Liverpool ligde şansı kalmadığından ve ŞL'den elendikleri için Avrupa Ligi'ni mutlaka kazanmaları gerekiyor. Zaten kuralar çekilmeden de benim favorim Liverpool'du. Elemek büyük ihtimalle çok zor olacak ama o maçları düşünmek bile şimdiden heyecanlandırıyor beni.

Lille son haftalarda çıkışta olan bir takım ama bu formunu bu şekilde sürdereceklerini sanmıyorum, sürdürseler zaten Fransa şampiyonluğuna ulaşırlar. Yine de gelmemesini istediğim bir ekipti.

Atletico Madrid eğer bu formunu sürdürürse 2 ay sonda kümede kalma mücadelesine başlamış olur. Bu sezon kimsenin beklemediği kadar kötü gidiyorlar, ligde toparlanır gibi oldular, mutlaka devre arası takviyeler yapacaklardır çünkü bu hali kimseyi memnun etmiyor. Eğer bu dönemde olsaydı maçlar Galatasaray rahat geçerdi derdim ama devre arası araya girecek, Madrid ne olursa olsun belli kalitesi olan bir takım, eğer ligde durumlarını düzeltirlerse, Liverpool'da olduğu gibi camiayı mutlu etmek adına Avrupa Ligi'ne asılabilirler. Galatasaray bu turu geçerse, gelebilecek diğer 2 takımı da zorlanmadan geçer.