-
08.Aralık.2009, 14:28
Trajikomik. Ama basın açısından, 2 olay oldu, artık bunu keyiflerince kullanırlar, yarın başka gazetede seks partisi yaptı 5 oyucu diye haber çıkar, haberi yazanın ismi olmadan, yine habere konu olanlara basılır hakaretler, küfürler. Eee sallamasyon haber yapana ne oluyor?
Mehmet Topuz'un kız arkadaşıyla otele gitmesi gayet normaldir zaten, inandırıcı olsun diye araya film çekiliyordu vs de eklemişler. Gitsin, 1-2 saat ne yapıyorsa yapsın, İstanbul'da nerede kalıyor, tesislerde mi kendi evinde mi yoksa otelde mi bunu bilemiyoruz, o nedenle kız arkadaşıyla bir otele gitmesi ne garipsenecek ne de gülünecek bir durum.
Haberin ilgi çekici olması için de birşeyler gerek, sonuna da eklemişler kelepçe, vs,vs. Alemcilerin kelepçe fantezisinden sonra gelen kısmı, habere ciddi ciddi inananlar bana açıklayabilir mi? Orada nasıl bir genelleme yapılmış, Fenerbahçeli alemci futbolcular diyor, her futbolcu illa ki o otel odasında kelepçe mi kullanıyormuş? Bunun için aralarında liste hazırlamışlar ona göre mi gidiyorlarmış yoksa beraber mi takılıyorlarmış? Ve Mehmet Topuz'un orada kelepçe bırakması ile tüm Fenerbahçeli oyuncular kelepçe fantezisi yapar mı demek oluyor?
Hadi masa başı haber yapıyorsun, Mehmet Topuz bir bayanla otele gitti haberini duyuyorsun ki bu doğru olabilir. Sonra inandırıcı şeyler yaz da kendine küfrettirtme benim tarafımdan ve bu saçma salak habere bu kadar zamanımı harcartma bana derim ismini saklayıp bu haberi yapana...
Mesaj Yetkileri