Sayfa 131 / 1204 İlkİlk ... 31811211291301311321331411812316311131 ... SonSon
3,901 ile 3,930 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Murat Mehmet Güven geçtiğimiz yıl haketmediği kadar forma şansı buldu. Yetenekleri oldukça kısıtlı bir oyuncu. Galatasaray'da zaten oynayamayacaktı. Yaser de geçtiğimiz yıl şansını kullanamadı.Ben bu yıl ümitliydim ancak hazırlık kampında öyle bir performans sergiledi ki kendi kredisini kendi tüketti. Yaser'in bundan öte gideceğini de düşünmüyorum.

Orkun iyi bir yedek kaleciydi, ancak Ufuk ondan da iyi bir yedek kaleci.Hatta belki önümüzdeki yılların 1 numarası. Yaşının henüz 22 olması da gelecek için umut veriyor.

+700.000 Euro para verildiği söyleniyor. İbrahim Kaş'ın 1 yıllık kira ücreti olduğu söylenen 900.000 küsürlük rakama (ne kadar doğru bilmiyorum) bakıldığında oldukça cüz'i bir miktar...

Selman abi bilmiyorum Yaser'i G.Saray'a gelmeden Kartalspor'da ne kadar takip ettin ama bu oyuncu gerçekten bir yıldızdı. Süper liginde yıldız adaylarındandı. Tek hatası direkt olarak bir büyük kulübe gitmek oldu. Onun daha çok pişmesi lazımdı ama G.Saray bu fırsatı ona vermeden bonservisiyle verdi.

Aynı dönemdeki partneri İskender ondan daha zayıf bir takıma gitti ve İBB'de iki senedir baya bir maçta oynadı ve gol de attı. Yaser ile İskender karşılaştırıldığında Kartalspor'da, Yaser'in 2 gömlek üstün olduğunu çok rahat görebiliyorduk ama dediğim gibi G.Saray ondan erken vazgeçti.

Bence Yaser'i kiralamalıydı G.Saray, artı ellerinde Özgürcan gibi de bir forvet var. Bu iki isimi her hangi bir Süper Lig takımında forvete koy en az 25 gol atarlar toplam. Tabi ben yönetimde değilim işlere karışamam ama Ufuk'a karşı 2 oyuncuyla birlikte verilip bir de üstüne 700 bin Euro vermek hiç ama hiç mantıklı gelmiyor bana.

Beşiktaş yönetimine de isteyen istediğini söyler Ben de katılıyorum size Tabata transferindeki cömertlik konusunda.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Mehmet Güven' in bu takıma verebilecek bir şeyi yoktu, kapasitesi oldukça düşük bir oyuncuydu ve pek bir gelişme de gösteremedi.

Yaser Yıldız 'ın ne olduğunu pek anlayamadık. Fizik olarak yetersizdi süper lig için bile. Bunun dışında birkaç maçta istekli görüntüsü ile dikkat çekti. Kafamda soru işareti olarak beliren de bir tek Yasar var, acaba diyorum. Ama herkese şans veren Rijkaard ona vermiyorsa gerçekten inanmadığı içindir diye düşünüyorum.

Orkun' un ise kaleye geçtiğinde güven verme konusunda bağırdığında gür çıkan sesi kadar başarılı olamadığı açıktı. Belki daha fazla şans bulabilse farklı olurdu fakat Galatasaray gibi klüplerde oynadığınızda kimse size sabır göstermek istemiyor, neyiniz varsa verebilmelisiniz ilk yakaladığınız fırsatta. Orkun ve Aykut yedek olmayı fazla kabullendiler gibi geliyor uzaktan baktığınızda. Orkun' a yapılan en büyük haksızlık -ve Aykut' a- geçen sezon Sanctis' in bir ara rezalet hatalar yaptığı dönemde dahi doğru düzgün şans verilmemesiydi ki bunun da sorumlusu Skibbe' dir diye düşünüyorum. Lincoln olayları vs. takım takımlıktan çıkmıştı, birazcık disiplini ve demokrasiyi çimenlerde mumla arıyorduk.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Caner Erkin transferinden çok memnun kaldım.
    Bir taraftar olarak Ufuk' tan daha çok sevindim diyebilirim. Hakan Balta' nın sezon içinde formsuz olduğu haftalar olabiliyor. Arkasında onu gerçekten zorlayacak ve geçebilecek kapasitede birinin olması çok faydalı. Ayrıca çok genç bir oyuncu, izlediğim birkaç maçında çok beğendiğim bir stili vardı. Buradan yola çıkarsak kendisini bir miktar daha geliştirdiğinde ilerisi için milli takımda da bol bol ilk 11' de başlamaması için bir sebep yok. Balta ile hem Galatasaray' da hem milli takımda sıkı bir mücadeleye girmeleri hem kendileri hem Galatasaray hem de milli takım için faydalı olur.
    Last edited by feanorringeril : 03.Eylül.2009 at 04:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

