Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Manisaspor

2 28.57%
  • Beşiktaş

3 42.86%
  • Berabere

2 28.57%
1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Manisaspor - Beşiktaş | ZTK D Grubu | 1. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Manisaspor - Beşiktaş | ZTK D Grubu | 1. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Maç TRT1 de yanılmıyorsam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet Maç TRT 1'de.Aynı şekilde Antalya - Eskişehir maçıda TRT 1'de...

Korcan,Rıdvan,Necip,İsmail gibi gençlerin birarada forma giyeceği bir maç olması dileğiyle...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş sıkıntılarını bu maçta bitirir..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

2 kalecimiz yok ve bu akşam Korcan sahada olacak. Bakalım nasıl bir performans sergileyecek, merak ediyorum. Umarım gol yemeden bitireceği ve bizim kazanacağımız bir maç olur da kendisine güveni gelir iyice. Çünkü, Türkiye Kupası maçlarında o olacak sahada. Şu maçı alıp sıkıntıları bir nebze giderelim artık. Rastgele Kartal'ım.

Nesil
    2006

Maç başladı, TRT 1'den izleyebilirsiniz. İki kulüp kısa bir süre önce karşılaştı, iki takımda birbirine üstünlük sağlayamamıştı. Bu maçda da aynı şekilde biteceğini düşünüyorum. Ama gülen taraf olursa onunda bu kupayı son dört sezonda üç defa kazanan Beşiktaş olur diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok güzel maç oluyor yanlız Manisaspor'un 2.golü ofsayt diye iptal oldu sanırım.

Manisaspor'un attığı iki gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. . .

Nesil
    2006

Maça alt oynadım, ne olur gol olmasın, acil paraya ihtiyacım var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aman korcan ya Neysa saglık olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Maça alt oynadım, ne olur gol olmasın, acil paraya ihtiyacım var.
    malesef üst

Savunma SOS veriyor. Totalde 4 gol yediler dakika henüz 60. . .

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    malesef üst
    Korcan'ın oynayacağını unuttum, unutmasam kesinlikle üst oynardım. Üff artık akşam nba'ye kaldım.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Manisaspor 2-1 Beşiktaş Maç Sonucu

Goller: dk. 38 Simpson dk. 48 Bobo dk. 61 Ergin Keleş

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tebrikler Manisaspor...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

İyi bir antrenman oldu bizim için. Bobo yine attı golünü. İsmail çok iyiydi hücumda. Üzülmez ve Serdar Özkan da iyiydi. Sivoku da beğendim. Fink ernst dinlendi ama hakları yani olsun o kadar

Bir sol kanat ve sağ bek alınırsa tutulmaz takım 2.yarı. Holosko ile Delgadoyu 4 gözle bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Orta halli bir maçtı. Manisa kazanmayı haketti.

Tebrikler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten anadolu takımları için Tr kupası bir çıkış yolu.. Tebrikler geçmiş olsun.. Bjk için önemli bir şey değil bence Ama Fenerbahçe için çok önemli bu kupa

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Korcan a yazık oLdu. Adamın futboL hayatı başLamadan bitti. 22 yaşına geLmiş bir kaLecinin bu hataLarı yapıyor oLması tahamüL ediLemez. 16-17 oLsa neyse de Korcan dan ümit bekLememek gerek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şimdi diyecekler ki işte, Korcan'a yüklenmemek lazım falan bilmem ne. İyi de ilk golde üstüne gelen topu içeri aldı, 2. golde gitti geri pası Sivok'a nişanladı. Ayrıca onların sayılmayan gollerinde bile hatası vardı az çok. Yani genç diye de yapılmaz böyle saçmasapan hareketler. Topa vurmayı da mı bilmiyor genç diye, gidip Sivok'un üstüne dikiyor topu. Bize acilen kaleci lazım şu aşamada. Gerçi dün takım olarak kötüydük, tek suçlu tabi ki Korcan değildi. Bobo'yu attığı gol dışında beğenmedim, dün sahada yoktu. Serdar Özkan, Yusuf ve Nobre sonradan girip bir tane olumlu hareket yapamadılar. Tabata desen adam hem moralsiz hem formsuz. Daha devre gelmeden gideceğini belli edersen oynamaz tabi. Uzun sözün kısası, dün takım genelinde formsuz ve kötü bir Beşiktaş vardı sahada ve yenilgiyi de hakettik maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş ilk yarı komple döküldü,golden sonra hareketlenme oldu ama gerisi gelmedi..Manisa'ya tebrikler..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ligin ilk yarısı iyiki bitmiş diyorum...

Zira 3-5 hafta daha olsaydı şampiyonluğun çok çok uzağında kalabilirdik.Diyarbakır maçının ikinci yarısından itibaren başlayan bir düşüş söz konusu.Hem takım halinde hemde bireysel olarak çok kötüyüz son 3-4 maçtır.Tepetaklak olduğumuz ligin ilk haftalarında bile bundan çok daha iyi bir futbol oynuyorduk...

Ernst ve Fink çok yoruldular.Özellikle Ernst sezon başından beri sürekli oynuyor,bitkinliği gözle görülür derecede.Bu ara en çok ona yarayacak...

Ferrari'nin ne kadar önemli bir eleman olduğunu bir kez daha anladık.Bursa maçında sakatlanıp çıktıktan sonra yenilen goller ve bu karşılaşmadaki basit hatalar Ferrari'nin takımın olmazsa olmazı olduğunun bir kanıtı.Ferrari'siz Sivok bile neye uğradığını şaşırdı...

