtmamız oyunda karışıklıklara yol açabilecektir. Özellikle şampiyonlar ligi kura çekimleri ve İtalya ligi günlerindeki sarkma ihtimalleri vb'nin tamamen yeniden kodlanması gerekecektir. Bu sebeple FM olarak bu konuyu kodlara eklemiyoruz. Olmuş.
Böyle bir Avrupa kupasi hayal etsenize,
ilk yari 1-0 öndeyiz..
90dakika 1-1 bitiyor..
uzatmalar 2-2 ve 42 penalti atislari. bunun sevincini herhalde bi 10sene üzerimizden atamazdik
![]()
Veritabanında Giuseppe Meazza ve San Siro olarak iki ayrı stad olduğu için böyle aynı gün oynayabiliyorlar.
Bunu nasıl yaparlar? Gerçekten çok saçma.
Milan ve Inter'in stad için farklı isimler kullanması dışında aynen Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin durumu halbuki.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
SI forumlarinda gezerken gördüm paylasayim dedim.. bunu ekleyen kisi hile olmadigini söylüyor ama bilemiyorum artik karar sizin..
Adebayor'da bi gariplik olduğu aşikar özellikle attığı gol sayılarana da bakılırsa normal bi şekilde olduğunu düşünmüyorum..
yok artık ya 56 maçta 167 gol.. bir çok oyuncu futbol yaşamı boyunca zor atıyor![]()
"add manager" diyorum ben
Edit: Hedefi bulan sut oranina baktigimizda da gayet dusuk; yani bu kadar gol atan adamin boyle dusuk bir orana ragmen bu golleri atmasi icin m.city'nin binlerce pozisyona girmesi lazim mac basina.. bu da anca add manager diyorum..
hatta goruldugu gibi milli takimda patlama (!) yapamamis.. hic inanmiyorum, kesin hile bence..
Bu hiLe değiLse zaten ben FM den anLamıyorum demektir.
60-70 goL neyse tamamda. Arkadaş hızını aLamamış, ya da fazLa hırs yapmış.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Vay maşşallah, bir de maçların tamamında oynamamış, oynasa 200 olurdu herhalde.
Benim de başıma ilginç bir olay geldi şimdi oynarken, fikstürde kalan 10 maçın 5'i Galatasaray ile.Her 2 maçta 1 Galatasaray ile oynayacağım, daha başka ne isterim ki?
(Bu arada Galatasaray'a karşı oyunda bariz üstünlüğüm yok, maçların tamamını da kaybedebilirim.
)
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Adam bir sezon tamamlanmadan 93 gole ulaşmış ve hile yokYahu biz Avrupalıları daha akıllı sanardık
Serkan abinin eklediği şey belki bu sezon gerçek olabilirHem Tr Kupasında hem ueFA'da..
![]()
real madridi yonettiğim bir macata aynı anda 3 oyuncu degisikligi yaptım, bu sırada bir oyuncum sakatlandı ve taktik ekranı geldi henuz degıstırdıgım oyuncular oyuna gırmemıstı, ben de degısıklıklerden bırını ıptal ederek sakatlanan oyuncuyu degıstırdım, onayladım oyun devam ettıgınde ıse oncekı 3 oyuncu ve sakatlanan oyuncu ıle beraber toplam 4 oyuncu degısıklıkgı meydana geldı, oncekılerı de ıptal etsem belkı de 6 oyuncu degısıklıgı olacaktı, bu bır oyun hatası olabılır. paylasmak ıstedım
elimde buna ılıskın prınt screen resimleri de var
Adebayor ile aldığım bendeki sonuçlar... Takım Birmingham City
2011-2012
2012-2013
Yani ortalama 50+ gol ile oynuyor sezon başına.. Gayet de iyi oynuyor açıkçası.. Ama abartmaya gerek yok.. Çünkü zaten ortalamaları iyi..
Sentugo.
50-60 goL`e kimse birşey demez zaten. Ki bu seride normaL de bir istatistik oLur.
Arkadaş harbiden çıLdırmış. Yok yok, kesin hırs yapmış.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
şanslısıngönder resimleri Sı forumlarına atarız..
Sentugo.
Eğer bu bir PS çalışması değilse bende FM oynamam bi kere değerden ele veriyor kendini bir adam bi sezonda 160 gol atıcak ama değeri 9,5M£ olacak yok daha neler bende Chevanton 23 maçta 18 gol attı değer 900B€'dan 6M€'ya çıktıhem aramızda takımı bir sezonda ligde 90 golü geçen kaç adam var ki
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Hile.
Kayitli oyunu buradan indirebilirsiniz.
Ozellikle bir sezon onceki FA Cup finalini izlemenizi tavsiye ederim.
http://www.filefront.com/15055985/Man%20C%20Save.fm
Az once Forlan gol atti. "Bu sutu kurtaracak bi kaleci yok dunyada" yazdi![]()
arkadaslar kalecim topa sahip oluyor ve eliyle önce topu taca atıyor daha ilginci kornere attı degaj yaparakspiker kalecinin baskıya dayanamadığını söyledi. gülmekten yıkıldım yaaaaaaa
![]()
bu adebayor'da cidden birsey var ingiltere liginde yeni kariyer actim sunderland'i yönetiyorum daha 2 mac oynadim adebayor 2 macta 8 gol atmis
6 günde 3 maç yaptık
![]()
şu yenı yamayı yukledım oyun cok kolaylastı ve sapıttı manısandan newcastle gıttım man cıty CR yi almis tottenham li david bentley portsmouth aldi ilginc seyler oluyo 10.2 gelsın dogru duzgun oynayalim