en iyi transferleri büyükler arasında en az para harcayarak yaptıkkkk.bu da harika bişiii

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

@Laiglenoir
    Tabi ben yönetimde değilim işlere karışamam ama Ufuk'a karşı 2 oyuncuyla birlikte verilip bir de üstüne 700 bin Euro vermek hiç ama hiç mantıklı gelmiyor bana.

Ufuk'a karşılık --->>Orkun Usak+M.Güven+ Yaser Yıldız verildi.Bir para ödemesi yapılmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Orkun Mehmet Güven ve Yaserin en azindan maaşlarından kurtulduk bir iş yaptıkları yoktu ..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bursaspor İglesias ve yeni bir adamı denemeye aldı i muhtemelen Sercan'ı alacagız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Banada öyle geliyor. Yöneticileride açıkladı sanırım. Bizde Volkan Şen ve Sercan ı satacağız diye.. Zaten yeni bir oyuncuda denemeye alındı.. sercan iyi iş yapacaktır büyük takımlarda... Milli takımdada daha rahat oynar kendini dahada geliştirirse..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Kim sallıyor yahu bunu. 2 gün önce Ertugrul Sağlam bu konuda çok güzel şeyler söyledi. Keşke dinleseydiniz. Ben satılmıyacagına inanıyorum
    Bi sitede okumuştum.. Demek ki yalanmış..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Defansa ve Forvete takviye yapacakları kesinleşti sanırım.

Bakalım yine hangi süpriz isimler gelecek merak içindeyim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray sürpriz transferleri sezon başında yapıyor.Son zamanlarda ben hatırlamıyorum devre arasında yaptıkları sürpriz bir transfer.Zaten devre arasında iyi transfer yapmak çok zor.Biz geçen sezon devre arasında bu kaideyi bozmuştuk ama istisnalar kaideyi bozmuyor işte..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ehehe avatara kaydı gözüm hemen Geniş kapsamlı bir araştırma ile yapılabilecek şey aslında, Haldun Üstünel'in boş durmadığını varsayarsak benim hala umudum var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    ehehe avatara kaydı gözüm hemen Geniş kapsamlı bir araştırma ile yapılabilecek şey aslında, Haldun Üstünel'in boş durmadığını varsayarsak benim hala umudum var
    Galatasaray'ın iyi transfer yapmasından mı umudun var Serkan ?

Defansa transfer kesinlikle yapılmalı yapar zaten GS yönetimi...

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Galatasaray sürpriz transferleri sezon başında yapıyor.Son zamanlarda ben hatırlamıyorum devre arasında yaptıkları sürpriz bir transfer.Zaten devre arasında iyi transfer yapmak çok zor.Biz geçen sezon devre arasında bu kaideyi bozmuştuk ama istisnalar kaideyi bozmuyor işte..
    Bu devre arası çoğu takımımız için iyi transfer yapmaya olanak sağlayabilir.Dünya kupasında oynamak isteyen kendi takımlarında yedek bekleyen iyi oyuncular var bu futbolculara yöneleceklerdir.Bu da kolaylık sağlayabilir iyi ve yararlı transfer konusunda.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Acaba CL'de oynamış olan oyuncular EL'de oynayabilir mi? Eğer öyleyse kısmen daha avantajlı transferler yapabiliriz.

Coloccini'yi alsın bence Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

olmuyo bildiğim kadarıyla başkan imkan yok, yapamayız falan diyordu ama belli de olmaz, seviyorum bu tranfer dönemini heyecanlı oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Knightmare View Post
    olmuyo bildiğim kadarıyla başkan imkan yok, yapamayız falan diyordu ama belli de olmaz, seviyorum bu tranfer dönemini heyecanlı oluyor

evet heyecanlı oluyor dediğin gibi.bence gs bir yerden bulur yine para.olmazsa yönetim toplasın arasında.sakız parası onlar için.

