Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 305 / 422 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405 ... SonSon
9,121 ile 9,150 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne Puyol'muş arkadaş yaa. Gol olacak 3 tane pozisyonu kesti kale önünde. Pellegrini sınıfta kaldı bu maçta. Cristiano Ronaldo'yu niye oyundan aldı anlamadım. Tamam yorgundu falan ama Higuain pek birşey yapmadı maçta onu almasını bekledim ben. Veyada Raul hamlesini yaptığında sahada Ronaldo - Kaka'nın aynı anda olmasını.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Fabiano: "Alex Ferguson hayranıyım"

Sevilla'nın yıldız golcüsü, Sir Alex Ferguson'a olan hayranlığını dile getirdi...

Son aylarda sürekli İspanya'dan ayrılacağı konuşulan ve birçok takımı peşinden koşturan Sevilla'nın gözde golcüsü Luis Fabiano, Sir Alex Ferguson'a hayran olduğunu ifade etti.

FourFourTwo dergisine konuşan Brezilyalı yıldız, "Manchester United'ın futbol stili çok hoşuma gidiyor. Sir Alex Ferguson hayranıyım. Yıllardır bu takımın başında ve sayısız başarıya imza attı. O, büyük bir isim" ifadelerini kullandı.

Fabiano ile Manchester City, Chelsea ve Manchester United gibi ekiplerin ilgilendiği iddia ediliyordu.

goal.com

Del Piero_10 Misafir

Default Guti ve Gago Real'de kalıyor

Real Mardid orta saha oyuncuları şimdilik takımda kalıyor.

Alcorcon, karşılaşmasının ardından Pellegrini'nin gözünden düşen ve ocak ayında Inter ile sözleşme imzalaması beklenen Guti'nin takımda kalacağı oyuncunun menajeri tarafından iddia edildi.

Diğer yandan Xabi Alonso'nun gelişi ve Lassana Diarra'nın üst düzey formu sonrasında kendisine kadroda yer bulamayan Arjantinli orta saha oyuncusu Fernando Gago'nun da İspanyol takımından ayrılacağı söyleniyor.

Bir çok İtalyan takımı ve Boca Juniors'un istediği Arjantinli futbolcu, Dünya Kupası kadrosunda yer bulabilmek için daha fazla forma bulabileceği bir takıma gitmek istiyor.

İki oyuncunun da menajeri olan Zoran Vekic, Calciomercato.it'e taptığı açıklamada ilk olarak Guti ile ilgili çıkan haberleri yalanladı.

Vekic, "Guti'nin Inter ile şu anki ilişkisi arkadaşları olan Eto'o ve Sneijder ile olan konuşmaları" derken, Gago'nun da takımda kalacağını ifade etti.

Gago için yine de açık bir kapı bırakan oyuncunun menajeri, Gago'nun durumunun ocak ayında masaya yatıralacağını vurguladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

onu taktir etmeyenden şüphe duyarım zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

hepimis hayranız...rahat ol

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bu konunu altında Beşiktaş -diyarbakırspor maç konusu vardı , benim gözler şaşırdı ve "Fabiano " Beşiktaş'ın hayranıyım" diye okudum Hayal kırıklıgı yaşadım .

Sheriff Misafir

Ben çok dedim bu Valdes Barça'yı yakar diye

Del Piero_10 Misafir

Default Keirrison, Barça'ya geri dönüyor

Benfica'da kiralık olarak oynayan Keirrison, forma şansı bulamadığı için sözleşmesini iptal ederek tekrar Barcelona'ya dönmenin yollarını arıyor.

Palmeiras'tan 14 milyon avroya transfer edilen Keirrison, tecrübe kazanması amacıyla kiralandığı Benfica'da fazla forma şansı bulamadığı için Barcelona'ya geri dönmeye hazırlanıyor.

Javier Saviola ve Oscar Cardozo'nun forvet hattındaki muhteşem uyumundan dolayı Estadio da Luz'da yedek kalan genç oyuncu, resmi maçlarda henüz gol kaydedemedi.

Barcelona, Avrupa futboluna alışması için kiraladığı Benfica'da fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı oyuncuya yeni kulüp arayışlarına girdi.

Portekiz gazetesi Record'da yayınlanan bir habere göre; Keirrison'nun menajeri Marco Malaquias, Benfica yöneticileri ile görüşmek için Portekiz'e uçtu. 21 yaşındaki oyuncunun, Brezilya ekibi Vasco da Gama'ya kiranlanması gündemde.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

RonaLdo nun varisi oLarak gösteriLiyor. BakaLım bu bekLentiLeri karşıLayabiLecek mi ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Del Piero_10 Misafir

Default Yaya Toure, Premier Lig'e sıcak bakmıyor

Barcelona'nın orta saha oyuncusu, takımından ayrılacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Barcelonalı Yaya Toure, Premier Lig'e transfer olacağı haberlerini yalanladı.

