Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

4 66.67%
  • Trabzonspor

0 0%
  • Berabere

2 33.33%
1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Galatasaray - Trabzonspor | ZTK B Grubu | 1. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Galatasaray - Trabzonspor | ZTK B Grubu | 1. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

maçı kazanabileceğimizi düşünmüyorum kewell elano ve franco ülkelerine gitti yedek ağırlıklı kadroyla çıkıcaz berabere yada ts alır maçı..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yedek agırlık bir kadro ile cıkacagız ama İnşAllah bu oynayacak adam Aydın olmaz , daha hırslı oynayacagız ya 2 farklı kazanırız yada 1-2 gibi bi skorlar kaybederiz.

Ama inşAllah maçı alırız ve 3 puanla başlarız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

MUHTEMEL 11'LER...

GALATASARAY
    Aykut
    Barış
    Emre Aşık
    Servet
    Hakan Balta
    Mustafa
    Ayhan
    Serdar
    Arda
    Caner
    Aydın

TRABZONSPOR
    Onur
    Ömer Aysan
    Song
    Giray
    Cale
    Serkan
    Selçuk
    Ceyhun
    Gabric
    Alanzinho
    Gökhan

STAT: Ali Sami Yen
    SAAT: 21:30
    HAKEM: Fırat Aydınus
    YAYIN: TRT-1

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

3 ihtimalli bir maç herşey olabilir.

Ayrıca Aydın gibi gereksiz bi adamı hala kullanmaya çalışıyor Rijkaard

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Muhtemel 11'e bakınca Trabzonspor favori gözüküyor.Umarım Aydın oynamaz bu maç.Kazanan taraf biz oluruz inşallah.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bugün şu kadroyu görünce acaba Trabzon'lumu olsam dedim bu geceliğine Dostluk kazansın diyorum.Böyle bir kadronun bir iddası olamaz.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Trabzonspor maça iyice asılırsa çok zorlanmadan kazanır bence..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Caner sağ bek Alpaslan sol bek.Sabri orta sahada sağda.Aydın ileride solda.Barış ileride sağda.Arda en uçta..Gol atabilirsek büyük başarı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

caner kaçırdı net olmasada.orada oynayabildiğini gösteriyor şu ana kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

caner gerçekten çok iyi oynuyor.baya zorluyor trabzon savunmasını.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Caner şu dakikaya kadar kusursuz oynadı.Harika bir oyuncu olabilirmi ?
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ve gool caner erkin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gooool Caner 1-0.Caner ileride bayağı iyi gerçekten bu maç süper oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Caner için demiştim CSKA'da izlerken çok teknikti, etkili bir oyuncuydu.. Çok beğeniyordum.. 1-0 yaptı..

Galatasaray'ın kulübedeki Linderoth hariç yabancısı yok ve As Trabzon karşısında 1-0 önde Bence büyük bir olaydır.. Tebrik etmek lazım Rijkaard'ı.. Eğer böyle kazanırsa bence iyi oyun taktik yalan.. Önemli olan bunu başarabilmesidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Caner ilk defa kendi yerinde oynuyor bek oynıyacak bir oyuncu değil caner..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hangi ara 2-0 olduğunu anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Koçum Sabri nasıl çıkardı öyle çizgiden

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu Aydın Sabri'den 10 kat beter valla.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Buyrun istediğiniz, yıllarca dua ettiğiniz şey oldu, Sabri sakatlandı.

Buradan önce zor durumda ve sakat olmasına rağmen bütün yüreğiyle oynayan Cesur Adam Sabri'ye, sonra da onu çıkarken teselli etmeye çalışan, onun adıyla tezahürat yapan taraftarlara teşekkür ediyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bu Aydın Sabri'den 10 kat beter valla.
    Sabri bu sezon takımın en iyi 4-5 oyuncusundan biri.
    Bugün de Asistini yaptı, 2-1ken çizgiden top çıkardı, kestiği topları sayamadım.

Sabri ile birlikte Caner ve Arda da müthişti.
    Graz maçının tam tersi full TSyi çoğu yedek takım ve güzel oyunla yenmek güzel.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

O kadar eksige ragmen muhtesem oynadık ilkyarı pozisyon vermedik , ikinci yarıda şahane bir golle başladık 1-2 önemli pozisyon versekte yedekler ile Trabzon'u yenip Kupa'ya 3 puanla başlamak cok güzel.Aykut muhtesemdi ama çizgiden ayrılsa gerçekten sayılı kaleciler arasına girecek yenilen golde acılmalıydı Aykut.

