Master_Ozzy bilmiyorum 3-4 başlıkta "hoş" yorumlarım var denk gelip okudunmu. SI forumlarınada giriyosun, hiç umut filan bağlama patch gelse de senin bu hata dvm edicek.

CM 02-03 den beri oynuyorum bu oyunu - ki o zamanlar en fazla 3 lig açabiliyodum pentium ile 35-40 dakka beklediğimi bilirim oyun işlemesi için- gel gelelim bu sene Crash Dump olayı çıktı, makine uçuyo, tüm ligler açık, taktik butonuna basınca -ne zaman olucagı belli olmuyo- direk crash dump. Şu son cıkan patch sadece 3-4 hatayı duzeltmek için ki o da si forumlarındaki 14 15 sayfa yazının hatrına, kemik attılar önümüze bi nevi. sonuç; sıfır !!.

Oyunu oynuyorum, hata almıyomuyum tabiki alıyorum. taktiğe girmeden evvel save game sonra bas taktiğe.maç içinde sakatlık kırmızı kart olmadıgı sürece anlık taktiksel değişklikleri kullanıyorum komutla. ama dediğim gibi hata ne zaman çıkıcak belli değil. hesapta 1.8gb kullanım sınırına geldimi otomatik oyun crash dumpa kitliyo kendini.

SI de byron diye yetkili var elebaşı o zaten. adamın önerisi; ne kadar az lig açarsanız o kadar iyi, ek olarak edıtorden çok değişiiklik yapılmıycak, herhangi bi data guncellemsi -o da tam olark emin değil bundan-, facepack skin filan yüklenmeyecek, en bombası" oyunu sık sık kaydetin" kaydedinki allahın malları oyun hata çıkarınca bozulmasın, çıkın girin kaldığınız yerden. 15 sayfa yazı yazmayın diye yorumluyorum bu öneriyi. Dosya ister dosya gönderirsin -crash dumpfile,save game file- cvp vermez, sorarsın forumdan çatalı gözüken muslukçular gibi" ha yapıyorum abi, laptop önümde şu an" bide bide bizden 1 lig açıp denememizi önerıyolar o şekilde hani 1 ligle hata alınıyomu, alıyosak bildiricez almıyosak bildirmiycez.Oyunda adı geçen tüm Tester ların adını yazıp "bunlar ne iş yapıyod SI de?" diye döşendim bi yazı foruma. tabiki tık yok.

uzun oldu kusura bakmayın. ama bunların, özellikle bu sene, herhangi bi çözümü yok. bulabiliyosanız kendinizce bi çözüm bulun patche matche umut bağlamayın. Tekrar söyluyorum önumuzdekı sene kesınlıkle orjınal almıycam. torrentlerin çapağını yiyim.