Bu Ozan'ı sezon başı West Ham maçında izlemiştim 2-3 güzel orta kesmişti sonra 2. yarıda oyuna girmesine rağmen maçta kavga çıkınca oyundan almışlardı. O zamandan bu yana Ozan İpek hala daha hırsını devam ettiriyo. Kendisine zararda verebilirdi yaptığıyla ama devre arasında almıştır herhalde uyarıyı Zapo'nun golunda nasıl top atıp geçmedir öyle ya hayran kaldım valla. TFF 2.Lig'den gelen oyuncudaki hırs - teknik şaşırttı beni. Ramazan'ada biraz şans verse Ertuğrul hoca oda fena adam değil.
Hakeme karşı oynadı aslında Bursaspor. Zapo'nun hareketine penaltı çalması. Tello'nun serbest vuruşunda düdük Ekrem topa vurduktan sonra çalınıyoSercan desen ayrı alemlerde. Transfer aklını karıştırıyo bu çocuğun. İlk yarıda kaçırdığı var bitane. Tello arkasından geliyodu direk attı kendini. 2. yarıda bütün herkesin belini kırdı geçti taca vurdu resmen. Fenerbahçe'yle oynanan maçta yapmıştı aynısını yine ayağından açmıştı topu.
Maçın adamı ne Zapo nede Ozan İpek. Maçın adamı Ertuğrul Sağlam. Ömer'i yedek bekletmesi. Sonra onu oyuna forvet olarak alması takdir edilecek davranış. Ergic'e müthiş indirdi kaptan Ergic'te ikramı geri çevirmedi. Zapo'nun golune diyecek birşey yok zaten. Müthiş galibiyet oldu Bursa için helal olsun. Keşke biraz cesaret gösterip taraftarıda alabilselerdi

Sercan desen ayrı alemlerde. Transfer aklını karıştırıyo bu çocuğun. İlk yarıda kaçırdığı var bitane. Tello arkasından geliyodu direk attı kendini. 2. yarıda bütün herkesin belini kırdı geçti taca vurdu resmen. Fenerbahçe'yle oynanan maçta yapmıştı aynısını yine ayağından açmıştı topu.