Galatasaray ile 1 Eylül 2008 tarihinde 5 yıllık sözleşme imzalayan Serkan, bu sezon (A) takımda hiç forma giymedi. 19 yaşındaki genç futbolcu, lig, Avrupa kupaları ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında şu ana kadar forma şansı bulamadı.

Teknik direktör Frank Rijkaard tarafından forma verilmeyen Serkan Kurtuluş, bu sezon 9 kez A2 Ligi'nde oynadı.

GEÇEN SEZON LİGDE 8 MAÇ OYNADI
    Rijkaard döneminde gözden düşen Serkan, geçen sezon Michael Skibbe yönetimindeki ekipte ise zaman zaman forma şansı buluyordu.

Serkan Kurtuluş, geçen sezon Turkcell Süper Lig'de 8 maçta 470 dakika oynamıştı.

Genç futbolcu, yine geçen sezon 3 Avrupa kupası maçında 234 dakika sahada kalırken, Hamburg ile İstanbul'da oynanan kritik maçta ilk 11'de forma giymişti.

Htspor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kurtuluş kardeşler ne hale düştüler. Yazık vallahi yazık. Biri G.Antep'te kadroya giremez, biri G.Saray'de dakika yüzü görmez. Babası çok mutluydu halbuki durumdan çocuklarım İstanbul'a transfer oldu diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Default G.Saray Nistelrooy'u hedefe koydu

G.Saray'da başkan Polat; yönetici Haldun Üstünel, Adnan Sezgin, Rijkaard ve Neeskens ile buluştu Zirveden iki yabancı transferi (santrfor&stoper) için karar çıktı. İlk hedef Hollandalı Van Nistelrooy..

Süper Lig'in ilk yarısını lider Fenerbahçe'nin bir puan gerisinde tamamlayan Galatasaray, transfer operasyonu için vakit kaybetmedi ve dün Florya'da başkan Adnan Polat, yönetici Haldun Üstünel, Adnan Sezgin teknik direktör Rijkaard ve yardımcısı Neeskens biraraya geldi. Hollandalı hocanın sunduğu rapor doğrultusunda öncelikle kadroya yapılacak takviyelerin görüşüldü ve toplantıdan stoper ile santrfor mevkiine yabancı futbolcu transferi yapılması kararı çıktı. Rijkaard'ın, Baros'un Şubat başında sahalara dönecek olması ve Nonda'dan da beklediği verimi alamaması nedeniyle mutlaka tecrübeli bir golcünün transferini şart koştuğu, Servet'in yanında görev yapacak bir stoperin de alınmasını istediği bildirildi.
    BONSERVİSİ BEDAVA!
    Hollandalı teknik adamın verdiği transfer listesinin ilk sırasında vatandaşı Van Nistelrooy yer alıyor. Real Madrid'de bu sezon Higuain, Benzema, Ronaldo ve Raul'lu kadroda forma şansı bulamayan tecrübeli golcünün devre arasında İspanyol kulübünden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Nistelrooy için Real Madrid'in bonservis istemeyeceği ve Roma'nın düşük transfer teklifini kabul etmeyen Nistelrooy'un, Galatasaray'a 'evet' diyebileceği gelen haberler arasında. Geçtiğimiz günlerde bademcik operasyonu geçiren Van Nistelrooy'u, Avrupa Ligi'nde de oynatabilecek olan sarı-kırmızılılar, Ocak ayının ilk günlerinde bu transferi bitirmeyi hedefliyor. Galatasaray, Van Nistelrooy'un transferinde bir aksilik yaşadığı takdirde ise uzun süredir listesinde bulunan Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım ile takım arkadaşı Volkan Şen'e yönelecek.

KARİYERİNİN SONBAHARINDA
    Van Nistelrooy 1 Temmuz 1976 doğumlu... Ülkesinde Heerenveen'de dikkat çekti ve PSV'de parladı. 3 sezonda 62 gol attığı PSV'den Manchester United'ın yolunu tutan Nistelrooy, Premier Lig'de bütün gollerini ceza sahası içinden atmıştı. 5 sezonda ligde 95 gole imza atan ve 4 yıl önce Real Madrid'e transfer olan Nistelrooy'un La Liga kariyerinde 46 golü bulunuyor. Nistelrooy bu sezon bir maçta 10 dakika oynadı ve 1 gol attı. (sabah)

===============================================
    ===============================================

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

10 dakikada 1 gol atmışsa bizde yarım sezonda gol kralı olur Gelirse çok iyi olur.Nistelrooy Nistelrooydur.Ülkemizde iyi işler yapar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahçe ile de anılıyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Nistelrooy'u her transfer sezonunda getiriyolar Bıktık artık..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Var bizim gazetelerin böyle fantezileri. Bir adama taktımı takıyorlar sanki adam gazeteye 1 milyon euro vermiş beni fenere, gsye, bjkye aldırın diye.

