ben nerede yapacagimizi soyledim. hem sucuk da yeriz.![]()
ben nerede yapacagimizi soyledim. hem sucuk da yeriz.![]()
Sonuna kadar katılıyorum
Bu sefer isim veremediğim şişman yarasalarda gelsinler![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Hangi resimi çıkardın,neden çıkardın Oğuz abi anlayamadım.![]()
So what?
Saike
@Çağrı
O sırada bizimle konuşurken içeride maç izliyorum demişti, bana pek inandırıcı gelmiyor, bazı şüphelerim var.
Arkada ilginç sesler duymadım da değil hani,
@Şemsi
Ne resmi, hangi resim, ben bile bilmiyorum düşün yani![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Sen istediğin için kaldırıldı resim orasını anladım zaten Çağrı abi.Hatta senin mesajdan sonra baktım resimlere oradada bir şey anlamadım.Oğuz abi kaldırdıktan sonra hiç bir şey anlamadım.Neyse dediğin gibi msn den konuşmak en iyisi..
![]()
So what?
Saike
Buraya eklendiğinde fark edememiştim.Oğuz abi fotoğrafı göndermeden önce ne olduğunu söylemese belki fark etmem biraz daha uzun sürecekti.Sanırım sorun saatin geç olmasından kaynaklanıyor.Ama yinede profesyonelce yapıldığını inkar etmenin anlamı yok.
![]()
So what?
Saike
Ne sesi duydun Oğuz? Arkamdan sövün ama böyle yalanlarla milletin aklını karıştırmayın.![]()
Eğlenceli bir buluşma olmuş yine nekop'a bağlantı yapmışsınızMehmet abi çok değişmiş yalnız
![]()
Fotoğraf çekinmek için daha sağlam bir makine yok muydu?![]()
Oğuz kim yendi tavlada .) PES / Tavla farketmez .)
Hayır çok şanslısın bir şey demiyorum ama üstün oynayan kimdi anacım![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Fotoğrafların kalitesinden de yenmiyor. 3,2 mp kamera var çok kötü çekmiş. Ama dün akşam eve döndüğümde çamaşır makinesinden çıkmış gibiydim, zaten ayakkabımı çöpe attım o derece... Renk değiştirdi... Kurumuyorda. =)) Zaten bindiğimiz vapur tavandan su alıyordu. =))) Bir an batıyoruz dedim.Birde vapurda yaşadığımız bir muhabbet var Çağrı ben ve Mehmet'in Eren'in sms'ini gördükten sonra, ben krize girdim zaten.
![]()
Bak yahu bunlar hiç anlatılmıyor ama![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Güzel buluşma olmuş Fenerliler sevinirken deli etmiştir tabi
Bu arada Eren abi sakallar gitmiş![]()
Oturup saydımda, 2008 Aralık'dan beri, tam bir yıl içinde 5 defa buluşma yaşandı. Turksportal bu aralar baya aktif, daha fazla süprizimiz olacaktır, Oğuz bu arada o bizim düşüncemizi, Mart - Nisan gibi yapıp gündüz vaktine çekelim... Aklımda iyi bir fikir var.
Tamam gündüz olsun iyi olur bencede
Benimde aklımda neler var neler,
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
pazartesi gunu haber vermeyi unutmayin bana canlarim.
Tamam Çağrıcım, konuşuruz pazartesi günü, zaten olmadı senle okulda da görüşelim.
Aynı olay bende de var... Finaller başlıyor...![]()