Selcuk oyle bı pas hatası yaptıkı öldüm gülmekten.
Trabzonspor Kazanır.
Fenerbahçe Kazanır.
Berabere Biter.
Selcuk oyle bı pas hatası yaptıkı öldüm gülmekten.
Güiza gol attı![]()
Böyle gol mü yenir ya adamalr ilk geldinde attı ya
Ne asistti beAlex'in sanirim kariyerindeki ilk kafa topuyla asisti
![]()
Bide solla vurmus Guiza
Trabzonspor risk aLmaya başLadı bi gol daha buLmamız Lazım.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Hadi lan Güüü bi gol daha at.. O kadar kaçırdın bir kere işe yara..
Dediğim gibi Güüü bu maçta açılacak.. 1 gol daha atarsa gol kralı bile olabilir![]()
Güiza Emre çıktı Semih Deniz oyuna girdi.
Bu arada 75 dakika itibariyle trabzonun 10 şutundan kaleyi bulan şutu yok Fenerbahçenin ise 5 topundan 4 ü kaleyi bulmuş.
Trabzonspor defansı neredeyse orta yuvarlakta. Maç Fenerbahçe yarı alanına sıkışmaya başladı, Fenerbahçe rakip yarı alandaki büyük boşluklardan yararlanabilir.
Kontra atakla her an golde atabiliriz, her an golde yiyebiliriz..
80'Fenerbahçe'de Vederson oyunda. Özer kenarda.
81'Trabzonspor son oyuncu değişikliğini yaptı. Gabric yerini Barış Memiş'e bıraktı.
Fenerbahçe'nin hücum ettiği tarafta yer alan yan hakeme gözlük lazımİlk yarıda Trabzonun gol şansını ofsayt diye kesti...şimdi de Semih'in kabak gibi elle aldığı pozisyonu görmedi... Az daha atacaktı Alex
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu arada cidden Umut + Gökhan < Nonda yawwwBunlar forvetse başka şey demiyorum yani
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hakemleri bu adil maç yönetiminden dolayı tebrik ediyorum.
Takımızıdaki forvetlere acil şifalar diliyorum.
İnşallah bir santrafor alırlarda ikinci yarı bi rahat nefes alırız.
Bi takım hava toplarında bu kadar mı kötü olur.
Trabzonspor'u 1-0 yenerek zirvenin yeni sahibi olduk.. Teşekkürler Güüü kazanmasını bildik. Geçmiş olsun Trabzonlu arkadaşlar..
İlk yarıyı lider bitirerek çok büyük avantaj yakaladık.Tebrikler Fenerbahçe'm..
ilk devrede trabzonun yarısahasındaki hakem maç iğrenç yönetti tebrik ediyorum.semih'in elle aldığı pozisyonu görüyor vermiyor.yazık.tebrikler fenerbahçe.
Tebrikler Fenerbahçe.
Trabzon'a Nobre'yle Nihat'ı yollayalım o zaman Gökhan'la Umut'a taparlar.![]()
Maç hızlı başlamıştı, hakem ofsayt diye kesmeseydi ve o pozisyon gol olsaydı (gerçi ortada Umut vardı, gol olmama ihtimali daha yüksek) maç daha da zevkli geçebilirdi.
Daum ayağında top tutan, pas yapabilen bir 11 seçmiş, Güiza bildiğimiz Güiza ama yine de pozisyonlara girebiliyor, Semih olduğunda pozisyon da bulamıyoruz.
Tek gol, kötü giden dönemin artık sonu, çok iyi oyun olmasa da iyi mücadele, 2 kulvarda da alınan liderlik, araya iyi girdik, tebrikler Fenerbahçe.
"YÜCE ATATÜRK"
Beklenenin aksine maçı bir süre rahatça izleyen biz olduk.Guiza'nın gol atması güzel oldu.Bazı şeyler tahmin edilirken takımın Fenerbahçe olduğunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor.
Trabzonspor haketti demek yanlış olur.Ortada bir maçtı biz bulduklarımızı değerlendiremedik Fenerbahçe bir tanesini gole çevirdi ve kazandılar.Tebrikler..
Yönetim umarım devre arası bir forvet alır.Gökhan'ın ruhsuzluguna(anca gol atınca hırs yapıp korner direğine vurur.) alıştık.Umut'un pozisyonları harcamasınada alıştık.Bari ortahasa oyuncularına bi hava topu indirin bi pas verin pozisyon yaratın hiçbirini yapamıyorlar.Ceyhun'u forvete koysak sadece açılan ortalarla 6-7 golü olurdu sezon başından beri..
sana yazının sonunda cevap yazayım
öncelikle şunu söylemeliyim, Fenerbahçeli oyuncular eğer bu zihniyetle devam ederlerse 2. devrenin yarısına gelmeden 5. sıraya falan gerilerler...Çünkü oyuncular resmen büyük takımlarla oynarken motive olmalarına rağmen diğer anadolu ekiplerine karşı bu mücadeleyi veremiyorlar... Eğer bu zihniyet değişmezse 2. yarıda ben haklı çıkarım![]()
Bugünkü maça gelince Trabzon aşırı derecede çok pas hatası yaptı. ofsayt diye kesilen pozisyon gol olsaydı maç ya 1-1 biterdi ya da 1-2 FB alırdı çünkü inanın Trabzon'un forvetleri belki de ligdeki en beceriksiz adamlar yawwO Umut falan ne biçim kafa vuruyor anlamadım
Bazı şeyleri tahmin ederken takımın FB olduğunu göz önünde bulundurun demişinBen oyumu Trabzona verdim çünkü rakibi Fenerbahçe'ydi... Son 3-4 deplasmanda Fenerbahçe'nin galip geldiğini hatırlamıyorum
Rakip Bursa ya da Kayseri olsaydı "deplasmanda iyi mücadele ediyorlar, belki puan alırlar" derdim. Ama FB olunca "mücadele" kelimesi baya uzak kalıyor... Fenerbahçe'nin son 6-7 maçına bakarsanız kaç tanesinde "mücadele" var iyi analiz etmek lazım
Bugün iyi mücadele etti mi?Evet , etti.... bu yüzden de maçı kazandı... Peki 2. devre yine her maçta böyle mücadele eder mi? Bence ,hayır
Çünkü tekrar söylüyorum; Fenerbahçe'li oyuncular maç seçiyor ..... Üzgünüm ama gerçek bu, gelecek karanlık....
Emre geri geldi bu nedenle baya bi mücadele gücümüz yükselecek.. Emrenin olmaması nedeniylede çok puan kaybettik..
orasını bilemem ama 1 adamla takımın mücadelesi artıyor ya da yoklugunda düşüyorsa o zaman o takıma büyük takım demek de zor olur![]()
E ne yapalım bu kadar küçük olmamıza rağmen hala lideriz
Tabiki önemli oyuncuların olmayışı büyük takımlarıda etkileyebilir. Belki yabancı sınırı olmasa bu kadar etkilemez ama Bir Chelsea gibide kadro derinliği beklemeyelim. Selçuk Deniz vs. gibi yerine oynayanlarda anca bu kadar. Pres gücü Emre'nin çok farklı
Mücadele etmemiş halimizle hem ligde hem avrupada lideriz, ya mücadele edersek, bence siz ondan korkun, mücadele etmezsek yine bu şekilde tamamlarız sezon sonunda da lider.
"YÜCE ATATÜRK"
Maça Güiza'nın füzesiyle başladık. İlk yarı boyunca zaman zaman Trabzonspor topla daha çok oynamış gibi gözükse de ofsayt gerekçesiyle kesilen pozisyon hariç pozisyon vermedik. Buna karşın, Trabzonspor kalesinde önemli fırsatlardan yararlanamadık. İkinci yarıda Baroni ve Santos'un bir anlık uyumasıyla Trabzonspor en önemli fırsatını yakaladı ve Colman değerlendiremedi. Sanıyorum 55-75 civarı Trabzonspor'un birkaç pozisyonu daha oldu fakat böyle bir deplasmanda kesinlikle gereğinden fazla pozisyon bulup, az pozisyon vererek liderlik koltuğuna kurulduk.