Caner , Arda , Aykut , Servet , Sabri , Ayhan , Barıs ve Emre muhtesem oynadılar acıkcası sezonun en cok pres yapıp deli gib koşan Galatasaray'ı izledim muhtesemdiler.

Alpaslan ve Aydın için aynı şeyleri söyleyemeyecegim keza Sarp'ta , Alpaslan ve Aydın'ı tahmin ediyorum gönderecegiz.

Kupaya bu zorlu maçtan full yedek gibi kadroyla 3 puanı başlayan Galatasaray'ımı tebrik ediyorum devamı gelir İnşAllah...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mustafa Sarp'a dikkat ediyorum hücuma çıktığında kalenin dibine kadar girmek istiyo yandan gelen ortalarda veya paslarda bu yüzden topla buluşamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

GS çok kötü top oynadı TS'nin hakkıydı. ( biraz kızışsın ortalık. )

Arda TURAN #10'a karşı Çek C. Milla maçından sonra bir sempatim oluşmuştu çok seviyorum, çok iyi topçu karakter olarak hep istediğim futbol stilini oynuyor, düşürdüğü rakibini elinden tutup kaldırıyor futbol budur spor olduğunu unutanlar olunca iyilerde kötülerin yanında kaynıyor.

Güzel bir maçdı zevkliydi iki takımıda tebrik etmek gerek ama şuda bir gerçek GS Türklerlede oynasa bu ligi iyi bir şekilde devam ettirir.

Tebrikler Galatasaray..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gokhan Unal bu takimdan gidene kadar pasif bi Trabzonsporlu olcam

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hakkaten yaa şaka gibi adam 30 metreden şut çekiyo taca çıkacak top neredeyse. Ama kurtuluyosunuz büyük ihtimalle başkent yolu gözüktü ona : )

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bekledigimden cok daha guzel bir mac oldu. Ustelik beni iddaa'da yatiran iki mactan da bir tanesiydi. Galatasaraylı bir insan olmama ragmen cifte $ans oynadiydim. (TS ya da beraberlik) Cunku Galatasaray'in genclerle cikacagini biliyordum ve gecen sefer genclerle ciktigimizda nasil oynadigimizi da gormu$tum. Ama o mactan sonra Rijkaard'in konu$malari genclere gercekten olumlu yonde yansimi$ onu da gormu$ oldum.

Galatasaraylı oyunculari degerlendirirsek:
    Aykut: Arda Turan'dan sonra macin adamidir bence. Ne olursa olsun her zaman hazir oldugunu ve Galatasaray kalesini korumak icin en dogru kaleci olabilecegini gostermi$tir bu macta. Aslinda Galatasaray'in bir kaleci ihtiyaci olmadigini ustelik yerli oldugundan yabanci kontenjanina da faydasi oldugunu gostermi$tir. Tamam Leo Franco'nun bu zamana kadar hatali gol yedigini de gormedik ama dikkat edersek Leo Franco'dan daha aktif bir kaleci Aykut.

Sabri: Sabri hakkinda soyleyecek pek fazla bi soz yok aslinda. Her zamanki Sabri Sarioglu vardi sahada. Deli gibi ko$an, takim topla cikarken %75-80 oranin pas hatasi yapip topu kaptiran ustune ustluk kendini sakatlayan bir Sabri Sarioglu'ydu. Dilerim o kadar onemli bir$eyi yoktur.

Emre - Servet: bu tarz stoperlerimiz varken halen Rijkaard'in neden Hakan Balta'yi stoper mevkisinde oynattigini merak ediyorum dogrusu. Tamam Emre A$ik da ya$i geregi artik iyi olmayabilir (ki bence ya$ina ragmen hala iyidir) ama Galatasaray savunmasi en azindan daha derli toplu daha duzenli daha ne yapacagini bilen bir savunma goruntusune burunuyor. Ha hala olmadik yerde hata yapip yureklerimizi agzimiza getirmiyor mu? tabii ki de getiriyor ama olacak o kadar.

Alparslan: Galatasaray'a geldiginden beri en iyi maci oynadi. Her ne kadar az forma bulsa da bu $anslari iyi degerlendirememi$ti bu zamana kadar ve Rijkaard'in gozden cikardigi futbolcular arasindaydi ancak oynadigi mac sayisi arttikca daha cok form tutacagini gosterdi.

Mustafa Sarp: Diger maclarda aktif oldugu kadar bu macta aktif degildi. Uzaktan cektigi $utlar cok kotuydu. Galatasaray'da uzaktan $ut diyince benim aklima Mehmet Topal geliyor. Bir on libero olmasina ragmen cok isabetli vuru$lar yapabiliyor. Mustafa kusura bakmasin ama bu uzaktan $ut olayini beceremiyor. Football Manager'da olsak ona artik uzaktan $ut cekmeyi birakmasi gerektigini soylerdim.

