12 saat kaldı buluşmaya![]()
12 saat kaldı buluşmaya![]()
Heyecanlandın mı?![]()
So what?
Saike
Aygün listen to me, no panic, no stress, be careful also, be relax.
FM oyna Aygun zaman gecer.![]()
Bir de derin derin nefes alacaksın Aygün.![]()
So what?
Saike
Somestır tatilden bi daha buluşma yapın %80 İstanbuldayım![]()
Aygünü yine telefonla arayıp korkutucam
''Alo''
''Efendim Abi''
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
beyler sağlık sorunlarım nedeni ile ben gelemiyorum. kusura bakmayın. ama aygün'ü gönderiyorum![]()
Acayip yağmur var
Süper çözüm abi tebrik ediyorum
Evet Çağrı abi o sıralarda rüyalar aleminde FM oynuyodum
Öyle bi şey demedim ben
Satışfekşın yaptın son dakikada.O yetmedi mesaj attın uyandırdın bi daha uyuyamadım senin yüzündenGeçmiş olsun Sekocanım (:
Gelecekmisin Aygün?
Şemsiyesi olan getirsin bu arada.Bizim evde yok maalesef.Fazla ıslanmayalım sonra.![]()
So what?
Saike
Bugün mü buluşma? Ben de gelebilirdim aslında ya tüh.![]()
Beyler ben gelemiyorum.. Yağmur feci yağıyor burda.. burdan beşiktaşa 3 saate fln anca gelirim.. İett'nin 2 seferi iptal olmuş.. gelecek otobüs bile yok:S Kusura bakmayın.. Bir dahaki sefere artık.. Hepinize ii eğlenceler... Aklım orda ama napalım..
Teker teker fire vermeye başladık.Ben çıkıyorum şimdi.İnşallah güzel ve eğlenceli bir buluşma olur.
![]()
So what?
Saike
Valla şemsiyem yok yağmur yağıyor ama geleceğim.Bu arada Serkan seninle bir şeyler konuşacaktık, madem gelmiyorsun, döndüğümde evraklar masamda hazır olsun ya da mesaj kutumda diyebiliriz. Ben anlamam!
![]()
Arkadaşlar çok feci soğuk var burdan oraya gelmeye çalışırken donabilirimKusruma bakmayın
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Oğuz sabah 11'de neden beni arıyorsun olumAz daha uykum kaçıyordu telefonun sesine..
Fotoğraf çekmeyi unutmayın![]()
(/s)
Az önce 3G olmadan bizimkilere bağlandım.Adamlar Dorock'ın önünde beni bekliyorlar.Bu arada Aygün'e PES'te çakmışlar.Geçmiş olsun diyorum.Öyle bilgisayara karşı oynamaya benzemez turksportallılarla oynamak..
![]()
Ben PES'te çaktım herkeseŞemsi abiyi ilk yarı 4'ledim sonra eve geldim
Çağrı abiyi yendim,yenildim (: Emrah abi yenilmem diyodu 4-1 yendim ilk maç sonra 4-2 yendi 1-0 yendi son maçta bıraktım 10-0 yendi
Ben bırakmasam atamazdı
6 fireli bir buluşma oldu 8 kişiydik ben erken geldim evdekilerin çağırmasıyla anca vardım eve 2 saatlik yol sonrasında
He bu arada Batu abi niye dememiş Emrah abiden 7 tane yediğini
![]()
Resim isterük...![]()
8 kişiyken hiç çekmedik.6 kişi kaldıktan sonra çektiler mi bilmiyorum![]()
Herkese merhaba. Gelen herkese teşekkürler. Resim çektirmedik.
Oğuz ile 5 maç yaptık. 4 galibiyet 1 beraberlik elde ettim. Oğuz iyi dağıldı. =)) Ardından Amerikan Güreşinde bir dövmüşüm, ekran kan oldu. Oğuz benden iyi çekti bugün. Bu arada ondan sonra dürümcüye gittik. Çok fazla yedik. Mide fesatı geçiriyorum.![]()
Oğuz ile Çağrı tophane olarak devam etti. Ben vizelerimi düşünerek eve geldim.
Geçen buluşma en yüksek katılımlı organizasyonlardan birisiyken bunda fazla katılım olmadı.Yinede güzel geçti doğrusu.Ps3'tede organize olamayınca turnuva yapamadık.Cengiz abiyle 3 fifa 1 pes maçı yaptım.Fifa'da 2 galibiyet 1 mağlubiyetim vardı.Pes'te ki tek maçımızda kazanan ben oldum.Sonra Aygün ile Pes oynadım ilk yarı bittiğinde 4-0 idi.Ama bunun sebebini maçtan sonra Emrah abinin nasıl Aygün'e kaybettiğini sorduğum zaman öğrendim.O kolun sprint tuşu takılı kalınca işlemiyormuş.Bu arada Emrah abi Fifa'da 7-2 çaktı.
Sonrada yemek yemek için taksim'e gittik.Yemeğimizi yedik,makaramızı yaptık.Sonrada dağıldık.Bu kadar.Fotoğraf çekilmedik birde nedense.En son ben dedim çekilelim diye ama kimse oralıklı olmadı.Eren ile Aygün'ün erken ayrılmayacağını bilseydik önceden çekilebilirdik aslında..
So what?
Saike