Emre sadece 3 gündür takımla birlikte çalışıyordu ve enerjisi 55-65 dakika yetti. Çıkarılması doğruydu ama daha önce de söylediğim gibi Emre'nin yerine girecek oyuncu ne Deniz ne de Selçuk olmamalıdır; yeni bir yerli transfer gerekiyor o bölgeye. Genel olarak, X kişi maçın yıldızıdır diyemiyorum ama oyuncularımızın hepsi üstlerine düşeni yapmıştır, gerekli mücadele gösterilmiştir. İlk yarının sonunda msnde Mehmet'le konuşurken ikinci yarı Güiza atacak dedim ve okçu beni yanıltmadı. Teşekkürler Güiza.
İkinci yarıda sadece 4 kez İstanbul dışına çıkıyoruz. Bunlardan 2 tanesi zaten Ankara. Ankara da deplasman sayılmadığına göre; Sivasspor ve Manisaspor maçları kalıyor. Bunun haricinde Bursaspor, Kayserispor, Beşiktaş, Trabzonspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor gibi güçlü takımlarla Kadıköy'de oynayacağız. Bugün alınan galibiyetin çok büyük önemi var. Şampiyonluk yarışında büyük engelleri aştık. Güzel günler bizi bekliyor.
Hem liderlik hem galibiyet için tebrikler Fenerbahçe'm.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yaww siz de memnun değilsiniz takımın sahada mücadele etmemesinden... Ne diye savunuyorsunuz ?Yani zaten Süper ligde liderlik ya da şampiyonluk iyica laçkalaştı... Her hafta saysan en az 10-15 tane çok ciddi hakem hatası yapılan maçların sonuçlarıyla kim şampiyon olursa olsun hakkıyla oldu demeyeceğim ben... Galatasaray'lıyım ve eğer biz şampiyon olursak da bu durum böyle... Afedersiniz de bir yeri yanan bağırıp hakemleri baskıya alıyor... Zaten sırf bu yüzden artık maçlara gitmiyorum ve evde izliyorum netten... Avrupa liginde sağlamına oynayan bir takım gelirse , yani hem kadro hem de oyun olarak formda olan bir takım... İşte o zaman büyük takımmıyız , küçük takımmıyız belli olacak
Bu bizim kupa aldığımız senenin 2-3 sene sonrasında Avrupa'da oynanan futbolu özledim... Bir Barcelona vardı o da son zamanlarda düşüşte sanırım... Eskiden maçlarda hakemleri bu kadar çok konuşmazdık... Adam gözünün önünde 1,5 metre geriden çıkan adama ofsayt çalıyor ve net gol gidiyor sonra maçı 0-1 kaybediyor takım... Hade şimdi çıkıp bağırsaya Aziz başkan
Herkes takmış at gözlüğüyle bakıyor lige... Mücadelesiz heryerde lidersek mücadeleyle nerelere gideriz demişin de Serkan, UEFA'da lider oldugumuz gruplara bak...GS'ye de bak...FB'ye de bak
Lider olmasalar utanırdım ben açıkcası... Ligde sen eğer 14 milyonluk Guiza ile , ya da işte öve öve bitiremediğiniz Alex ile... Andre Santos ile... Baroni ile... Türkiye'nin en iyileri diye alınan Özer ve Mehmet Topuz'la ... ya da say da say işte ,bitmez...Bunlarla yırtına yırtına lider oluyorsan; Bursa gibi, Kayseri gibi Anadolu ekipleri mütevazi kadrolarda dibindeyse , o zaman yapılacak en güzel şey sadece galibiyete sevinip susmaktır
Çıkıp da biz iyi takımız, iyi mücadele ediyoruz falan demeyin bence... Çünkü ben Gs için bu demiyorum... Sizin kaç puan gerinizdeyiz ? "1" !!! Yazıyla "Bir" !!!! Yani eğer sizin için ne yazdıysam , aynısını kendi takımım için de düşünüyorum
Üzgünüm ama TR liginde lider olduk diye iyi mücadele eden takım olmuyoruz
![]()