-
Tokat'ta olması baya ilginç. Gerçi Tokat'ta olmasının neyine şaşıyorum ki İstanbul'da belediye otobüsüne atılan molotofla yaralanan 17 yaşındaki genç kız kardeşimizi İstanbul gibi ülkenin en büyük şehrinde kaybettik. Bugünlerde meydanlara inenlerin dağdakilerden tek farkı birinin mermi diğerinin taş atmasıdır; ama nasıl bir ülkede yaşıyorsak teröristler normal vatandaştan daha fazla hakka sahip olmaya başladı. Bu ülke sınırları içinde 3-5 çapulcu bayrağımızı indirip yakabiliyorsa neyleyim ben böyle devleti ve onun organlarını ? Halkımızın sabrını zorluyorlar, insanları onlara karşılık verdirip meydana çekmek istiyorlar ve eğer devlet bir önlem almazsa yakında bu olacak. Karakola saldırırlar, belediye otobüsüne saldırırlar, vatandaşa saldırırlar, vatandaşın malına saldırırlar. Sonra bir bakan çıkar hepsi adaletin önüne çıkacaktır der ama bir bakarız ki aynı anda bu olaylar yüzünden tutuklanan çocukların cezaları indirilmeye çalışılır. Sırf şu olayları görüp sinirlendiğim için haberleri izleyemez hale geldim.
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerine Allah sabır versin, hele şu dönemde çok daha fazla sabır versin. Dayanılacak gibi değil.
Mesaj Yetkileri