Şimdi arkadaşlar saat 12den beri tüm siteleri dolaştım..Cevabı buldum sonunda. Sizde benim gibi yanlışlıkla Fm editörde değişiklikleri yaptıktn sonra config dosyası üzerine kayıt yapmışsınız.

Çözüme gelirsek:Öncelikle editörden değişiklik yapıp kaydettiğiniz xml dosyasını (ne ismini verdiyseniz artık) kopyalayın.Daha sonra,Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data bu klasörü tamamen silin önce.Sildikten sonra oyunu açın ve yeni oyun kurun.Detaylar önemli değil hangi takım vs seçin bi şekilde yeni oyuna başlayın.Sonra kaydetmeden çıkabilirsiniz.(Bunun amacı tekrar orjinal config dosyası yaratılsın diye).Çıktıktan sonra tekrar Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data dosyasına gelin(farkediceksiniz ki orjinal config dosyası 1kb xml olrak geri gelmiş) ve daha önce kopyaladığınız dosyayı buraya yapıştırın .oyunu açın tekrardan ve yeni oyun deyin.Ve editör seçim ekranı karşınızda.

Şimdi çıkan database ekranından sağ alttaki change kutucugunu tıklayın ve ok deyin.Kopyalayıp yapıştırmış olduğunuz dosya adıyla karşınıza gelicek.Seçip oyununuzun tadını çıkarın.