ben bu gece Galatasaray'ı hiç ama hiç beğenmedim.
Kalede franco nedense çok tedirgin ediyor insanı, top her ayağına geldiğinde ya hata yapıyor yada yapacakmış gibi hissettiriyor. Üstelik topu topu tutmakta çok zayıf ve üzerine gelen topları kucaklayamıyor .. Bence mondragon ve volkan demirel gibi bir top tutamıyor ve kalenin çokta sağlam olduğunu düşünmüyorum..
savunmada servet her zamanki gibi mücadeleci savaşçı ve bir çok pozisyonda kademeye girerek günü kurtarıyor ama tek başına olmaz. Hata yapmasının sebebi diğer savunmadaki arkadaşlarının hataları...
Hakan Balta, mücadeleci güçlü ama hiç mi hiç teknik sahibi değil. Topa olan ilk müdahalesi nedense çok yetersiz..
Sabri, çok koşuyor mücadele ediyor her zamanki gibi düz.. Ortalarını düzeltmiş.
Gökhan Zan, çok birşey yaptığını göremedim zaten sakatlandı çıktı..
Gecenin en beğendiğim oyuncuları Mehmet Topal ve Mustafa Sarp orta alanda çok mücadele ettiler ve büyük yükü onlar sırtladılar.
Kewell, birşeyler yapmaya çalıştı, mücadele etti ama rakip onu iyi kapattı
Elano, nedense takımda ona karşı bir antipatik bakış açısı mı var anlamadım, nedense ne zaman boşta görsem pas alamıyor.. Buda canını sıktı tahmin ediyorum ki.. Kendisini oyuna sokmakta zayıf kalıyor ama bunda takım arkadaşlarınında payı olmalı.. Hayalet gibi dolaştı sahada..
Arda Turan gerçekten çok iyi maşallahı var bu adamın. Topla oynama, topa basma yetenek bende diyor bağırıyor resmen.
Nonda çok ağır kalıyor bence devre arasında yollar ayrılmalı. Baros'un yokluğu gözüküyor.
Ayhan ve Barış için çok birşey söylemek istemiyorum. Mücadele ettiler ve kendilerine verilen görevi yaptılar..
Keita ise ayrı bir parantez açmak lazım. Topla canla başla mücadele ediyor ve gerçekten sağ çaprazdan attığı şut skor olsaydı uzun süre akıllardan çıkmazdı
Atılan gol şansta olsa kazandığımız için yinede sevindim ama oynanan oyun beni hiç tatmin etmedi. Golü attıktan sonra geriye yaslanma, panik futbolu ve yapılan basit hatalardan pozisyon vermelere artık bir dur denmesi lazım yoksa sonraki turlarda ciddi hırpalanırız