ben yönetimi eleştirenlerdenim ayrıca 4te 4 yaptık ama emre olmadıgı zaman futbolu beğenmiyorum yada gökhan olmadıgı zaman sağ kulvar tamamen aksıyo.ayrıca yönetimden istediğim sadece verilen sözlerin tutulması önceden verdiği sözlerin bazılarını tutmayan yönetim bu sene amacımız sadece lig diyerek çok büyük ayıp ediyodur.Bu takımın buralara gelmesinde yönetimin ne kadar payı varsa bizimde onlara verdiğimiz desteklerle bir o kadar payımız vardır.Biz her sene yeni forma alıyosak kombine sayısı 30bin civarı oluyosa yönetim de hakkını verebilmeli.Allah razı olsun gecmiste büyük transferler yaptılar ama su an yanlıs politikalar izliyolar transferde bu benim görüsümdür belki almamız gereken oyuncuları alıyoruz ama cok ödüyoruz bu yanlıstır.2010a kadar bir avrupa kupası sözü vermemiş miydi aziz baskan ben bu yıl sadece o avrupa kupasını bekliyorum 3 yıl üst üste şampiyonluk sözüne eski sözlerini tuttuktan sonra bakarız
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly