Yaww siz de memnun değilsiniz takımın sahada mücadele etmemesinden... Ne diye savunuyorsunuz ?Yani zaten Süper ligde liderlik ya da şampiyonluk iyica laçkalaştı... Her hafta saysan en az 10-15 tane çok ciddi hakem hatası yapılan maçların sonuçlarıyla kim şampiyon olursa olsun hakkıyla oldu demeyeceğim ben... Galatasaray'lıyım ve eğer biz şampiyon olursak da bu durum böyle... Afedersiniz de bir yeri yanan bağırıp hakemleri baskıya alıyor... Zaten sırf bu yüzden artık maçlara gitmiyorum ve evde izliyorum netten... Avrupa liginde sağlamına oynayan bir takım gelirse , yani hem kadro hem de oyun olarak formda olan bir takım... İşte o zaman büyük takımmıyız , küçük takımmıyız belli olacak
Bu bizim kupa aldığımız senenin 2-3 sene sonrasında Avrupa'da oynanan futbolu özledim... Bir Barcelona vardı o da son zamanlarda düşüşte sanırım... Eskiden maçlarda hakemleri bu kadar çok konuşmazdık... Adam gözünün önünde 1,5 metre geriden çıkan adama ofsayt çalıyor ve net gol gidiyor sonra maçı 0-1 kaybediyor takım... Hade şimdi çıkıp bağırsaya Aziz başkan
Herkes takmış at gözlüğüyle bakıyor lige... Mücadelesiz heryerde lidersek mücadeleyle nerelere gideriz demişin de Serkan, UEFA'da lider oldugumuz gruplara bak...GS'ye de bak...FB'ye de bak
Lider olmasalar utanırdım ben açıkcası... Ligde sen eğer 14 milyonluk Guiza ile , ya da işte öve öve bitiremediğiniz Alex ile... Andre Santos ile... Baroni ile... Türkiye'nin en iyileri diye alınan Özer ve Mehmet Topuz'la ... ya da say da say işte ,bitmez...Bunlarla yırtına yırtına lider oluyorsan; Bursa gibi, Kayseri gibi Anadolu ekipleri mütevazi kadrolarda dibindeyse , o zaman yapılacak en güzel şey sadece galibiyete sevinip susmaktır
Çıkıp da biz iyi takımız, iyi mücadele ediyoruz falan demeyin bence... Çünkü ben Gs için bu demiyorum... Sizin kaç puan gerinizdeyiz ? "1" !!! Yazıyla "Bir" !!!! Yani eğer sizin için ne yazdıysam , aynısını kendi takımım için de düşünüyorum
Üzgünüm ama TR liginde lider olduk diye iyi mücadele eden takım olmuyoruz
![]()

Yani zaten Süper ligde liderlik ya da şampiyonluk iyica laçkalaştı... Her hafta saysan en az 10-15 tane çok ciddi hakem hatası yapılan maçların sonuçlarıyla kim şampiyon olursa olsun hakkıyla oldu demeyeceğim ben... Galatasaray'lıyım ve eğer biz şampiyon olursak da bu durum böyle... Afedersiniz de bir yeri yanan bağırıp hakemleri baskıya alıyor... Zaten sırf bu yüzden artık maçlara gitmiyorum ve evde izliyorum netten... Avrupa liginde sağlamına oynayan bir takım gelirse , yani hem kadro hem de oyun olarak formda olan bir takım... İşte o zaman büyük takımmıyız , küçük takımmıyız belli olacak