Her sene Eto - Ronaldinho-Henry el ele Fenere

Lucas Neill- Nistelrooy - Ze roberto Galatasaray

Beşiktaş içn dedikleri adamlar aklıma gelmedi şimdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu geçenlerde bir buçuk yıl önceki bir habere rastladım Fener Eto için 90 milyon Euro yu gözden çıkardı diyordu valla güldüm okurken haberi.. Zamanındada çok haber yaptılar bu adamı.. Ama şimdi gelebilir. Özellikle Galatasaray ın hocaları Hollandalı o yüzden bir sempatisi olabilir yada anlaşabileceğini düşünerek imza atabilir.. Kaliteli birisi gelirse rahat oynar TSL'de.. Böyle oyuncuları almalıyız.. TSL imaj yapsın

Question Galatasaray'a Süper Golcü!!!

GALATASARAY ARADIĞI GOLCÜSÜNÜ BULDU!

Eskişehirspor'dan problemli bir şekilde ayrılan Gineli futbolcu Youla'nın Galatasaray'la el sıkıştığı iddia edildi...

G.Saray devre arasındaki ilk transfer bombasını Youla ile patlatıyor. Yönetici Haldun Üstünel, Eskişehir'de kadro dışı kalan golcü futbolcuyla gizlice görüştü ve el sıkıştı.

Fotomaç'ın haberine göre: Eskişehir yönetimiyle masaya oturacak olan G.Saray, Youla'ya karşılık kırmızı-siyahlı kulübe Aydın Yılmaz'ı önerecek.

Yo'u'la çıktı
    Kulübü ile bağlarını koparan Gineli'yi ikna eden G.Saray'ın, Eskişehirspor'a Aydın Yılmaz'ı önereceği ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile tartışan ve kulübüyle bağlarını tamamen kopartan Souleymane Youla, Galatasaray takımına çok yakın.

Başkan yardımcısı Haldun Üstünel'in ülkesine gitmeden önce görüştüğü ve "Seve seve gelirim" yanıtını aldığı Gineli milli futbolcu için sarı-kırmızılı yönetim, Eskişehirspor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor.

İmza noel sonrasında
    Gol yollarında sıkıntı çeken G.Saray'ın, Youla'yı ara transferde renklerine bağlamak için Eskişehirspor'a takas teklif edeceği öğrenildi.

Gözden çıkarılan Aydın Yılmaz pazarlıkta koz olarak kullanılacak. Eskişehirspor'un Gineli oyuncuyu kiralamaya daha sıcak bakabileceği vurgulanıyor. Sürpriz olmazsa Youla, Noel dönüşü Aslan olacak.

İNTERNETSPOR

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ufff ne süper golcü ama basin birde abartmasa 3 büyüklerin yaptiklari transferleri güzel olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Ufff ne süper golcü ama basin birde abartmasa 3 büyüklerin yaptiklari transferleri güzel olacak..
    katılıyorum.sanki adam avrupa gol kralı.bu adamı alıcağıma kimseyi almam devam ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün Ediz'in ağzından öğrendik Galatasaray'la anlaşmış Ediz. Sezon sonu veya devre arasında gidecekmiş takımdan.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    katılıyorum.sanki adam avrupa gol kralı.bu adamı alıcağıma kimseyi almam devam ederim.
    Geçin dalganızı geçin. Takıma gelince çağırırsınız tribünlere. Nasıl olsa var böyle bir olay.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Goran Pandev,Stefan KieBling,Lavezzi ile görüşmeler oluyormuş.Fanatik söylüyor

Önceki mesajdaki adamlardan tek alabileceğimiz oyuncu Kießling. Lavezii ve Pandev çok zor. KieSling 2 sene önce de gündemdeydi sanırım. Hatta photoshopta Galatasaray forması giydirdiğimi bile hatırlıyorum

Mesaj Yetkileri