03 Aralık 2009 21:05 - TR 22:05
Ali Sami Yen - Istanbul - Turkey
03 Aralık 2009 21:05 - TR 22:05
Ali Sami Yen - Istanbul - Turkey
UEFA Avrupa Ligi F Grubu 5. maçında Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanacak olan Galatasaray - Panathinaikos karşılaşmasının biletleri tüm Biletix gişelerinden satışa sunuldu.
Panathinaikos Maçı Bilet FiyatlarıNumaralı Grup 1: 220 TL
Numaralı Grup 2: 165 TL
Kapalı Alt Grup 1: 150 TL
Kapalı Alt Grup 2: 100 TL
Yeni Açık Alt: 50 TL
Yeni Açık Üst: 50 TL
Eski Açık: 50 TL
Ali Sami Yen Gişe FiyatlarıNumaralı Grup 1: 207 TL
Numaralı Grup 2: 152 TL
Kapalı Alt Grup 1: 137 TL
Kapalı Alt Grup 2: 87 TL
Yeni Açık Alt: 44 TL
Yeni Açık Üst: 44 TL
Eski Açık: 44 TL
eğer formumuz böyle devam ederse maalesef bir galibiyet beklemiyorum takımdan berabere kalsak iyidir.Tabi şöyle bir şeyde var oyuncular avrupa maçlarında daha bir hırsla oynayabilir izleyip görücez..
UEFA Avrupa Ligi F Grubu 5. maçında Panathinaikos ile 3 Aralık Perşembe günü Ali Sami Yen Stadı’nda karşılaşacak olan Galatasaray, bu mücadelede 2288 formaları ile sahaya çıkacak.
Haydi Galatasaraylılar, Ali Sami Yen'de 2288 formalarımızla sahadaki aslanlarımızı destekleyelim...
2288 Formayla Sahadayız, 2288 Formayla Tribündeyiz!
Bu maçın önemi bence ayrı Türkiyede biz bunları yeneriz diye düşünüyorum.Tabi Galatasarayın son haftalarda kötü bi performansı var ama yunanlılarla oynadığımız maçlarda daha farklı oynarız diye düşünüyorum ben.
Maçı Taraftar alır başka birşey olamaz .
Allah Yardımcımız Olsun.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Maçı star mı veriyor?
evet perşembe saat 10 da sanırım canlı verecek
Star veriyorsa süper.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Panathinaikos alacak gibi geliyor bu maçı. Tıpkı Türkiye-yunanistan maçındaki gibi olacak.. İçime öyle doğuyor.. İnşallah gs alır..
Geçen sene oli ile oynadığımız maç gibi olur. Rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Beraberlikte yetiyor liderlik için ama biz galibiyetin tadını çıkarmak istiyoruz.
bir baros bu takımı etkiler mi? hemde çok.baros olsaydı kazanacağımızı düşünürdüm ama şu an için beraberlik diyorum.çünkü geçen maçta çok etkili olan iki isim leto ve salpingidis yok.cisse var o ayrı.takımıma başarılar.
Biz onLarı denize dökmekten, onLar denize döküLmekten bıkmadı. Döker gideriz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Galatasaray'ın bu maçı kazanacağını düşünüyorum.Çünkü Avrupa'da bu sene maşallah çok iyi gidiyoruz.Bu iyi gidişin bu maçada yansıyacağını düşünüyorum
e yuh yani bu aydın doğana. dakika 5. şifreye geçti.
Fenerbahçe'nin maçlarında da aynısını yaptı.. Her devrenin ilk 5 ve son 5 dakkaları açık oluyo nedense..
Bu hakemler yüzünden puan kaybedersek kaçıncı olmuş olacak acaba.. Sarı kartları yine de 2 takım bazında düşünürsek çok tartışmalı.
çok zevksiz bir ilk yarı izledik, üstün olan taraf Galatasaray'dı diyebilirim. vasat bir futbol koydu iki taraf fakat. Mustafa Sarp'ın golü ofsayt gerekçesi ile verilmedi ve Barış'ın kaçırdığı pozisyon dışında önemli bir pozisyon yok.
Barış pozisyonunun hazırlanışı çok estetikti..Sarp'ın golü ofsayt gibi karar doğru.. Gökhan Zan'ın sakatlanmasına üzüldüm çıkmasına sevindim..
![]()
İlk başta karar yanlış gibi gelmişti ama sonra bakınca ofsayt olduğunu gördüm, karar doğru. Umarım takımlar biraz daha toparlanıp çıkarlar sahaya![]()
bu sefer oldu![]()
Mustafa Sarp'in $ansa attigi golle one gectigimiz icin sevincliyim. ba$ka turlu de gol atamicaz bu gidi$le zaten. Baros'un eksikligi gercekten fazlasiyla hissediliyor. Nonda'nin aslinda bir yedek oyuncu oldugu fikri gittikce aklima yatmiyor degil. bir zamanlarin Semih'i belki de...
ayrica takimda Elano'ya pas atmama durumu var. nedir bu olay bilmiyorum. adam bombo$ duruyor ama bizimkiler her zaman ki gibi ya geri donuyorlar ya da topu kaptiriyorlar. ya birader adam da sahada yani! kilo vermek icin ko$muyor orada.
Elano'nun Galatasaray'a ali$amamasinin en ba$ nedeni bu yuzdendir gibime geliyor bana.
Maçı hep izlemiyorum arada bakıyorum ama bir pozisyonda kewell sanırım, elano boştu geri dönmüştü. Belki görememiştir bilmiyorum ama dediğin gibiyse gerçekten bu kötü bir durum. Golü de izleyemedim ama nasıl olursa olsun gol atılması bu tarz maçlarda çok önemli. Son 30dk...
hayir boyle olunca oyunda yokmu$ gibi gorunuyor ve suc Elano'nun ustune atiliyor. kac mactir seyrediyorum ve bu durumu goruyorum. adam da boyle olunca kusuyor oyuna dogal olarak ve top kayiplarina ba$liyor. eger gordugumuz bu durum dogruysa cuvaldizi oncelikle Elano'ya degil takima batirmamiz gerekecek.
edit: ben bu yaziyi yazarken Arda bo$taki Elano yerine topu gerideki Hakan Balta'ya(!) atti. ben burada dellendim yahu..!
istediğimizi aldık
Roller değişti Takımlarımız Avrupada daha rahatlarTebrikler Galatasaray
tebrikler gs.
Tebrikler Galatasaray...
bu takim i$igini kaybetmi$ ve gercekten uzuluyorum. ilk haftalardaki o guzelim oyun yerini o kadar kotu bir oyuna birakti ki. Turkiye'de $u anda bizi yenemeyecek takim yok. cok net bu bence.
Baros'un eksikligi cok buyuk bir $ekilde hissediliyor ve devre arasi Baros'un acigini kapatmak icin hava toplarina hakim, aralara kacan, takim arkada$larina yardimci kisacasi Football Manager tabiriyle "Target Man" dedigimiz bir santrafor lazim.
bunun di$inda ileriye donuk tek topla cikma olaylarini hala beceremiyoruz. yine soyluyorum bu geriye donmeler hem zaman kaybina hem de atak kaybina yol aciyor ve o kadar gereksiz ki kar$i takimi bile rahatlatiyor.
kazanmamizin bizi yaniltmamasini umuyorum. ilerleyen turlarda bizi bu gruptakilerden daha zorlu takimlarin bekledigi garanti. dilerim ki her $ey takimim adina daha guzel olur.
ben bu gece Galatasaray'ı hiç ama hiç beğenmedim.
Kalede franco nedense çok tedirgin ediyor insanı, top her ayağına geldiğinde ya hata yapıyor yada yapacakmış gibi hissettiriyor. Üstelik topu topu tutmakta çok zayıf ve üzerine gelen topları kucaklayamıyor .. Bence mondragon ve volkan demirel gibi bir top tutamıyor ve kalenin çokta sağlam olduğunu düşünmüyorum..
savunmada servet her zamanki gibi mücadeleci savaşçı ve bir çok pozisyonda kademeye girerek günü kurtarıyor ama tek başına olmaz. Hata yapmasının sebebi diğer savunmadaki arkadaşlarının hataları...
Hakan Balta, mücadeleci güçlü ama hiç mi hiç teknik sahibi değil. Topa olan ilk müdahalesi nedense çok yetersiz..
Sabri, çok koşuyor mücadele ediyor her zamanki gibi düz.. Ortalarını düzeltmiş.
Gökhan Zan, çok birşey yaptığını göremedim zaten sakatlandı çıktı..
Gecenin en beğendiğim oyuncuları Mehmet Topal ve Mustafa Sarp orta alanda çok mücadele ettiler ve büyük yükü onlar sırtladılar.
Kewell, birşeyler yapmaya çalıştı, mücadele etti ama rakip onu iyi kapattı
Elano, nedense takımda ona karşı bir antipatik bakış açısı mı var anlamadım, nedense ne zaman boşta görsem pas alamıyor.. Buda canını sıktı tahmin ediyorum ki.. Kendisini oyuna sokmakta zayıf kalıyor ama bunda takım arkadaşlarınında payı olmalı.. Hayalet gibi dolaştı sahada..
Arda Turan gerçekten çok iyi maşallahı var bu adamın. Topla oynama, topa basma yetenek bende diyor bağırıyor resmen.
Nonda çok ağır kalıyor bence devre arasında yollar ayrılmalı. Baros'un yokluğu gözüküyor.
Ayhan ve Barış için çok birşey söylemek istemiyorum. Mücadele ettiler ve kendilerine verilen görevi yaptılar..
Keita ise ayrı bir parantez açmak lazım. Topla canla başla mücadele ediyor ve gerçekten sağ çaprazdan attığı şut skor olsaydı uzun süre akıllardan çıkmazdı
Atılan gol şansta olsa kazandığımız için yinede sevindim ama oynanan oyun beni hiç tatmin etmedi. Golü attıktan sonra geriye yaslanma, panik futbolu ve yapılan basit hatalardan pozisyon vermelere artık bir dur denmesi lazım yoksa sonraki turlarda ciddi hırpalanırız
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht