Sayfa 180 / 896 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
5,371 ile 5,400 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ben yönetimi eleştirenlerdenim ayrıca 4te 4 yaptık ama emre olmadıgı zaman futbolu beğenmiyorum yada gökhan olmadıgı zaman sağ kulvar tamamen aksıyo.ayrıca yönetimden istediğim sadece verilen sözlerin tutulması önceden verdiği sözlerin bazılarını tutmayan yönetim bu sene amacımız sadece lig diyerek çok büyük ayıp ediyodur.Bu takımın buralara gelmesinde yönetimin ne kadar payı varsa bizimde onlara verdiğimiz desteklerle bir o kadar payımız vardır.Biz her sene yeni forma alıyosak kombine sayısı 30bin civarı oluyosa yönetim de hakkını verebilmeli.Allah razı olsun gecmiste büyük transferler yaptılar ama su an yanlıs politikalar izliyolar transferde bu benim görüsümdür belki almamız gereken oyuncuları alıyoruz ama cok ödüyoruz bu yanlıstır.2010a kadar bir avrupa kupası sözü vermemiş miydi aziz baskan ben bu yıl sadece o avrupa kupasını bekliyorum 3 yıl üst üste şampiyonluk sözüne eski sözlerini tuttuktan sonra bakarız
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ben yönetimi eleştirenlerdenim ayrıca 4te 4 yaptık ama emre olmadıgı zaman futbolu beğenmiyorum yada gökhan olmadıgı zaman sağ kulvar tamamen aksıyo.ayrıca yönetimden istediğim sadece verilen sözlerin tutulması önceden verdiği sözlerin bazılarını tutmayan yönetim bu sene amacımız sadece lig diyerek çok büyük ayıp ediyodur.Bu takımın buralara gelmesinde yönetimin ne kadar payı varsa bizimde onlara verdiğimiz desteklerle bir o kadar payımız vardır.Biz her sene yeni forma alıyosak kombine sayısı 30bin civarı oluyosa yönetim de hakkını verebilmeli.Allah razı olsun gecmiste büyük transferler yaptılar ama su an yanlıs politikalar izliyolar transferde bu benim görüsümdür belki almamız gereken oyuncuları alıyoruz ama cok ödüyoruz bu yanlıstır.2010a kadar bir avrupa kupası sözü vermemiş miydi aziz baskan ben bu yıl sadece o avrupa kupasını bekliyorum 3 yıl üst üste şampiyonluk sözüne eski sözlerini tuttuktan sonra bakarız
    Transferleri beğenmiyor olabilirsin ama kendi tuttuğun takımın taraftarını takımın kötü olduğuna ikna etmeye çalışmak bana pek mantıklı gelmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

F.Bahçe bu sene transfer dönemini starsız geçirdi bravo

Şimdi diyeceksiniz, Santos,Topuz falan ama Santos çok fazla isim yapmış birisi değildi tabii ki bizler biliyorduk ne olduğunu ama halkın gözünde bakmak lazım. Topuz'da geldiğinden beri doğru düzgün oynayamadı bile. Galiba Beşiktaş taraftarının ahı tuttu ona

Güzel bir sezon olsun ve artık bu konular da kapansın
    Last edited by LaigLeNoiR : 02.Eylül.2009 at 23:59 Reason: Edit büdüt : G.Saray-F.Bahçe :D

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    G.Saray bu sene transfer dönemini starsız geçirdi bravo
    Bu ne demek Murat abi anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Karışıklık olmuş pardon