Ayhan: Ayhan da tipki Mustafa Sarp gibiydi bence. O da eskisi kadar aktif degildi. Rijkaard'in Ayhan'i kesmesi Ayhan'in moralini bozdu diye du$unuyorum. Her ne kadar mac sonunda Ayhan bu aciklamalarin tersini yapip Rijkaard'i savunsa da (zaten ele$tiremez de) boyle bir durum soz konusu bence.

Bari$: Orta sahanin dinamosuydu dunku macta. Mukemmel bir baski kurdu Trabzonspor savunmasina da ortasahasina da. Trabzonspor topla cikarken kestigi mukemmel toplar var. Cok cali$ti ve cali$masinin da meyvesini kesinlikle alacaktir diye du$unuyorum.

Caner: Bu adamin mevkisinin sol acik oldugunu hepimiz biliyoruz zaten de bize bugun tekrar kanitladi bunu. sol bek oynarken cok kotu performans sergileyen surekli adam kaciran Caner Erkin, sol acik oynarken mukemmel bir performans sergiledi ve bunu bir de golle susledi ancak Galatasaray'in orta saha ve hucum hattinin cok geni$ bir kadroya sahip oldugunu du$unursek bu mevki de oynayabilmesi cok zor gibi gorunuyor.

Aydin: Ben artik Aydin hakkinda cok fazla $ey soylemek istemiyorum. Galatasaray'da oynama suresini coktan bitirmi$ bir oyuncu bence ve Galatasaray Yonetimi tarafindan sezon arasinda talibi varsa bence derhal gonderilmeli. Sadece dun geceki Trabzonspor maci icin konu$muyorum. Bu zamana kadar verilen her $ansi degerlendiremedi bu cocuk ve gittikce yetenegini de kaybediyor zaten. Yazik...

ARDA TURAN: Kirmizi ve buyuk yazdim cunku kendisi 1 gol 1 asistle arti bi de gosterdigi mucadeleyle macin adami olmayi haketmi$tir. Uzun zamandir bu kadar iyi bir Arda Turan seyretmediydik. Sanirsam uzerindeki baskiyi yava$tan kirmaya ve tekrardan kabugundan cikmaya ba$ladi. Ya da tribunde Sinem Kobal oldugundan oturu bu kadar iyi oynadi. Ikisinden biri... Eger ikinci sebepse buna neden olan Sinem Kobal'i her maca Ali Sami Yen'e bekliyoruz. Ayrica dun gorduk ki Arda Turan artik takimin beyni olmu$ ve takimi yonetebiliyor. Sabri ve Bari$ dun bir pozisyon esnasinda tarti$irken dikkat ettiyseniz hemen araya girmi$ ve onlari kendilerine getirmi$tir. Dilerim bu ozelligi de devam eder.

Gelelim takimimizin dun geceki mactaki genel gorumune:
    Kisa ve oz bi $ekilde Trabzonspor'dan cok daha iyi oynadi Galatasaray. Ayrica iki takimi da tebrik etmek lazim gercekten muthi$ bir mucadele ornegi gosterdiler. 90. dakika olmu$ Trabzonspor kendi defansinda top yaparken ileriye cikmak icin Arda Turan hala onlara pres yapiyordu. Takim olarak da iyi bir oyun sergilediler. Tekrar yineliyorum Rijkaard'in bu azari genlere gercekten yarami$. dilerim aynen devam ederler.

Saygilar...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu gökhan kadar ruhsuz bezgin yorgun bi adam görmedim bu nedir arkadaş sanki bi kamyon dayak yedi de çıktı oraya inanamadım.Umutla başlasak belki böyle olmazdı.

Song çok güzel oynadı ya şaşırdım bu güzel oyununa.

Alanzinho son dk'lardada koşmaya birşeyler yapmaya çalıştı ama yanındakiler adama ayak uydurmaıyor ki.

Hele Engin'in kaçırdığı artık sinir tavan yaptıydı yahu

Selçuk oyun kuruculuk yaptı sözde

Aykutta ıyı kurtarıslar yaptı.

Onur Bire birde çok iyi geldi bana Guiza ve Arda karşı karşıya atamdılar.Bu adamın geleceği parlak hele Şenol hoca onu bir eğitir süper olur Sylva kesin yollanmalı.Bir forvet bir de orta alan oyuncusu alınmalı rekabet ortamı yok hepsi salıyor.

Mesaj Yetkileri