Kardeşi Kolo Toure'nin takımı Manchester City ile adı anılan Fildişi Sahilli oyuncu, Barcelona'dan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını açıkladı.

Chelsea'nin de kendisiyle ilgilendiği yönünde haberler çıkan 26 yaşındaki oyuncu, The Sun'a yaptığı açıklamada, "Barcelona'da çok mutluyum ve dünyada daha büyük bir kulüp olduğunu düşünmüyorum. Benim tek düşüncem takımımın kazanmaya devam etmesi" diyerek iddiaları yalanladı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barcelona neden Toure'yi göndermeye çalışıyor ki ? İyisini mi bulacaklar Busquets'in performansı ortada ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Busquets rezil bir performans sergiliyor gerçektende hiç beğenmiyorum şahsen.

Fabregas'ı alacağız diyorlarsa göndersinler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Oynayıp Avrupa futboluna alışsın diye Saviola ve Cardozo gibi forvetleri olan Benfica'ya yollamışlar adamı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

demiroren gor de kirala su adami 2. yari icin, ama bu vizyon nerde senin yonetiminde.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Busquets rezil bir performans sergiliyor gerçektende hiç beğenmiyorum şahsen.

Fabregas'ı alacağız diyorlarsa göndersinler.
    o sistemde fabregasin yaya tourenin yerinde oynamasi yanlis olur. fabregas ancak xavinin yerine alternatif olarak alinabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

2 forvetimiz var birisi sakat, diğeri nonda Haldun Aga duy sesimizi kirala şu adamı

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Luffy View Post
    RonaLdo nun varisi oLarak gösteriLiyor. BakaLım bu bekLentiLeri karşıLayabiLecek mi ?
    FM2009 un muhteşem yeteneği! ama bildiğim kadarıyla Ronaldo değil Romario'nun varisi olarak gösteriliyordu.Belki de ben yanlış hatırlıyorum.Asıl olay,Palmeiras'ta oynarkern maçlarını Spormax'ten takip ediyordum.Bence Ronaldo'yla kıyaslanamaz.Onun kadar hızlı değil.Ayrıca son vuruşlarda ki becerisi kıyalanamayacak kadar kötüydü.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sirmahony View Post
    FM2009 un muhteşem yeteneği! ama bildiğim kadarıyla Ronaldo değil Romario'nun varisi olarak gösteriliyordu.Belki de ben yanlış hatırlıyorum.Asıl olay,Palmeiras'ta oynarkern maçlarını Spormax'ten takip ediyordum.Bence Ronaldo'yla kıyaslanamaz.Onun kadar hızlı değil.Ayrıca son vuruşlarda ki becerisi kıyalanamayacak kadar kötüydü.

Benim izLediğim maçLarda ben oLdukça hızLı gördüm kendisini. Son vuruş konusunda o kadar becerikLi sayıLmaz ama Romario gibi Dünyanın en iyi son vuruş ustası iLe de kıyasLanması zor gibi. StiL oLarak RonaLdo yu anımsatıyor ve bir kaç yerde de RonaLdo nun varisi oLarak gösteriLdiğini okumuştum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

fm 2009 da bile , could be next ronaldo yaziyordu profilinde

Default Pepe Sezonu Kapattı!..

Real Madrid'in Portekizli defans oyuncusu Pepe'nin sağ dizindeki sakatlıktan dolayı sezonu kapattığı öğrenildi.

La Liga'da dün oynanan ve Real Madrid'in deplasmanda Valencia'yı 3-2 yenmesiyle sonuçlanan maçta sakatlanan Pepe'nin, bugün doktor kontrolünden geçirildiği, sağ dizindeki çapraz bağlarında kopuk tespit edildiği ve menisküs sorunu da olduğu belirtilen Pepe'nin, ameliyat edileceği ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Pepe, büyük olasılıkla 2010 Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takımı formasını da giyemeyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu adamda son zamanlarda acayip şansız yahu. Geçmiş olsun..
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Default Mehmet Aurelio golle döndü

Real Betisli Mehmet Aurelio, uzun süreli bir sakatlık döneminden sonra ilk onbirde sahaya çıktığı ilk maçta, Gimnastic filelerini havalandırmayı başardı.

Sağ dizinden geçirdiği ameliyat sebebiyle 7 aydır sahalardan uzak olan Mehmet Aurelio, bugün oynanan Gimnastic maçında, bu sezon ilk kez sahaya ilk onbirde çıktı.

Real Betis'in Gimnastic'i sahasında 3-0 yenerek çıkışını sürdürdüğü karşılaşmada, Aurelio, 36. dakikada Nacho'dan aldığı pasta topu ağlara göndererek takımının ilk golünü kaydetti. Bu, Brezilya asıllı oyuncunun bu sezon attığı ilk gol oldu.

