Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini
- Voters
- 7. You may not vote on this poll
-
Manisaspor
-
Beşiktaş
-
Berabere
-
23.Aralık.2009, 19:44
Maçın ilk yarısının tamamını seyrettim dün akşam.Son haftalardan beri süre gelen kötü futboldan sonra 2.yarısını seyretmektense uyumayı tercih ettim.Bugün geniş özetide seyrettim.
Açıkcası bu mağlubiyetin telafisi söz konusu olduğu için pek üzülmedim.Korcan'ın şansızlığına yazık oldu bir tek.Bu hatalardan sonra ne taraftar güvenir ona,ne de o çok motive olabilir gibi geliyor bana.Gerçi Mustafa hoca bu tür durumlarda oyuncularını pek kaybetmeyi tercih etmiyor..Ama yinede bu yaşa gelmişsin Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynuyorsun,bu hataları yapmaman lazım.Kabul edilir cinsten hatalar değil ve bir iki kere de değil bir çok kez yaptı.Bursa maçında kalede güven veriyordu halbuki.Başkada maçını seyretmediğim için bilmiyorum nasıl bir kalecidir.Bir maçla oyuncuları yargılamamak lazım ama açıkcası 3.kaleci almamız gerektiğini düşünmeye başladım şimdiden..
İnşallah devre arasında takım toparlanır.8 haftalık çıkıştan sonra adeta döküldük.Son haftalarda savunmamızın düşüşte olan performansıda bunda etkiliydi.Hücumun hali zaten ortada.Artık Mustafa hoca şu dengesizliğe bir hal çare bulsun.Eğer toparlanabilirsek geçen seneki gibi tekrar şampiyon olabiliriz.Bunu yapacak potansiyel var..
Yardımcı hakemin performansını tebrik etmeden geçmek olmaz.Manisa'nın iptal edilen 2 golünde çok iyi süzdü gerçekten.Helal olsun valla..
Mesaj Yetkileri