Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır.

10 55.56%
  • Ankaragücü Kazanır.

4 22.22%
  • Berabere Biter.

4 22.22%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 108 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Ankaragücü [16. Hafta]

Evet Carlos veda etti..Yolu açık olsun..İyi bir şekilde uğurlanması lazım Carlos'un..

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Roberto Carlos Veda etti..
    bu cok iyi oldu. simdiye kadar yaptigi katkilardan dolayi tesekkür etmek gerekir. bence roberto carlos'un gidisi bir yabanci transfer geliyor demektir.

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    bu cok iyi oldu. simdiye kadar yaptigi katkilardan dolayi tesekkür etmek gerekir. bence roberto carlos'un gidisi bir yabanci transfer geliyor demektir.
    O da inşallah forvete olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet eşide gitmiş Brezilya ya zaten. Güle güle Efsane R3.. Belki Fenerbahçe de çok efsane bir futbolcu değildi ama Dünya futbolunun en iyi oyuncularından biriydi. 50-55 Yıl sonra Spor Ansiklopedilerinde R.Carlos anlatılırken tıpkı bizim şimdi Di Stefano gibi oyuncuları okuyup merak ettiğimiz gibi bazı gençlerde Roberto Carlos'u kitaplardan okuyup merak edecekler. Brezilya ve Real Madrid'in efsane sol beki.. Oynadığı takımlardada Fenerbahçe, İnter vs geçecektir.. Teşekkürler.. Hem Carlos'a Hem Aziz başkanımıza. Belki Fenerbahçe nin imajına kattığı değer kadar futboluna katmadı ama onun ismi kulübümüz kadrosunda olduya o bile yeter bana

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Özer'i çok beğendim, takım savunmasında yaşanan aksaklıklar sebebiyle çok pozisyon verdik, Cristian yerinde müdahalelerle rakibin tehlikeli ataklarını kesti, Güiza takıma 3 puanı kazandıran isim oldu, maç 2-2 olduğunda oyuncular umursamaz davranmayıp kazanmak için çabaladılar. Bunlar beni memnun eden gelişmelerdi.

Carlos'un veda edeceği belliydi, sahada bazen yaşının verdiği sıkıntılar nedeniyle zor anlar yaşasa da, takıma çok şeyler verdiği kesin, özellikle ŞL'de çeyrek finale kaldığımız sene, takıma kazandırdı özgüven. Güzel bir şekilde uğurlamamız gerekiyor, yolun açık olsun Carlos...
    Last edited by Sekopej : 13.Aralık.2009 at 00:00 Reason: Polemikle uğraşamam:)))
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Roberto Carlos kesin olarak gidiyor .. Büyük bir isim geldi geçti Ama özellikle bu sezon hiç yararı olmadı Umarım iyi transferler yaparız...

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    O da inşallah forvete olur..
    forvete yabanci transfer yapilcagini sanmiyorum. mehmet batdal'i alicaz gibi gözüküyor forvete. Ntvsporun ve Drenthe'nin lafina güvenecek olursak van der vaart'mis

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    forvete yabanci transfer yapilcagini sanmiyorum. mehmet batdal'i alicaz gibi gözüküyor forvete. Ntvsporun ve Drenthe'nin lafina güvenecek olursak van der vaart'mis
    Van Der Vaart olayı herkesi heyecanlandırdı.Klüpte yalanlamadı ama bakalım hayırlısı..

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe Carlos'un gitmesini en iyi şekilde değerşlendirip en azıondan ofansif yönü güçlü bir adam alması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Santos'u beke çekip Kaliteli ve devamlılığı olan bi Sol Açık alınabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ankaragücü'nün tartisilan pozisyonunda top cizgiyi bile gecmemis yani tartismaya bile gerek yok net olarak gol degil. Gol olmasi icin topun tamamaminin cizgiden gecmesi gerekiyor benim bildigim.. Gecen sene Deivid'in sutunde top 3 metre gecmisti cizgiyi verilmedi o pozisyonda hickimsenin giki cikmadi gecen hafta Aziz Yildirim mactan sonra cikip saga sola tehditler savurdu diye burda Fenerbahce'lileri provake etmeyin..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Artık transferde Hem Yaşı uygun hemde ismi olan adamlar almalıyız. Van Der Vaart bu tanıya uyan birisi. Umarım 4 milyon euro aşağısına alabiliriz. Malum 36lık adama o kadar vermek yerine Van Der Vaart'a 3.8- 3.7 vermeye razıyım..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Carlosun gitmesi iyi oldu. Bence Alex'in yerinde oynuyacak Genç birisi yada Özeri orada oynuyacak diye düşünürsek bi tane Sol açıl alsak iyi olur Capel Vargas bunLar oLabiLir paraya kırıp yada 27-28 yaşlarında kendini kanıtlamış biride olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Antalyaspor - Galatasaray maçının bir kopyasını izledim diyebilirim. Bu kadar anlamsız bir oyun ortaya konursa bu kadar gol olması normaldir. Yine şans faktörü yine oyuncu kalitesinin ortaya çıktığı bir maç oldu. Dünkü Antalyaspor-Galatasaray maçı gibi. Bazen bu iki takımın göbeği bir kesildi diye düşünüyorum.