Milli futbolcu, 58. dakikada yerini Caffa'ya bıraktı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İsterse gol kralı olsun Bu saatten sonra ondan bir şey çıkmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kendini bitirdi buda.. Fenerbahçe gibi bir kulüpten ayrılmanın cezasını 2. ligde oynayarak ödüyor.

Nesil
    2006

Default Puyol: "Biz tarihi geçen sene yazdık"

Dünya Kulüpler Şampiyonası için Abu Dabi'de bulunan Barcelona'nın Kaptanı Carles Puyol, takımın tarih yazdığını söyledi.

Barcelona Kaptanı Carles Puyol, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda ne olursa olsun, Katalan ekibinin geçen sezon üç kupa kazanarak, bu sezon da koleksiyona iki kupa daha ekleyerek zaten tarih yazdığını belirtti.

Basın mensuplarına konuşan tecrübeli oyuncu, "Bu takım zaten tarih yazdı. Ancak şu anda buradayız ve daha fazlasını istiyoruz" dedi.

Barcelona'dan Abu Dabi'ye uçarken İstanbul'da zorunlu bir mola veren takımın biraz yorgun olduğunu belirten kaptan, "Zaten sezon içinde çok fazla maç oynuyoruz. Yorgunluk alışık olmadığımız bir şey değil" diye konuştu.

Basın toplantısında konuşan Dmytro Chygrynskiy de Barcelona'yla ilk şampiyonluğunu yaşamak istediğini söylerken, "Barcelona tarihinin en iyi kadrosuna sahibiz. Kazanmak, uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kupayı da kazanacaklar Şüphe yok...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tarih yazmak için fazla birşeye ihtiyaçları yok aslında. Başlı başına tarih takım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Alejandro Dominguez Valencia'da

İspanya La Liga ekibi Valencia, Avrupa'nın dev kulüplerinin büyük paralarla kadrosuna katmak için uğraştığı Arjantin'li yıldız Alejandro Dominguez'in transferini, resmi internet sayfasından duyurdu.

Rubin Kazan'dan transfer edilen 28 yaşındaki futbolcu, 2009 Rusya Premier Lig'de 23 maçta kaydettiği 16 golle üstün bir performans sergilemiş ve takımının üst üste 2. lig şampiyonluğunu elde etmesinde önemli rol üstlenmişti.

Valencia kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Arjantin'li forvet oyuncusuyla 3.5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Ay başında Rusya Futbol Federasyonu tarafından yılın en iyi futbolcusu seçilen Alejandro Dominguez ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Çok daha büyük rakamlı teklifleri geri çevirerek Valencia'ya geldim çünkü benim için sportif hedefler daha önemli ve Valencia gibi büyük bir kulüpte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Takımın kalitesine baktığınızda doğru yolda olduğunu görüyorsunuz.

Tüm bunların ötesinde, burada yeniden Milli takıma dönme şansım olduğunu ve Dünya Kupası'na gidebileceğimi düşünüyorum. Zaten buraya gelmemdeki en büyük sebeplerden biri de buydu. Valencia'da olduğum için çok mutluyum ve bir an evvel takıma girip iyi şeyler yapmak için sabırsızlanıyorum."

2004'te River Plate'ten Rubin Kazan'a transfer olan Arjantin'li yıldız, 2007 yılında ise ülkede o zamanki rekor ücret olan 7 Milyon Euro karşılığında Zenit St. Petersburg renklerine bağlanmıştı. Zenit teknik direktörü Dick Advocaat ile yıldızı bir türlü barışmayan forvet oyuncusu, 2009 Mart'ta yeniden Rubin Kazan'a geri dönmüştü.

Mackolik.com
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

sakary Ali Misafir

Acaba ne kadar paraya gittiki ? Rubin'de iyi para kazanmıştır ama bence 28 yaşında olduğu için Valencia'yaya fazla katkı yapamaz gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Acaba ne kadar paraya gittiki ? Rubin'de iyi para kazanmıştır ama bence 28 yaşında olduğu için Valencia'yaya fazla katkı yapamaz gibime geliyor.
    Şamp. liginde göstediği performansla her ligde oynayabileceğini kanıtladı bence. Benim de bazı şüphelerim vardı ama gerçekten son derece kaliteli bir oyuncu. Dikine çok iyi gidiyor. Hızlı, teknik, driblingli, önemli bir isim bence. Keşke bizim ligimizde de böyle oyuncuları görebilsek. Makukula' nın at koşturduğu bir ligimiz var. Valencia bu transferden sonra Villa' yı satabilir gibime geliyor. Zira 2 isim de birbirine benzer tipteler. Her ne kadar Domingez forvet arkası gibi gözükse de. Villa' yı satıp borçları kapatabilirler.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri