Atl. Madrid her ne kadar şu anda formsuz olsa da maçlara daha 2 aya yakın bir zaman var sanırım... O zamana kadar toparlanacaktır... Kadro yapısı birbirine benzeyen iki takım eşleşmişiz... Onların da bizim de hücum hattı savunmasından daha sağlam... Yani bol gollü maçlar izleriz
Ama tam olarak turu geçeriz ya da geçemeyiz diyemiyorum...
Fenerbahçeli arkadaşlar alınmasın ama eğer şu ana kadarki maçlardaki gibi mücadeleden uzak bir oyun sergilerse Lille Fenerbahçe'yi rahat eler... Çünkü Fenerbahçe'de şu anda çok büyük bir tehlike var...Arka arkaya kaybedilen puanlar hem yönetimi, hem de oyuncuları her anlamla çok yıpratmış durumda ve ligdeki son maç hariç iyi oyunu bir kenara bırakın mücadele olarak da çok kötü bir FB var şu anda... Ama tabi 2 ay sonraya kadar takviyeleri yapıp psikolojik anlamda da güçlenirse FB kadro olarak Lille ile başa çıkabilir... Lille'nin kadrosunda saydığınız adamlar bir Agüero, bir Simao, bir Forlan değil ancak yine de dikkat edilmesi gereken isimler...
Hayırlısı bakalım ama dediğim gibi 2 takımın da2 ay sonraki form ve kadro kalitesi iyi durumda olması lazım bu rakipleri elemek için... İki rakip de öyle sallana sallana sahaya çıkacak ekipler değil...
Sonraki tura geçerse Fenerbahçe'nin şansının olmadığını düşünüyorum....

Atl. Madrid her ne kadar şu anda formsuz olsa da maçlara daha 2 aya yakın bir zaman var sanırım... O zamana kadar toparlanacaktır... Kadro yapısı birbirine benzeyen iki takım eşleşmişiz... Onların da bizim de hücum hattı savunmasından daha sağlam... Yani bol gollü maçlar izleriz
Ama tam olarak turu geçeriz ya da geçemeyiz diyemiyorum...