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Coşkun ban yediğim süreçtede burdaki konuLarı misafir oLarak takip ettim abi sen hiçbir transferi beğenmiyorsun veya bana öyLe geLiyor.Bir ara yahu dedim maiL faLan atsam mı acaba Takımda bu zamana kadar çok yıLdız gördük AneLka,Ortega,Kezman vs vs bunLarın hangisinden faydaLanabiLdik hiçbirinden.Yıldız transferi bize yaramıyor.Artık kendi yıLdızımızı yaratmamız Lazım ki bunuda Daum bence iyi yapacak gibi görünüyor.Bence GaLatasaray iLe birLikte en iyi takımı kurduk geçen senenin üstüne.Çünkü takımdan gitmesini istediğimiz oyuncuLarı yoLLadık yerLerinede iyi transferLer yaptık.Bu transferLere Kazım , Güiza , Emre ' de dahiL bence
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Herşeyden önce Daum ile birlikte tekrardan agresif bir futbol oynamaya başladık.Takımda şu anda çok güzel bir hava var.Geçen yıl ilk 11'de düzenli forma giyen oyuncular bu yıl kulübede şans bekliyorlar.Artı olarak formunu yakalayan oyuncular oldu Kazım gibi Güiza gibi.Karamsarlığa gerek yok,iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.

Tabiki iyi dönemde de takımın eleştirisini yapacağız ama haksızlık etmemek lazım.Bugün Türkiye'ye gelmez denilen birçok oyuncuyu getiren Fenerbahçe Spor Kulübü'dür.Bu yıl da Türkiye Liglerinde oynayan en kaliteli yerli oyuncular alındı.Brezilya'dan 2 transfer yapıldı.Andre Santos transferinin ne kadar isabetli olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz.Fakat Cristian için aynı şeyleri söylemeyebilirim umarım beni yanıltır bu futbolcu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Benim fikrimde Aziz Başkanın Santos gibi bir transferi gördükten sonra dünya yıldızı adı altında Carlos gibi bir veteran transferini bundan sonra yapmayacağıdır.

Eğerki gerçek anlamda dünya yıldızı diyorsak 27-28-29 en geç 30 yaşında almalıyız.

Artı Anelkalar, Ortegalar ve daha diğerleri dediğimiz gibi yararsız oldu. Dünya yıldızı erken yaşta gelmez gelirsede para için veya da daha iyi sıçrama yapabilmek için gelir oda anelka gibi olur. Bence Santos gibi oyuncular daha yararlı olur. Çünkü adam daha yeni başlamış gibi futbola, herşeyi kademe kademe yaşıyor. Avrupa ya ilk defa gelmiş, UEFA da gol atmanın sevinci ayrı türkiye de gol atmanın sevinci ayrı uefanın sitesine çıkmanın sevinci ayrı. Bunları yaşamak bir futbolcunun hayalidir. nasılki her oyuncu NBA sahnesini düşlerse her futbolcuda avrupa da ve avrupanın 7-8 büyük liginde oynamak isterler.Şimdi bizim alabileceğimiz dünya yıldızları bunları yaşamış olacaklar. Bir yıldız yapmak var birde sönmüş yıldızı almak var. Carlos Realde yıldız oldu Tıpkı Santos gibi Avrupaya adım attı daha sonra reale geldi ve tek tek çıktı. Tabi Santos bir örnek. Kısacası bu tip transferleri istiyorum. Olursada dünyaca ünlü yaşı çok geçmemiş ve oynayabilecek düzeyde 1 oyuncu alınabilir fakat veteran topluluğu şekline dönüşmemeli..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Dünya kupası, avrupa şampiyonası gibi organizasyonların olmaması nedeniyle sezon başında transfer yapmak daha kolaydı. Önümüzdeki sene dünya kupası olacağından dolayı oyuncuların fiyatları artacaktır. Günümüze dönersek; devre arasında oyuncu transferi zordur; kadroya katmak istediğiniz oyuncunun takımı belirlediği hedeflere yakın devam ediyor olabilir, oyuncu avrupa organizasyonlarında forma giymiş olabilir, devre arasında takım değiştirmek istemeyebilir vs.

Carlos'un kontenjan boşluğuna illa ki bir yabancı alınacaktır ve muhtemelen de öncelik forvet transferine verilecek. Andre Santos'la ciddi bir şekilde konuşulmalı. Eğer 2. devre de böyle devam edecekse hem bir sol bek hem de bir forvet alınmalıdır. Hatta duruma göre bir de sol açığa ihtiyacımız olabilir. Deivid gönderilebilirse çok güzel olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Bir konuya yorum yapmıştım ama konu kilitlenmiş.Aynı yorumu buraya da yazayım.

Klose ve Toni ikilisinden birinin geleceğine dair duyum aldım.Ne kadar doğru bilemeyeceğim.
    Last edited by Rsa : 15.Aralık.2009 at 18:42

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mehmet Batdal Fener'de!

Bucaspor'la her konuda anlaşmaya varıldı. 1.95'lik golcü Mehmet Batdal devre arasında Fenerbahçe'ye geliyor

Mehmet Batdal Fener'de!
    Mehmet Batdal Fenerbahçe'de
    Sezonun ilk yarısında en çok santrfor bölgesinde sıkıntı çeken Fenerbahçe, Bank Asya 1. Lig takımlarından Bucaspor'da forma giyen 1.95 boyundaki golcü Mehmet Batdal'ın transferini bitirdi. 23 yaşındaki futbolcunun devre arasında takıma katılacağı belirtildi. Transferin ne kadara mal olduğu konusunda bir açıklama yapılmazken, Şekip Mosturoğlu'nun görüşmelerde başrolü oynadığı öğrenildi. Mosturoğlu'nun, Bucaspor'da yöneticilik yapan bir avukatla temasa geçerek her konuda anlaşmaya vardığı ifade edildi.

Deniz Derinsu-Sabah

Gelirse fayda sağlayabilecek bir isim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten Fenerbahçe'ye gelecekti sezon başında, acele etmeyelim diye anlaşılmadı, devre arasına bırakılmıştı. Kesinlikle faydalı olabilecek bir oyuncu, tabi yabancı bir forvet de alınırsa ne kadar şans bulur bilemem...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Güiza-Semih yanına gelecek bir yabancı forvet. Zaten tek forvet oynuyoruz, Semih'in bile çok zor forma bulabileceği bir kadroda Batdal'ın forma şansı çok az.

Nesil
    2006

Çift forvet oynamadığımız sürece Mehmet Baddal'ın bize bir yararı dokunmaz. Çünkü ağır bir futbolcu. Ama boyunun avantajını iyi kullanır ve PVH gibi birisi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Gelirse Furkan'a yardımcı olabilir.Tercihim hızlı,güçlü bir forvet olursa daha çok yardımcı olur

Sheriff Misafir

Zigic'e tercih ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Furkan İle bunu yanyana oynatmak var aslında

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Daum gibi gençleri ve rotasyonu sevmeyen adamla ne yapacak çok merak ediyorum. Hayırlısı olsun yinede.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Carlos artık Corinthians'ta

Fenerbahçe Yönetimi ile yaptığı görüşmeden sonra takımdan ayrılacağı kesinlik kazanan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, Corinthians ile anlaşmaya vardı.Brezilya Serie A takımlarından Corinthians'ın resmi internet sitesi aracılığıyla duyurulan haberde, Roberto Carlos'un 4 Ocak 2010 tarihinden itibren Corinthians forması giyeceği açıklandı.

Kulübün resmi internet sitesinde Ronaldo ile birlikte Brezilya Milli Takımı'ndaki bir fotoğrafına yer verilen Roberto Carlos'un 6 numaralı formayı giyeceği ifade edildi.

Roberto Carlos'un kariyerinden bilgilerin de yer aldığı haberde Brezilyalı futbolcunun görkemli bir törenle 4 Ocak'ta taraftar ve basın mensuplarına tanıtılacağı belirtildi.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Hayırlı olsun Carlos için..

Default Mehmet Batdal, 3 Büyükten Birine Gidecek!

Bank Asya 1. Lig'de yer alan Bucaspor'un Ümit Milli futbolcusu Mehmet Batdal'ın transferi için Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un girişimlerinin olduğu bildirildi.

Bucaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Bektur, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan bazı kişilerin bu futbolcunun transferine ilişkin olarak kendilerini aradığını kaydederek ''Bu üç kulüpten biri ile el sıkışacağız gibi gözüküyor''dedi.

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

...

Roberto Carlos'tan boşalacak yabancı kontenjanını nasıl dolduracağı sorusuna Daum, ''Yeni bir oyuncu olacak mutlaka'' diye yanıt verdi. Daum, Brezilyalı futbolcunun kendisiyle konuşup, belki de son olacak maçı için bir şans isteyip istemediği sorusunu da ''Hayır, benimle görüşmedi'' şeklinde yanıtladı.
    ...

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben, C.Daum'un yerinde olsam R.Carlos gidince Dos Santos'u sol bekte kullanıp sol açığa ya da forvete transfer isterdim.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben, C.Daum'un yerinde olsam R.Carlos gidince Dos Santos'u sol bekte kullanıp sol açığa ya da forvete transfer isterdim.
    muhtemelen öyle olacak, forvette ciddi açık var daum da bunun farkında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süpriz bir şekilde, Deivid ve Güiza'da takımdan ayrılabilir.

Ben Forvet'e bir takviye olacağını zannetmiyorum açıkcası, olsa bile bu yabancı değil Mehmet Batdal olur. Eğer Güiza ayrılırsa takviye yapılır.

Santos için sol açıkta ısrar edecek gibi geliyor bana. Sol bek'e Brezilya'dan bir oyuncu alırız gibime geliyor yine.

Keşke Özer'i sol açık için düşünse, Sağ açık ve Forvet'e takviye yapılsa.

Quote Originally Posted by SerKaN View Post

Ben Forvet'e bir takviye olacağını zannetmiyorum açıkcası, olsa bile bu yabancı değil Mehmet Batdal olur. Eğer Güiza ayrılırsa takviye yapılır.

Santos için sol açıkta ısrar edecek gibi geliyor bana. Sol bek'e Brezilya'dan bir oyuncu alırız gibime geliyor yine.

açıkçası benim de içimde deivid gidecekmiş gibi bir his var. olympiakos'a gidebilir. eğer deivid de giderse o zaman yabancı forvet alınır. ama şuan yerli daha mantıklı...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    açıkçası benim de içimde deivid gidecekmiş gibi bir his var. olympiakos'a gidebilir. eğer deivid de giderse o zaman yabancı forvet alınır. ama şuan yerli daha mantıklı...
    Yerli olarak kimi getirecekler ? 2. ligden Mehmet Batdal mi kurtaracak bu takimi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by SerKaN View Post

Serkan Bence Özeri soL açık Topuz sağ açık santos bek Forvet ve Defans takviyesi yapılsın Bilica gönderilsin bence yerine iyi bir stoper alabiliriz yada Godin'i alabiliriz Villareal'den sözlesmesi bitecek

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Serkan Bence Özeri soL açık Topuz sağ açık santos bek Forvet ve Defans takviyesi yapılsın Bilica gönderilsin bence yerine iyi bir stoper alabiliriz yada Godin'i alabiliriz Villareal'den sözlesmesi bitecek
    bekir kendini gösteremedi, yedek defanslara güvenim pek yok, bilica ceza aldığından beri defans toparlanamadı...

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Yerli olarak kimi getirecekler ? 2. ligden Mehmet Batdal mi kurtaracak bu takimi ?
    takım topu iyi taşıyor ileri ve benim fikrimi soracak olursan gönlümden sercan geçiyor... zaten tek forvet oynuyoruz iki yabancı hakkımız oraya kullanmak mantıksız. kaldı ki güiza'dan daha iyi bir adam alınmasını istediğimize göre güiza hiç yedek kalmaya dayanacak bir tip değil... sabretmesini bilen ve hırslı bir genç alınabilir. anlaşılan daum furkan da o ışığı görememiş, yoksa antrenmanda mehmet topuzu forvet oynatacağına en azından onu çağırırdı...

Mesaj Yetkileri