Koskoca fener başkanı performansı örtmek için açıklamalar yapıyorsa ben mustafa nın performansı örtmek için yaptığı bu konuşmaya bişey diyemem![]()
Galatasaray
Berabere
Büyükşehir Bld.Spor
Koskoca fener başkanı performansı örtmek için açıklamalar yapıyorsa ben mustafa nın performansı örtmek için yaptığı bu konuşmaya bişey diyemem![]()
Bakın, bizde yapılan hataları saydım bir değil iki değil, elbette susması beklenemez belli bir noktadan sonra. Takımın form durumu ayrı konu, Galatasaray a yapılan hata var mıdır yokmudur bu maçta bilemem ama Galatasaray 2 hafta üst üste ofsayttan gol yemedi, maçta ciddi pozisyonları harcanmadı. Son haftalarda hataları üst üste katmerli gofret gibi oldu. Aziz yıldırım bunu söyledi. Performansı zaten ayrı konu berbat..
İkisi farklı. M.sarp bu hafta için konuşuyor Aziz yıldırım bir kaç hafta için.
Dünkü fener maçındada hatalar normal her maç oluyorda verilmiyor diyorlardı performansına baksınlar diyorlardı bazı arkadaşlarımız ama bu maçta görüşler değişmiş gibi.
Ben hakem hatalarından şikayetçi değilim artık alıştık bu hatalara berabere kalmamıza rağmen de oynanan oyun beni mutlu etti çünkü maç çok rahat 3-0 4-0 olurdu diyebiliyorum içim rahat ben sadece arkadaşın sarp ın konuşmasına laf atmasına takıldım onun hakkında görüş bildirdim hatam olduysa k.bakmayın
Yanlış anlamassanız birşey soracam bu dediğinizi yazan 1 tane gsli,bjkli yada başka takım taraftarı gösterirmisiniz.. Oraya bu takım taraftarları neredeyse mesaj atmıyor denilebilir. Ama konu gs olunca maşallah diyorum. Üstelik maç izlenmeden yorum atılıyor. Bu mesajımıda " sen kimsenin mesaj hakkına karışamazsın " diye yorumlamayın. Tekrar söylüyorum yanlış anlamayın sözüm size değil polemik falanda çıkmasın![]()
İzlemeden maç hakkında yorum yapmadım kiBen son bir kaç haftadır galatasaray ın bizim kadar net bariz hakem hatalarına maruz kalmadığını söyledim. Maçta hatalar olmuştu olmamıştır bilmiyorumda dedim..
Altta yazdığım mesaj aynen geçerli. Amacım fenerbahçenin kaybettiği maçı hakemlere yüklemek değil. Eğer herkes hakemler konusunda samimiyse gelin bundan sonra hiç bir maçta hakemleri konuşmayalım. Bunu başarabilirsek bu site internette tek olabilir
Zaten en önemli 2 neden hatta 1. neden bana göre.. Bu sitede hakemleri konuşmak yasaklansın en başta destekçi olarak ben olabilirim ağzımdam 1 kelimede hakem lafı çıkmaz. Yani klavyemden... dün yazmıştım bizim kadromuz bana göre yeterli değil, kadron taş gibi olsun hakem birşey yapamaz diye. Benim anlatmak istediğim koskoca fenerbahçe kulübünü hakemlerin doğradığı veya kasıtlı birşeyler yaptığı değil, sadece yapılan bu hataların artık en aza indirgenmesiydi. Hata olur normal hatta türk hakemleri çokta başarılı avrupada ama gel görki tr de işler böyle yürüyor niyeyse.Nedeni Fenerbahçe'nin 2-3 haftadır kötü oyunu olabilir mi?
Fenerbahçe 2-3 haftadır puan kaybetmeye başladı ve gene sardılar hakeme, bunu aynı şekilde yapıyor diğer takımlarda; onlarda sütten çıkmış ak kaşık değil...
1. nedeni takımın formudur evet ama şahsen hakemin arkasına sığınmıyorum bakın 1. nedeni kötü formumuz fakat hakeminde yaptığı hataların payıda yok değil..
Herkez boğaz köprüsünden atlasa Aziz Yıldırım'da atlayacak mı?Bu hakemlere yüklenmeyi hiç doğru bulmuyorum, herkez hata yapıyor diye de hata yapılmaz, artık Türk Futbolu hakemlere çekişmeyi kesmeli, herkes için geeçerli bu...
Katılmamak elde değil, eğer birileri Mustafa Sarp'ın bu sözleri bunun için söylediğini düşünüyorsa; ilk önce başkalarına bakmalılar...
Katılıyorum...
Nedeni Fenerbahçe'nin 2-3 haftadır kötü oyunu olabilir mi?
Fenerbahçe 2-3 haftadır puan kaybetmeye başladı ve gene sardılar hakeme, bunu aynı şekilde yapıyor diğer takımlarda; onlarda sütten çıkmış ak kaşık değil...