1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Youla: "Çalımbay sahtekârın teki"

Del Piero_10 Misafir

Default Youla: "Çalımbay sahtekârın teki"

Eskişehirspor'da kadro dışı kalan Gineli forvet, teknik direktör Rıza Çalımbay'la ilgili zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Eskişehirspor'da kadro dışı bırakıldıktan sonra apar topar Fransa'ya giden Souleymane Youla, teknik direktör Rıza Çalımbay ile ilgili sert açıklamalar yaptı.

Konuyla ilgili olarak Hürriyet'e açıklamalarda bulunan Youla, "Bir daha Rıza Çalımbay ile asla çalışmam. Kendisi tam bir sahtekâr. Bana başka konuşuyor, yönetime başka konuşuyor. Beşiktaş ile oynadığımız maçtan önce bana 'Defol git' diyor, daha sonra Antalyaspor maçında bana ihtiyacı olduğunu söylüyor. Hiçbir şey anlamadım" ifadelerini kullandı.

Çalımbay'ın, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'ın da arkasından konuştuğu dile getiren Youla, "Bana 'Onlar yönetici falan değil, hepsi yalancı. Sen onlara değil, sadece bana inan' diye konuşuyor. Ama sıkıştığı zaman beni yolda bırakmasını biliyor" diyerek iddialarını sürdürdü.

Türkiye'den teklif aldığını sözlerine ekleyen Gineli oyuncu, "Rıza Çalımbay o kulüpte olduğu sürece, Eskişehirspor'a dönmem mümkün değil. Türkiye'den büyük bir takımdan teklif aldım, onu değerlendireceğim. Şu an için bu takımı açıklayamam. Önümüzdeki günlerde zaten her şey netleşecektir" şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bugün bir kanalda Youla'yı Bursaspor alacak diye birşey duydum ama hangi programdı, kanaldı hatırlamıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Youla kaliteli futbolcu..Hangi takıma gitse faydalı olur..

Ertuğrul Hoca'nın transferdeki en önemli kriterlerinden biri karakter özelliği. Aman Youla falan bizden uzak olsun. Bize pivot santrafor lazım. Youla'nın 3 gömlek üstü zaten bizde var. . .

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Türkiye'den büyük bir takımdan teklif aldım, onu değerlendireceğim. Şu an için bu takımı açıklayamam. Önümüzdeki günlerde zaten her şey netleşecektir"

Amanın kesin Beşiktaş . 12 milyon euro + tabata + serdar özkan + bi 5 milyon euro daha + ernst .

böle bi bonservis bedeli öderiz kanımca.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sercan'ı Galatasaray, Youla'yı Bursaspor alsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O büyük kulüp biz değilizdir.Değilizdir,değilizdir.O kadar düşmez yönetim herhalde..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Bence trabzonspor,kayserispor olabilir . makukulanın yanında iyi oynayabilir youla yada gökhan ünalın gideceğini düşünürsek trabzonspor olabilir. Bu arada ne kadar terbiyesizbir adammış bunu gördüm.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    O büyük kulüp biz değilizdir.Değilizdir,değilizdir.O kadar düşmez yönetim herhalde..
    Beşiktaş Youla'yı alıp ne yapsın zaten daha önce alıp sattılar , korkmaya gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bursadır bence forvet ihtiyaçları vardı çünkü trabzon youlayı almaz isaaci geri cagırsınlar youlayı alacaklarına
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Diyarbakır maçından sonra ülkesine gitmek istemiş. Rıza hocada Antalyaya götürmek istemiş Youlayı. İzin vermeyince tartışmışlar falan. Rıza hoca eğer bunları söylediyse mahkemeye vericem eğer söylemediyse yazanları mahkemeye vericem demiş. Karıştırdı yine ortalığı Youla.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Rıza Çalımbay sabah Ntvspor'da Youla'nın bu sezon hiçbir alacağı yoktur, dolayısıyla serbest kalma gibi bir durumu yoktur dedi. Youla takım içinde çok fazla problem çıkarıyormuş fakat bu takıma olumsuz yansımasın diye bir bakıma Eskişehirspor alttan alıyormuş. Geçen sezon Youla'nın parası garanti değilmiş ve bu nedenden dolayı Youla her maçta oynamak istiyormuş. Bu sene ise parası garanti olduğundan kafasına göre takılıyormuş. Rıza Çalımbay, Youla'nın 450 bin € ile Eskişehirspor'da en fazla ücret alan oyuncu olduğunu da söyledi. Youla ise Çalımbay'ın söyledikleri için yalan dedi ve ben iki senedir garanti parayla oynuyorum, bu sene de alacaklarım var; o hocayla bir daha çalışmam ama Türkiye'de başka takımlarda oynayabilirim dedi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Aman aman allaha yakın bize uzak bu takım öyle her adamın gelebileceği bir takım olmamalı.

TuNdRaLoWeR Misafir

Eğer bir teklif aldığı söyleniyorsa %80 ihtimalle Fenerbahçe'dendir bence

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Hemşomun Böyle Biri Olmadığını Düşünüyorum Youlanın Açıklamalarını Kınıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Beşiktaş Youla'yı alıp ne yapsın zaten daha önce alıp sattılar , korkmaya gerek yok
    Yönetimin ne yapacağı hiç belli olmaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    Eğer bir teklif aldığı söyleniyorsa %80 ihtimalle Fenerbahçe'dendir bence
    Eren fener napsın youlayı ? Türkiyede youlayı alacak en son takım fb.

TuNdRaLoWeR Misafir

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Eren fener napsın youlayı ? Türkiyede youlayı alacak en son takım fb.
    Fenerbahçe'den başka hangi takım bu kadar yüksek bir parayı gözden çıkartabilir?

Beşiktaş'ın olma ihtimalini düşünmüyorum çünkü sonuçta bir kaç yıl öncesin de yolladığı futbolcuyu kat kat para katarak almayacak kadar akıl sahibi bir takım olduğunu düşünüyorum ki zaten Youla Gaziantepspor'da da oynamıyor

Galatasaray olabilir fakat.Bir forvet alacaklarını düşünüyorum.Baros yokken çok zorlanıyorlar, Nonda'da her zaman formda yada sağlam olamayabiliyor fakat Galatasaray'ın bildiğim kadarıyla borçları var onları kapamadan yüksek fiyatlı transfer yapmazlar.

Fenerbahçe'ye baktığımızda hiç bir olumsuz olay yok.Güiza aslında atmaya başladı ama belki yönetim onun yanına bir forvet düşünebilir.Ya da onu yollayabilirler işler karışık aslında.Gerçi Toni bir kez daha gündem de fakat yüksek fiyat cümlesini görünce aklıma ilk gelen takım Fenerbahçe oldu ne yalan söyliyeyim

Yok yahu o kadarda degil.Youla`yi almamiz soz konusu olamaz bence..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O kulüp Galatasaray olabilir ama Rijkaard disiplinsiz bir Youla'yı kabul eder mi bilmem Fener olacağını sanmıyorum Beşiktaş'ta olabilir bu yönetimin işi belli olmaz derim ben ya da Batuhan Youla takasına bile gidebilirler tabii ki Trabzon'u da unutmamak Lazım
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence umut ve gökhan nedeniyle trabzon ilgileniyordur Youla ile.. Fenerbahçe almaz Youla'yı..

Mesaj Yetkileri