1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: izmer 96 v1 ,Hocam Arrigo Sacchi , Attractive Football

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by kesh83 View Post
    Dostum oncelıkle emegıne saglık oyunda 6.sezondayken crush dump alınca yenıden karıyer actım ve ılk kez bır ıngılız takımı alayım dedım genelde galatasarayla baslarım cunku manc cityi aldım bu yuzden ve gs de uyguladıgım herzmankı taktigim cokda basarılı olmadı acıksası ve senın taktıgı denemek ıstedım soyledıgın gıbı gercekten ıngıltere lıgı ve manc cıty ıcın yaratılmıs bır taktık neredeyse cok basarılı oldum ılk sezın lıder tamamladım sonrakı sezonda lıg fa cup ve sampıyonlar lıgı aldım tekrardan ellerıne saglık

Farklı dızılıstekı ve farklı pozısyonlarda cok oyuncum var dıyenler ıcınde sunu soyleyebılırım mesela ben messıyı almıstım amclr pozısyonu fakat ben onu forvette oynatacaktım ıdmanlarını ona gore ayarladım ve messı suan amrlcfc ve sezon basına 20 gol 30 asıst le oynuyor oyunda hersey sızın kontrolunuzde arkadaslar ardayı sag bek yerıne forvet oynatabılırsınız bır arkadasımız bu yonde bırsey sormustu cunku onuda cevaplamak ıstedım

bu arada bır sey daha soylemek ıstıyorum bazı arkadaslarımız oyun ıcınde kalıplasmıs fıkırlere sahıp yanlıs anlamayın bende mesela asla kendı taktıgımden vazgecmem bunun gıbı ama bu taktıgı ve oyun ıcındekı ayarlanmıs komutları her taktıge uygulayabılıyorsunuz suan ben 4-1-2-1-2 oynuyorum forvettekı bır oyuncumu aynı gorevle ve stratejısıyle forvet arkadasına cektım ve harıkalar yaratıyor :P dedıgım gıbı hersey sızın elınızde kadronuzun yapısına gore ayarları sız yapıcaksınız

tekrardan emegıne saglık guzel bır taktık
    yorumlarin icin tesekkurler dostum

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    yorumlarin icin tesekkurler dostum
    benim gibi yeteneksiz biri için sagolun

Mesaj Yetkileri