Maça Güiza'nın füzesiyle başladık. İlk yarı boyunca zaman zaman Trabzonspor topla daha çok oynamış gibi gözükse de ofsayt gerekçesiyle kesilen pozisyon hariç pozisyon vermedik. Buna karşın, Trabzonspor kalesinde önemli fırsatlardan yararlanamadık. İkinci yarıda Baroni ve Santos'un bir anlık uyumasıyla Trabzonspor en önemli fırsatını yakaladı ve Colman değerlendiremedi. Sanıyorum 55-75 civarı Trabzonspor'un birkaç pozisyonu daha oldu fakat böyle bir deplasmanda kesinlikle gereğinden fazla pozisyon bulup, az pozisyon vererek liderlik koltuğuna kurulduk.

Emre sadece 3 gündür takımla birlikte çalışıyordu ve enerjisi 55-65 dakika yetti. Çıkarılması doğruydu ama daha önce de söylediğim gibi Emre'nin yerine girecek oyuncu ne Deniz ne de Selçuk olmamalıdır; yeni bir yerli transfer gerekiyor o bölgeye. Genel olarak, X kişi maçın yıldızıdır diyemiyorum ama oyuncularımızın hepsi üstlerine düşeni yapmıştır, gerekli mücadele gösterilmiştir. İlk yarının sonunda msnde Mehmet'le konuşurken ikinci yarı Güiza atacak dedim ve okçu beni yanıltmadı. Teşekkürler Güiza.

İkinci yarıda sadece 4 kez İstanbul dışına çıkıyoruz. Bunlardan 2 tanesi zaten Ankara. Ankara da deplasman sayılmadığına göre; Sivasspor ve Manisaspor maçları kalıyor. Bunun haricinde Bursaspor, Kayserispor, Beşiktaş, Trabzonspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor gibi güçlü takımlarla Kadıköy'de oynayacağız. Bugün alınan galibiyetin çok büyük önemi var. Şampiyonluk yarışında büyük engelleri aştık. Güzel günler bizi bekliyor.

Hem liderlik hem galibiyet için tebrikler Fenerbahçe'm.