1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: TK C Grubu 1.Maç | Giresunspor - Bursaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default TK C Grubu 1.Maç | Giresunspor - Bursaspor

23 Aralık çarşamba günü oynanacak karşılaşma Giresun Atatürk stadında oynanacak.

Maçı Zafer Demir yönetiyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

İki yeşil - beyazlı ekibin mücadelesi olacak. Bursaspor tam kadro ile geliyor. İzinli olan Ömer Erdoğan haricinde herkes kafilede bulunuyor.

Ertuğrul Sağlam ilk iki maçın çok önemli olduğunu belirtti.

Hakan Keleş, Volkan Bekiroğlu, Fatih Şen ve kiralık oyuncumuz Halil Zeybek eski takımına karşı mücadele edecekler.

Cuma günkü maçtan sonra inşallah bu maça motive olmada sorun yaşamayız.

TRT - 1 karşılaşmayı canlı olarak yayınlayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hakan Keleş antrenör galiba.

Özellikle bu maçta Halil'in oynamasını bekliyorum. Ertuğrul hocaya kendini göstermek isteyecektir.

Bursaspor tam kadro gelmiş, bizde de Fabiano ve Pedriel cezalarını tamamladılar. Bu maçta sahada olacaklar.

Bülent Bölükbaşı'nın ise cezalı olduğunu hatırlatayım.

Zevkli ve güzel bir maç olacak. Tam da LAB.'ımın olduğu an'a denk geliyor maç. Bir kulp bulup gitmeyi istiyorum maça.

Kardeş sayılacak iki takım ; Bursa'da oynanan Giresun - Adana Demir finalinde Bursa'lı kardeşlerimiz bize gereken ilgi alakayı göstermişlerdi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri