1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Ekstra Time Hatasi

Hybrid View

Nesil
    2006

Bu ilk değil, herkesin başına geliyor. Oyunda ki en büyük hata. Bide SiGames'in sitesine açmak lazım.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bu ilk değil, herkesin başına geliyor. Oyunda ki en büyük hata. Bide SiGames'in sitesine açmak lazım.
    oraya konu acinca ba$imiza gelenleri biliyosun Batuhan. oraya konu acmaya tovbeliyim ben.

zaten onlar da her seferinde ayni $eyi soyluyorlar:
    "lutfen kayitli oyununuzu FTP araciligiyla Si Games dosya sunucusuna gonderin"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    oraya konu acinca ba$imiza gelenleri biliyosun Batuhan. oraya konu acmaya tovbeliyim ben.

zaten onlar da her seferinde ayni $eyi soyluyorlar:
    "lutfen kayitli oyununuzu FTP araciligiyla Si Games dosya sunucusuna gonderin"
    Abi ne yapalım sevmiyorlar bizi, zaten ondan girmiyorum istenmediğim yerde durmam ama; orada bi çocuk vardı yabancı bizi seviyor. O adamı tuttum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Abi ne yapalım sevmiyorlar bizi, zaten ondan girmiyorum istenmediğim yerde durmam ama; orada bi çocuk vardı yabancı bizi seviyor. O adamı tuttum.
    saat 19.30 gibi bu konu hakkinda SI Games forumlarinda konu actim hala bir cevap yok. SI Games forumlarina uye arkada$lar konuya a$agidaki linkten ula$abilirler:

http://community.sigames.com/showthread.php?t=175737

Mesaj Yetkileri