Hakemlere gelirsek geçmişte olduğu gibi yine formsuzlar. İki takımında 2. golünden önce faul vardı ve hakem vermedi. Top Vassell'e geldi ve gol oldu. Diğerinde Özer taşıdı ve gol oldu. Yine o ani pozisyonda bile tv başından anlayabildiğimiz son saniye pozisyonunu 2 hakem çözemedi. Gol olduğunu görmemek imkansız. Sonuç olarak Fenerbahçe günü kurtardı bir nefes aldı.

R. Carlos'a gelince takımdan ayrılması ayrı bir konu Fenerbahçe benim için bitmiştir tarzı bir yorum ayrı konu. Topunu oynadın düzgün ayrılabilirsin.

Son olarak Maraton programında son saniye pozisyonunun tartışması komediydi. Gelen tuvalalet kağıtları, borular, Özer konumuna geçen Erman Toroğlu... Pozisyonun bir ileri bir geri oynatılmasını canlandırması.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Erman Toroğlu zaten 1 numara

Birde Carlos bakalım muhabire gerçekten öyle mi dedi yoksa çarpıttılar mı? Eğer direk tv ye açıklamadıysaki ben muhabirler konuştu diye okudum, bana göre muhabirin basın yayın organlarının birazcık çarpıtmasıdır, çünkü Varlos gibi birinin böyle bir üslubu olabileceğini pek sanmıyorum .. (Direk tvye mi konuşmuş yoksa muhabirle röpörtajmı yapmış bilmiyorum)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana göre Alex ile Özer bu ligi yıkarlar. Özer Alex'ten daha hızlı. O nedenle Alex daha ileride durmalı. Özer ise geriden tekniğini ve hızını kullarak topu ileri taşımalı. Alex daha ileride olursa daha iyi iş yapar. Geriden ileriyede özer taşıyıcı rolünü üstlenebilir. Alex'e yaptığı Asistte Sanki İspanya'dan bir gol izlemiş gibi oldum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Özer'in son vuruşları iyi değil yada bugün çok şansızdı. Alex ise savunmaya çarpan toplar olmasa en az 2 golü daha vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Özer'in asist yaptığı golde genelde öyle pasları Alex'in atmasına alışık olduğumuzdan, pası alanın Alex olması şaşırttı bizleri. Özer'de hala biraz bencillik var ama zamanla bunu da düzeltecektir. Bu haliyle bile o formayı hakeden oyuncuların başında geliyor, Santos üzerinde yaptığı ısrarı Özer üzerinde yapsın, Türk futbolu bir yıldız daha kazanabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ankaragücü'nün net golü verilmemiş... yazık olmus...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Fenerbahçe nin yediği 2.golde de Bilica ya faul var.Bi hakem nasıl bu düdüğü çalamaz?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Fenerbahçe nin yediği 2.golde de Bilica ya faul var.Bi hakem nasıl bu düdüğü çalamaz?
    Tebrikler fenerbahçe..3. golde nasıl fenerli oyuncunun yaptığı harekete çalmıyosa o yüzden çalmıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

hangi hareket gol vuruşu mu kast ediyorsun yoksa?

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Umarım FB bu kadar savunma hatalarından ders alır ve aynılarını tekrarlamaz.Son haftalar da FB defansı resmen ÇÖKTÜ!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu hatalar artik cok oldu butun takimlari etkiliyor. Su gol cizgisine bisey konulsun artik

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Metin Akan'ın topuk pasına bayıldım.2. golde Bilica'ya kesinlikle faul var.Metin Akan topa değilde Bilica'ya bakarak yükseliyor.Bilica'nın pozisyonunu bozuyor.Özer'in Alex'e verdiği pas müthişti.Çok zevkli bir maç izledim.Ankaragücü'nün golü verilmedi.Tebrikler fenerbahçe.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://www.facebook.com/home.php?#/v...2607347&ref=nf

Topa geçmedi diyenler burda çok net geçtiği gözüküyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hakemin bunu görmemesi oldukça doğal bence. Saniyede gelişen bir olay .

Sonuçta Fenerbahçe hakederek kazandı ,

Tebrikler Fenerbhçe

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Hakemin bunu görmemesi oldukça doğal bence. Saniyede gelişen bir olay .

Sonuçta Fenerbahçe hakederek kazandı ,

Tebrikler Fenerbhçe
    Bencede Hakederek kazandı galibiyetine haksız demek için koymadım

Bu yan hakemlere ne olduysa bu sene, şampiyonluğa oynayan bir takımın attığı net gol verilmezken, bir başkasının yediği net golü es geçiyorlar. gözlerinin önündeki kornerleri, ofsaytları görmüyorlar. Maçı kimin hakettiği hiç önemli değil, ne zamandan beri futbolda 3 puanı hakedene veriyorlar ki? Şu maç geçen hafta oynansa kimse ağzını açıp bir şey demezdi, Aziz Yıldırımın tehditlerinden hemen sonra oynanınca bırakalım da konuşulsun biraz.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri