İzlemeden maç hakkında yorum yapmadım kiBen son bir kaç haftadır galatasaray ın bizim kadar net bariz hakem hatalarına maruz kalmadığını söyledim. Maçta hatalar olmuştu olmamıştır bilmiyorumda dedim..
Altta yazdığım mesaj aynen geçerli. Amacım fenerbahçenin kaybettiği maçı hakemlere yüklemek değil. Eğer herkes hakemler konusunda samimiyse gelin bundan sonra hiç bir maçta hakemleri konuşmayalım. Bunu başarabilirsek bu site internette tek olabilir
Zaten en önemli 2 neden hatta 1. neden bana göre.. Bu sitede hakemleri konuşmak yasaklansın en başta destekçi olarak ben olabilirim ağzımdam 1 kelimede hakem lafı çıkmaz. Yani klavyemden... dün yazmıştım bizim kadromuz bana göre yeterli değil, kadron taş gibi olsun hakem birşey yapamaz diye. Benim anlatmak istediğim koskoca fenerbahçe kulübünü hakemlerin doğradığı veya kasıtlı birşeyler yaptığı değil, sadece yapılan bu hataların artık en aza indirgenmesiydi. Hata olur normal hatta türk hakemleri çokta başarılı avrupada ama gel görki tr de işler böyle yürüyor niyeyse.Nedeni Fenerbahçe'nin 2-3 haftadır kötü oyunu olabilir mi?
Fenerbahçe 2-3 haftadır puan kaybetmeye başladı ve gene sardılar hakeme, bunu aynı şekilde yapıyor diğer takımlarda; onlarda sütten çıkmış ak kaşık değil...
1. nedeni takımın formudur evet ama şahsen hakemin arkasına sığınmıyorum bakın 1. nedeni kötü formumuz fakat hakeminde yaptığı hataların payıda yok değil..