Carlosun gitmesi iyi oldu. Bence Alex'in yerinde oynuyacak Genç birisi yada Özeri orada oynuyacak diye düşünürsek bi tane Sol açıl alsak iyi olur Capel Vargas bunLar oLabiLir paraya kırıp yada 27-28 yaşlarında kendini kanıtlamış biride olabilir.
Fenerbahçe Kazanır.
Ankaragücü Kazanır.
Berabere Biter.
Carlosun gitmesi iyi oldu. Bence Alex'in yerinde oynuyacak Genç birisi yada Özeri orada oynuyacak diye düşünürsek bi tane Sol açıl alsak iyi olur Capel Vargas bunLar oLabiLir paraya kırıp yada 27-28 yaşlarında kendini kanıtlamış biride olabilir.
Antalyaspor - Galatasaray maçının bir kopyasını izledim diyebilirim. Bu kadar anlamsız bir oyun ortaya konursa bu kadar gol olması normaldir. Yine şans faktörü yine oyuncu kalitesinin ortaya çıktığı bir maç oldu. Dünkü Antalyaspor-Galatasaray maçı gibi. Bazen bu iki takımın göbeği bir kesildi diye düşünüyorum.
Hakemlere gelirsek geçmişte olduğu gibi yine formsuzlar. İki takımında 2. golünden önce faul vardı ve hakem vermedi. Top Vassell'e geldi ve gol oldu. Diğerinde Özer taşıdı ve gol oldu. Yine o ani pozisyonda bile tv başından anlayabildiğimiz son saniye pozisyonunu 2 hakem çözemedi. Gol olduğunu görmemek imkansız. Sonuç olarak Fenerbahçe günü kurtardı bir nefes aldı.
R. Carlos'a gelince takımdan ayrılması ayrı bir konu Fenerbahçe benim için bitmiştir tarzı bir yorum ayrı konu. Topunu oynadın düzgün ayrılabilirsin.
Son olarak Maraton programında son saniye pozisyonunun tartışması komediydi. Gelen tuvalalet kağıtları, borular, Özer konumuna geçen Erman Toroğlu... Pozisyonun bir ileri bir geri oynatılmasını canlandırması.![]()