Mağlubiyetten çok Korcan'a üzüldüm.İlk golde çok büyük olmasada hatası var.Ama ikinci gole söylenecek bir şey yok.Şanssızlık sonuçta.O topun Sivok'a çarpıp İsaac'ın önüne düşmesi.Ama ne yazık ki Korcan'ı kaybettik...

Manisa'nın iki golünde kritik ofsayt bayraklarını kaldırarak golleri iptal ettiren yardımcıyıda isabetli kararlarından dolayı kutlamak gerek.Aynı yardımcı Kewell'ın G.Birliği maçında ki golünüde çok iyi süzmüştü...

Tebrikler Manisaspor...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın ilk yarısının tamamını seyrettim dün akşam.Son haftalardan beri süre gelen kötü futboldan sonra 2.yarısını seyretmektense uyumayı tercih ettim.Bugün geniş özetide seyrettim.

Açıkcası bu mağlubiyetin telafisi söz konusu olduğu için pek üzülmedim.Korcan'ın şansızlığına yazık oldu bir tek.Bu hatalardan sonra ne taraftar güvenir ona,ne de o çok motive olabilir gibi geliyor bana.Gerçi Mustafa hoca bu tür durumlarda oyuncularını pek kaybetmeyi tercih etmiyor..Ama yinede bu yaşa gelmişsin Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynuyorsun,bu hataları yapmaman lazım.Kabul edilir cinsten hatalar değil ve bir iki kere de değil bir çok kez yaptı.Bursa maçında kalede güven veriyordu halbuki.Başkada maçını seyretmediğim için bilmiyorum nasıl bir kalecidir.Bir maçla oyuncuları yargılamamak lazım ama açıkcası 3.kaleci almamız gerektiğini düşünmeye başladım şimdiden..

İnşallah devre arasında takım toparlanır.8 haftalık çıkıştan sonra adeta döküldük.Son haftalarda savunmamızın düşüşte olan performansıda bunda etkiliydi.Hücumun hali zaten ortada.Artık Mustafa hoca şu dengesizliğe bir hal çare bulsun.Eğer toparlanabilirsek geçen seneki gibi tekrar şampiyon olabiliriz.Bunu yapacak potansiyel var..

Yardımcı hakemin performansını tebrik etmeden geçmek olmaz.Manisa'nın iptal edilen 2 golünde çok iyi süzdü gerçekten.Helal olsun valla..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezon sonunda soracaklar bu sezondan aklınızda ne kaldı diye, 8'in laneti diyeceğiz herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Korcan kaç kere A takım maçına çıktı. Size göre basit sayılan o pozisyon bir kaleci için zor olabilir. Yani maç eksiğinden dolayı o anda hata normaldir. Koskoca Cech bile bizim maçta elinden kaçırdı. Hata yapmayan kaleci olmaz. 3 maç kaybedersin 10 maç kaybedersin ama sonunda Korcan'ı kazanırsın. Bir oyuncu oynaya oynaya, hata yapa yapa olgunlaşır.. Bence dahada oynamalı böyle maçlarda.. Fenerbahçedede Abdulkadir oynamalı. Böyle gençleri hata yapacak diye oynatmazsak iyice kısır olacağız..

Kayseri'nin kalecisinin yaptığı saçma hatalar bile 1 değil 2 değil Pozisyonun kolaylığı zorluğu önemli değil.. Önemli olan kalecinin tecrübesi.. O anki psikoloji ile o topu tutamaması çok anormal değil. Belki 5 yaşındaki bir çocuk bile atabilir.. Oynayarak yenebileceği bir durum bana göre..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beşiktaş'ın oynayabilecek 3 tane sağ bek oyuncusu var. Eğer Rıdvan'da ısrar ederse Beşiktaş yeni Gökhan Gönül olur Rıdvan. Gökhan'dan daha teknik oyuncu.

Manisa'lı oyuncuların o koşmalarını gördükten sonra herhalde onlar 3 gün ayağa kalkamazlar. Korcan'a suç bulmayın bence. Tamam ilk golde hatası var ama 2. golde şanssızlık. Sivok'a çarpıp Isaac önünde kaldı top.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sezon sonunda soracaklar bu sezondan aklınızda ne kaldı diye, 8'in laneti diyeceğiz herhalde.
    2009'a iyi girdik,kötü bitiriyoruz..
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Korcan kaç kere A takım maçına çıktı. Size göre basit sayılan o pozisyon bir kaleci için zor olabilir. Yani maç eksiğinden dolayı o anda hata normaldir. Koskoca Cech bile bizim maçta elinden kaçırdı. Hata yapmayan kaleci olmaz. 3 maç kaybedersin 10 maç kaybedersin ama sonunda Korcan'ı kazanırsın. Bir oyuncu oynaya oynaya, hata yapa yapa olgunlaşır.. Bence dahada oynamalı böyle maçlarda.. Fenerbahçedede Abdulkadir oynamalı. Böyle gençleri hata yapacak diye oynatmazsak iyice kısır olacağız..

Kayseri'nin kalecisinin yaptığı saçma hatalar bile 1 değil 2 değil Pozisyonun kolaylığı zorluğu önemli değil.. Önemli olan kalecinin tecrübesi.. O anki psikoloji ile o topu tutamaması çok anormal değil. Belki 5 yaşındaki bir çocuk bile atabilir.. Oynayarak yenebileceği bir durum bana göre..

THEFM'den Altın Öğütler Yürü Be Hemşo Kim Tutar Seni Şaka Maka Çok Güzel Yorum. Seninde Geleceğin Parlak Bunu Unutma Sakın Çok İyi Yerlere Geleceğine Eminim. Kırıkkale Seninle Gurur Duyuyor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri