İlk kez İnönü'de maç seyretme fırsatı buldum.Ondada kaybettik. Sağlık olsun..

Maçın ilk yarısında açıkcası futbol adına çok güzel anlar yoktu özellikle bizim adımıza.Bunda zeminin çok ağır olmasının katkısı vardı.İlk yarıda daha etkili olan taraf Bursaspor'du.İleride kaptırdığımız topları hızlı oyuncularıyla iyi değerlendirip pozisyonlar buldular.Bunlardan bir tanesinide gole çevirmeyi başardılar.

2.yarıda zemin biraz daha iyiydi.Bununla orantılı Beşiktaş'ta daha iyiydi.Geride olmanın vermiş olduğu baskıyla bastıran taraf biz olduk.5 dakikada 2 gol bulduk ve öne geçtik.Açıkcası böyle bir şeyi beklemiyordum.Nobre'nin nihayet suskunluğunu bozması iyi oldu.Umarım morali düzelir ve katkı sağlamaya devam eder.Öne geçtikten sonra skoru artırmak için bastırdık ama 3.golü bulamadık.70'den sonra Bursa bastırmaya başladı.Bu arada Ferrari'nin sakatlanması kötü oldu.Zaten savunma dün akşamki maçta dökülüyordu,üstüne birde Ferrari çıkınca 4 dakikada çok basit 2 gol yedik elimize gelen şansı geri ittik.2 haftadır Öne geçiyoruz ama bunu koruyamıyoruz.Neyse sağlık olsun.İnşallah sezon sonunda bu kayıpları aramayız ve umarım devre arasında toparlanıp geçen sezonki gibi sonradan gelip tekrar şampiyon oluruz.Eğer toparlanabilirsek bunu yapabiliriz bence.

Konuda hakeme çok fazla eleştiriler gelmiş.Valla maç atmosferinin heyecanıyla pek takip edemedim bahsedilen pozisyonları.Zaten yeni açıkta yani kale arkasında seyrettim maçı.Görüş mesafesi baya uzaktı yani tartışmalı pozisyonlarda.Tezahurat yaparken felan çok iyi takip edemiyorsun felan.Bu arada hava çok soğuktu.Üstüne birde yağmur olunca açıkcası tribünlerin boş olması garipsenmemeli.Maçta ellerimi ve ayaklarımı hissetmiyordum bir ara.O kadar kötüydü hava şartları.Hava şartları tribünleri ve maçı etkiledi diyebiliriz yani.Çok yorucu olmasına rağmen,son dakikalarda kaybetmemize rağmen yinede değdi valla.

Son olarak galibiyetinden ötürü Bursaspor'u tebrik ediyorum..